Editor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 yok ilk önce sepete atmanız gerek attıktan sonra ödemeye gelince adres değiştireceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Gelmis ekran kartim :) persembe diyorlardi. Erkenden gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Teşekkürler. Bildiğin mutlu oldum hue. Gelsin falloutlar, gitsin witcher 3 ler, deux ex ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 benim klavye ve kulaklıkta out for delivery statusune gelmiş. akşama kadar ofiste kargo beklicem valla bütün motivasyonumu yedi yemin ederim :D eve gidip binmek istiyorum kırbacımı alıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 g710 gelmiş bugün işyerine. yarın gideyim de çat çat basayım ofiste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 gümrükte ödenen para ile ilgili bir bilgi yok. Amazon'a sorduğumda da onlarda da yok bilgi. E refund gogo diyorum. 60 gün içinde fazla alındıysa yatırırız panpa dediler. körükörüne güveneyim mi agali dedim. saçmalama dedim. gelmiyim oraya dedim. Yok yok, söyleyeceğiz ama daha sistemde ulaşmış gözükmüyor size dediler(doğru bu hala yolda gözüküyor) Sizlerde nasıldı bu iş? Hiç gümrüğe ödenen parayla ilgili bilgi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 benim 710 geldi an itibariyle basmakla meşgulum ilk kez mekanik klavye kullanıyorum gerçekten saçmasapan iyi sadfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 asdaf güzelmiş lan daktilo gibi çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 barbu said: gümrükte ödenen para ile ilgili bir bilgi yok. Amazon'a sorduğumda da onlarda da yok bilgi. E refund gogo diyorum. 60 gün içinde fazla alındıysa yatırırız panpa dediler. körükörüne güveneyim mi agali dedim. saçmalama dedim. gelmiyim oraya dedim. Yok yok, söyleyeceğiz ama daha sistemde ulaşmış gözükmüyor size dediler(doğru bu hala yolda gözüküyor) Sizlerde nasıldı bu iş? Hiç gümrüğe ödenen parayla ilgili bilgi yok. yok bende bulamadım. 2 aysonra para yatmadan görmenin yolu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 barbu said: gümrükte ödenen para ile ilgili bir bilgi yok. Amazon'a sorduğumda da onlarda da yok bilgi. E refund gogo diyorum. 60 gün içinde fazla alındıysa yatırırız panpa dediler. körükörüne güveneyim mi agali dedim. saçmalama dedim. gelmiyim oraya dedim. Yok yok, söyleyeceğiz ama daha sistemde ulaşmış gözükmüyor size dediler(doğru bu hala yolda gözüküyor) Sizlerde nasıldı bu iş? Hiç gümrüğe ödenen parayla ilgili bilgi yok. daha önce bu topic'e 3 4 kere yazdım. Ekim ayında amazon.fr'den kulaklık aldım, geçenlerde ödediğim 60€ gürmük bedelinin 40€'sunu geri yatırdı amazon hiç bi işlem yapmadım. donanımhaberde 2 ay geçtikten sonra sorun bunu diyolar ama ben hiç bişey yapmadım. http://i.imgur.com/mT0siLb.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 otomatik yapılıyor işlem, sorulacak bir şey yok. benim sorma nedenim farklıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 kulaklık için 20 euro iyi almışlar gümrük be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 ekran kartlarının fiyatı artmış fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Editor said: 300den 67$ a düşmüş... 24dk sonra bitio indirim Deri çanta güzel duruyor http://smile.amazon.com/dp/B0081X0IDC/ref=gbps_img_m-4_4302_598611ea?smid=A1MPSLFC7L5AFK&pf_rd_p=2321164302&pf_rd_s=merchandised-search-4&pf_rd_t=101&pf_rd_i=5550343011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=06JP3WQ59Y4GFN0R4TP4 bu güzel çantaymış, he almayacaktım zaten ama merak ettim. böyle diyor: This item does not ship to Turkey. Editor said: yok ilk önce sepete atmanız gerek attıktan sonra ödemeye gelince adres değiştireceksiniz bu ne demek? 4-5 tane baya beğendiğim ürün vardı alamadım does not ship to Turkey olduğu için. Cart'a eklediğinde de aynı şey Sorry, this item can't be shipped to your selected address. Learn more. You may either change the shipping address or delete the item from your order. Hatta Londra adresi seçtim, oraya da göndermiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 amazon essentials arms geldi sukella oldu, eve de alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 essential arms bir kelebek edasında durmuş kompozisyon dahilinde hahaha kaça aldın bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 900tlye fln geldi iste, turkiyede muadillerinden (hareketli olanlardna bahsediyorum) 500-600 tl daha ucuz. bide onumuzde ki hafta icin girisip masayı toparlarsam cok canlı olacka :) direk simdi 2. siparisi verdim onu da eve takıyorum. hos evede vx239h var vesa mountsuz ama onuda satarız. bu mevcut vc239'lar birebir onla. 2 tane ondan cakarım eve de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 alt tarafı metal çubuk yahu. yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 anam, bende 50-60 dolar bir şey sandım. hayırlı olsun, güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 en kalitesinden döktürürüm sanayide 150TL'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 900tl ye 1 ekran daha alıp birbirlerinin yanına koyardım ne gerek var abi böyle işlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 masada sabit ekranlar cok yer kaplıyor, ayrıca ekranı surkelı on tarafa dogru dondurmem gerekiyordu misafirlere filan, ihtiyacım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 adamın zevkinin kahyası mısınız abi, beğenmiş almış memnun adam. hemen türklük proclamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 900Liraya misafirlere özel yeni ekran alırdın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar