Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 yemek yerken izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 daha release olmamış/veya benim daha almadığım bi oyunsa evet izliyorum oyun hakkında fikr edinebilmem için ama silksen öyle yarım saat sc2 ne biliyim dota videosu falan izlemem ıhh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 düzenli yogcast hatfilm sips izliyorum allahım neler oluyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 özellikle injustice turnuvalarını izliyorum adeta modern wwe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 erotik oyunların stream videolarını izliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 o değil de niye garbage ? 6 sayfada 1 tane troll yok hll team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 hiç mi feyz almıyorsunuz ya adamlar oynarken, davranışlarına reaksiyonlarına falan. vay ak, ben olsam şunu bunu yapardım adama bak ne yaptı falan diye. bazı streamler gerçekten baya öğretici, bazıları ise geyik. mesela sodapoppin hem iyi oynuyo hem baya eğlenceli herif. entertain olayı had safhada ve bu yüzden de bazen bağış yapıyorum. bi nevi aldığınız hizmetin karşılığı değil mi bu, filme tiyatroya vs. gitmek gibi. (not: Dota 2'de Merlini'nin Wagamama'nın falan streamlerini izleyerek 3k dan 4k'ye çıktım. 3k küsürken 5k olamam çok vasat oyuncuyum falan derken, şimdi aslında sakin olup düzgünce denersem yapabilirim diyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 dota da nasıl sakin kalmayı beceriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Ben jahrein(ahmet)i izliyorum ya... Komik bi de Oyunları da %80 başarılı oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Çalışıyorum, eve geldiğimde iki oyunluk limit koyuyorum kendime. Zaten istekle oynuyorum bu yüzden, ya düzgünce oynayıp kazanıp çıkacağım ya da yenilip üzülüp çıkacağım. bu yüzden sakin olmam gerektiğini aklıma yerleştiriyorum. baktım sinirlenmeye başlıyorum, ikinci oyuna girmiyorum. :D Remain calm. Its only a game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ne izlicem lan kendim oynamak varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 9 yaşındaki yeğenim yapıyor bunu başkalarının oyunlarını izleyip duruyor netten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ben yolda izliyorum ya, otobuste falan korku oyunlarini izlemek guzel oluyo. tabi oynayan adaminda muhabbeti saglam olmasi lazim, insanlarin tirsmalari falan komik oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ben seviyorum ya izlemeyi mesela oynuorum oyunu kendim tadında bırakmayı seviyorum oynamayı. sonra oturuorm bişeyler yerken içerken izliorum biraz commentary. mesela dark souls 2 de çok yaptım, hearthstone da özellikle Starcraft da felaket izledim. ama mesela challenging oyunlarda izliyorum, gidip herhangi bir single player oyunu izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 ÇOK ANLAMSIZ İZLEMEYİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Red said: ne izlicem lan kendim oynamak varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 hearthstone oynayan herkes AMAZ ı izlemeli mesela tam bir ' do not try this one guy' kendisi sdsafsa az önce yine efsane mallıklarından birini yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 10 years... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Sadece nublar izler ya, i aint no nub Resmi cs maclari izlerim gerci arada hueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 bunu demeyecektin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 South park son bölüm bunun hakkında gdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 futbol izlemeyin lan bundan sonra televizyonda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Dizi de izlemeyelim mi? edit: zaten futbol izlemek ne ya? (hazır aggroyu almışım bırakmayayım. tank kasıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 dıworgiyan çıqışa gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 sdlkaşldkas jaerjaquez'den immunity bonusum vardı ama geçti mi bir turn acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar