grinny Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 @bıngıldak Buradaki gümrük müşavirine sorman gerekli, fakat o bilgiyi de paylaşmayabilirler. Zira Amazon'un satışı DDP Türkiye, dolayısı ile brokerın müşterisi aslında Amazon.com. Müşavirlik firması seninle bu bilgiyi paylaşmayabilir, ama paylaşabilir de, arayıp sormak lazım. Hangi kargo firması ile geldi ürün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 postacı çantası lan eşşek kadar ne man purse u @grinny : yurt içi kargo getirdi. amazon'a mail attım actual charge ne diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 hormonlu man purse sonra milletin botuna montuna timsah avcısı dersin tutututu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bingildak said: postacı çantası lan eşşek kadar ne man purse u @grinny : yurt içi kargo getirdi. amazon'a mail attım actual charge ne diye. Yok oradan hangi kargo ile sevk edildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 iparcel olarak geçiyor amazon tarafından işleme alan. fakat bir şirket daha vardı TR tarafında o kimdi hatırlamıyorum. ups oluyor galiba iparcel. man purse ile alakası yok abi. laptop çantasına man purse dedin yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 hormonlu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 title'ın hakkını veriyon haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Hmm, UPS gümrük işlemleri için yetkilendirme yazısı istiyor zaten, iParcel'de nasıl bilmiyorum, mutlaka bir müşavire işlemleri yaptırıyorlardır. Amazondan hemen dönüş olursa yazarsın, biz de isteyelim depozitomuzu tsheehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bingildak said: title'ın hakkını veriyon haaa eh elimden geldiğince :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 hahaha tamamdır. bana her türlü refund edeceklerde ne kadar edecekleri önemli işte. 2 parçayı bir araya koyup göndermişler. normalde ürünlerden biri 100 dolar altı olduğu için gümrük vergisi yememesi gerekiyordu. siparişi verirken izah ettim, sipariş ulaşınca mail at, fazla charge edileni refund edelim dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Benim kart daha gelmedi ama depozito refund olursa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Ben de şunu aldım ya. http://www.amazon.com/Polar-Bottle-Insulated-Water-24-Ounce/dp/B000F7WWUY/ref=sr_1_1?s=sports-and-fitness&ie=UTF8&qid=1449487148&sr=1-1&keywords=polar+bottle Daha prof. ve iyisini isterseniz Camelbak'ler var http://www.amazon.com/CamelBak-Podium-Chill-Insulated-Bottle/dp/B00J08J662/ref=pd_sim_468_12?ie=UTF8&dpID=41uCqOjrEuL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&refRID=0XZNWW57PH7VFT6MQYHV Bunlar da kesmezse backpack'lisini alın :-) http://www.amazon.com/Hydration-Backpack-Bladders-Lightweight-Comfortable/dp/B015TFSWIC/ref=sr_1_1?s=sports-and-fitness&ie=UTF8&qid=1449487463&sr=1-1&keywords=camelbak+backpack+hydration Şunu da alıcaktım kargo geliyor diye ama unuttum vermeyi şimdi aklıma geldi tey tey http://www.amazon.com/Infuser-Water-Bottle-ounce-Copolyester/dp/B00L1WQFKU/ref=sr_1_27?s=sports-and-fitness&ie=UTF8&qid=1449487041&sr=1-27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 asus gtx980ti şimdi tr ile arasında 250$ fiyat farkı var. amazondan alsam ne kadar vergi gelir mantıklı olur mu? garantisi geçmiyor sanırım asus'un ordan alınca. evga mı almak mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 +$294.42 Shipping & Import Fees Deposit to Turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 check out yapmadan son fiyatı söylüyor. EVGA da uluslararası garanti var, alacaksan ya baz modelini yada ftw modelini almak lazım gerisi oc yapmayacaksan tırtmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 dh'de evganın garanti politikasının değiştiğiyle ilgili bir şey yazdılar demişti flash ama ben açık bakmadım şahsen. eğer seçim yapacaksan her türlü evga seç. bazı ürünlerde saçma sapan import fee çıkıyor, sanırım satıcı belirliyor. genelde amazon export etmiyorsa böyle oluyor. mesela ben kulaklık aldım, 78 dolar ürüne 50 dolar import fee alıyor saçma sapan. gümrükten geçtikten sonra fazladan alınan deposit refund ediliyor dediler. örnek olarak evga, aynı fiyat : + $132.19 Shipping & Import Fees Deposit to Turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 O ASUS'ta saçma sapan fazla vergi gözüküyor, çatlat classified: EVGA GTX 980TI classified Da coil whine sorunu mevcut gene bunlarda da, ıslık senfonisine dönebilir ortam. ASUS uluslararası garanti vermiyor bildiğim kadarıyla. Vektron da artık EVGA garantisine bakmıyor sanırsam, gene yurtdışına kargolaman gerekir kartı. PTT'den tracking'li opsiyonla gönderirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 oooo astarı yuzunden pahalıya gelıyor o zaman bana. kesılen vergının iadesi kesin değil zaten. o zaman sakat iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 132 dolar doğru tutar zaten, 18% TR'e göre her türlü kat ve kat avantajlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 O verginin iadesi yok ki, gümrükte standart ödenen vergi. Depozitoyu fazla çekmişlerse aradaki farkı yatırırlar anca veya şanslıysan gümrük vergisi ödenmezse geri yatırabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bingildak said: http://www.amazon.com/gp/product/B006XYZMHS?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o03_s00 120'e almıştım, 99 a düşmüş vay arkadaş. deri çanta isteyen varsa kaçırmasın şu fiyata. malzeme kalitesi 10/10 bu arada gelen paketten alınan "gerçek" gümrük ücretini nasıl görebiliyoruz? ya bana bunun essek gibisi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bu çantaya a4 kağıt sıgar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 sığar katlarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bingildak said: http://www.amazon.com/gp/product/B006XYZMHS?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o03_s00 120'e almıştım, 99 a düşmüş vay arkadaş. deri çanta isteyen varsa kaçırmasın şu fiyata. malzeme kalitesi 10/10 şu indirim eğer sen aldıktan sonra 1 hafta falan içinde olduysa amazon aradaki farkı yatırıyor hesabına chatten söylemen lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 çanta baya büyük bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar