Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Oynayanları İzliyor musunuz?

totemic

Öne çıkan mesajlar

hiç mi feyz almıyorsunuz ya adamlar oynarken, davranışlarına reaksiyonlarına falan. vay ak, ben olsam şunu bunu yapardım adama bak ne yaptı falan diye. bazı streamler gerçekten baya öğretici, bazıları ise geyik. mesela sodapoppin hem iyi oynuyo hem baya eğlenceli herif. entertain olayı had safhada ve bu yüzden de bazen bağış yapıyorum. bi nevi aldığınız hizmetin karşılığı değil mi bu, filme tiyatroya vs. gitmek gibi.

(not: Dota 2'de Merlini'nin Wagamama'nın falan streamlerini izleyerek 3k dan 4k'ye çıktım. 3k küsürken 5k olamam çok vasat oyuncuyum falan derken, şimdi aslında sakin olup düzgünce denersem yapabilirim diyorum.)
Sosyal ağlarda paylaş

Çalışıyorum, eve geldiğimde iki oyunluk limit koyuyorum kendime. Zaten istekle oynuyorum bu yüzden, ya düzgünce oynayıp kazanıp çıkacağım ya da yenilip üzülüp çıkacağım. bu yüzden sakin olmam gerektiğini aklıma yerleştiriyorum. baktım sinirlenmeye başlıyorum, ikinci oyuna girmiyorum. :D Remain calm. Its only a game.
Sosyal ağlarda paylaş

ben seviyorum ya izlemeyi

mesela oynuorum oyunu kendim tadında bırakmayı seviyorum oynamayı. sonra oturuorm bişeyler yerken içerken izliorum biraz commentary. mesela dark souls 2 de çok yaptım, hearthstone da özellikle Starcraft da felaket izledim.

ama mesela challenging oyunlarda izliyorum, gidip herhangi bir single player oyunu izlemem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...