df Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 30-40 gibi düşük fpslerde daha akıcı olur görüntü ama 4000 lira verene kadar 2 tane 980 ile sli yapıp 100 fps te alınabilir tabi. fiyatı düşmesi lazım şu aşamada =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Basit olarak: Gta 5 i ayni pc ile gsync monitorde 2k cozunurlukte cok rahat keyifle oynuyordum simdi 1920x1200 monitorde prologue kisminda tiksindim oyundan. Hersey 100fps degilmis muhim olan tutarlilik ve akicilik. Ki onceden gsyncden gsyncsize gecince fark etmiyorum bir bok vs de yazmistim ama simdi anladim arastirdikca olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Kanuni said: Basit olarak: Gta 5 i ayni pc ile gsync monitorde 2k cozunurlukte cok rahat keyifle oynuyordum simdi 1920x1200 monitorde prologue kisminda tiksindim oyundan. Hersey 100fps degilmis muhim olan tutarlilik ve akicilik. Ki onceden gsyncden gsyncsize gecince fark etmiyorum bir bok vs de yazmistim ama simdi anladim arastirdikca olayi. confirmation bias? panning olduğu zaman baya farkediliyor. Onun dışında inanılmaz muhteşem fark yok gibi. http://www.youtube.com/watch?v=QU8dnhFZKmM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 eşiniz dostunuz aldıysa gidin deneyin, baya fark ediyor almamak için neden yok low budget kasmıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 videodan nasıl anlaşılabiliyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Kullanman lazim sabonis. Nasil anlatayim ki verdigim ornek benim basima gelen bir sey. Daha aciklayici olamam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 bakinirken soyle abuk bir habere denk geldim iyiki geldim. aoc agon diye bir gaming monitor olayina giriyormus. http://tech.tgbus.com/special/aocagon/ alta dogru inildiginde goruluyor hangi tip aletler geldigi. VA panelli 35 inch UW ler var 200hz gsync. breh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 daha çok rekabet daha ucuz ürünler evet lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 VA panel (tu) 144 hz, gsync. saka gibi aletler ve fiyatlarida ucuz olacaktir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Şöyle bir şey var bilmiyorum ilginizi çeker mi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 çer çöp tamamen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Aynen baya eski şeyler. E-mail atmış çizgi de paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 KillJoy said: gördüğünüz fiyatları da yazın. topak eskiyince neyi kaçırmışım diye üzülmesi hoşuma gidio dur şuna biraz daha güleyim ya. hastayız valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Kanuni said: Abuk subuk is yapacagim gene. 21:9 da dertlerim olmustu yazmistim, pg278q da tek dp giris arti tn panel uyuz etmisti satmistim. Simdi gene bitmeyen monitor davamda gsync olayinin onemini kavramis durumdayim. Pg348q vs pg279q arasinda gidip geliyorum. 348 cok hos ve pascallarda gelince nefis oturur olay. 980gtx w3 30 lara iniyor biliyorum ama gsync bunu bertaraf ediyordu birsekilde gta v oynarken pg278q da. Vsync pek belaymis fps konusunda. aldim geldi pg348q.. hersey su ana kadar sorunsuz. gsync vs, blb falan goremedim daha dell deki gibi. elite cekeyim yazarim gene. i am ascended :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 nerden aldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Sepete ekleyince fiyat dusuyor bu arada birkac urunde denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 noluyo lan ne sepeti ne ürünü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Romanyadan aldim subat 2016 uretim. Aldim bitti zaten tek stok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Elite de blb gorundu ancak tftcentral den kalibrasyon verileriyle degistirdim ve harika oldu. Gsync bambaska gercekten. 3440x1440 gta 5, far cry primal , division akiyor fps den bagimsiz. 30 fps i 70 e tercih ettiriyor acik ara. Sorunsuz stuttersiz vs siz gaming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 yazilim degil ama seveni varsa almak isteyebilir Kadinlar icin Sikkim 994 yerine sadece 449.90 Adventure Republic'te bu muhtesem kampanyayi siz de yakalabilirsiniz. http://www.maceracumhuriyeti.com/Millet/SIKKIM-Gore-Tex-Ayakkabi-Kadin.html#0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 50 kişi bulabilirim. Bu ne Sikkim bi ayakkabı diye içinden geçirenleri buraya alalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Amazon prime kargo avantajları türkiye için geçerli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Malesef gerçerli değil Sadece US Bu arada Millet Sikkim Gore-Tex ney lan sakflajsfaskfas o nasıl bir ayakkabı isimi hahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 https://www.epttavm.com/item/18862391_apple-mbair-md711tua-i5-13ghz-4g-128g-116osx?gclid=CjwKEAjwgPe4BRCB66GG8PO69QkSJAC4EhHheYmbYm0s47zq-dP3mWlBlEWXYMVYmDwNGT1tmoCzYhoC4CDw_wcB Macbook air 11 inçlik. 2089 tl ye satılıyor, bu boyuta ihtiyacı olan için fiyat çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 black friday başlasa da 512 gb ssd çaksam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar