Anhora Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 DH'de birkaç kişininkini iptal etmişler. Bende hala tedarik süreci yazıyor. İptal nedeni de temin sorunuymuş. Hatta çek de vermemişler. Şimdi tüketici haklarına mı gidiyoruz eğer iptal ederlerse? Sözleşmenin sonunda şöyle yazıyor: İşbu mesafeli satış sözleşmesinin uygulanmasından doğacak uyuşmazlıklarda Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nca her yıl Aralık ayında ilan edilen parasal sınırlar dahilinde ALICI’nın mal veya hizmeti satın aldığı veya ikametgahının bulunduğu yerdeki Tüketici Sorunları Hakem Heyeti veya Tüketici Mahkemeleri yetkilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 hahaa ürün tedarikçide kalmamış diyip iptal ediyorlarmış saklfjaksf GG başaramadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 hani denemek neyse de göndermediler diye mahkemeye götürmek mezarcılığın dibi oluyor artık, baş koyduğunuz bu karanlık yolda size başarılar diliyorum. belki 1 yıl uğraştıktan sonra 100 tl kara geçersiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Temin sorunu derlerse ben beklerim sorun değil diye mesaj atayım sdf hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 siparişini iptal edecekler, beklemede kalmayacak dh ruhunu samın eder, 1-1.5 yıl uğraşırsan alırsın ama 1 TL'e PC alanlardan hangileri uğraştı acaba, hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bingildak said: hani denemek neyse de göndermediler diye mahkemeye götürmek mezarcılığın dibi oluyor artık, baş koyduğunuz bu karanlık yolda size başarılar diliyorum. belki 1 yıl uğraştıktan sonra 100 tl kara geçersiniz! hani öyle bişi yapmicamda sırf şu olayla yaklaşık 150 tl ucuza almış olunuyo :D 1 yılda 100 lira geçilir yani uğraşılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 iptal edilmiş 3 güne para yatacakmış. sebep temin sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Ben 1tl pc aldigimda 20tl hediye ceki verip ozur dilemislerdi d&r onu bile vermemis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Dnr sektörün ölücülerindendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bende hala tedarik sürecinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 1 tl pc muhabbeti nedir yav ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Yasa gereği 30 gün içinde tedarik edemiyoruz dedikleri ürünü tekrar satışa koymaları suçtur. Çünkü satış sözleşmesinde siparişlerin 30 günde temin edilip yollanacağı yazar. 3 güne tekrar satışa koyarlar sanıyorum. Bunu da delil olarak tüketici hakem heyetine sunabilirsiniz. demiş biri. Böyleyse kesin haklı çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Bi ara bi tane site 3000tl lik laptobu 1tl ye satiyodu baya kisi almistik burdan 1 2 gun sonra mail atip bi hata oldu ozur dileriz size 20tl hediye ceki veriyoruz diye mail attilardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 ahaha çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 iptal oldu benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 D&R İnternet Mağazamızdan 07.12.2015 18:06:34 tarihinde verdiğiniz W169402119 referans nolu siparişinize ait aşağıdaki ürün(ler) belirtilen açıklama(lar) nedeni ile iptal edildiğini üzülerek bildiririz. İptal bedeli toplamı olan 29.98 TL hesabınıza 3 iş günü içerisinde iade edilecektir. Ücreti İade Edilen Sipariş Detayları : Assassins Creed Sy / PC DVD-R 1 Adet 25.99 TL Diğer Kargo Ucreti 1 Adet 3.99 TL Açıklama nerde mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 The Hüsran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 stoklarda var oyun şuan :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Hiç açıklama yapmadan iptal ettiler abi. Bir de tekrar satışa koyarlarsa yarın giderim tüketici hakem heyetine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Git git, gm traderim dersin :P Zift medyasina olayi yazdim ben aydin dogan cocuklarin duygulari ile oynadi, sahtekarlik yapiyor diye. Komplo teorisi filanda ekledim guzel malzeme cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 çok çakalsın, lan ne kadar zeki sanıyorsun kendini yazamamışlar mı? çok garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Sizin enayi paralarıyla gecelik faizle para da kazanırlar şimdi oooohhh. Ucuza mal aldım zannederken gecelik faizcilere para kaptır =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Donanim haber mezarcilari ugrasir insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 İnsan yılbaşı hediyesi diye gönderir be ayıp ayıp pis kapitalistler. Amazon'dan örnek alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 o değilde o parayı 3 gün değerlendirseler miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar