-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Flassh said: bingildak said: kasa ve monitorlerde çok güzel indirimler var fakat kargo fiyatları çok üzücü chatla konus kargo fiyatına güzellik cekiyorlar %50 falan. bazen free abi agladım ben chatte herife, biz boyle bir sey hayatta yapmıyoruz dedi direk umursamadı. baskasına tekrar mı aglayayım? bide şu nası EVGA GeForce GTX 970 4GB FTW GAMING ACX 2.0, 26% Cooler and 36% Quieter Cooling Graphics Card 04G-P4-2978-KR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 nedne kendime gift kart yollayamıyorum ya siz uygun değilsiniz diyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 tekrar ağla. şans biraz da sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ne kadarlık alışverişin var 2015 içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 customer support yazışmalarım: Item link, shipment will be to Turkey Suraj: No need to worry. Me: Hey :) Suraj: Hi Cem. Let me check and assist you. Thansk for waiting, Me: Sure Suraj: No need to worry Cem. Whenever the actual import fee deposit collected is less than we estimated, we'll automatically issue a refund for the difference. Suraj is typing... DONTWORRY BESHOPPING DONTWORRY BESHOPPING şunu dedi Suraj: No need to worry Cem. Whenever the actual import fee deposit collected is less than we estimated, we'll automatically issue a refund for the difference. So please do not worry. You can place the order. We'll send you an e-mail once the refund is processed. Me: Alright, so if no fee was taken in customs , I will be getting a full refund of this service? Suraj: Yes, correct! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 abi ben 280 sterline buldum ama bulduğum şey 6kg civarı, kargo ücreti 200 sterlin yazdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 2015'teki ilk alışverişim olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 benim cok fazla yok s3/ec2 kullanım dısında belki ondandır :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 bombilo said: bide şu nası EVGA GeForce GTX 970 4GB FTW GAMING ACX 2.0, 26% Cooler and 36% Quieter Cooling Graphics Card 04G-P4-2978-KR hass çok iyi fiyata dusmus uzun zamandır takip ediyorum en düşük 310dolardı bu arada evganın tr garantisi kalktı. alıcaksanız ona göre şey edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 bombilo said: deal is deal: Tt eSPORTS Thermaltake Bahamut External Sound Card 38$ - hepsiburada: 210tloha bu bana lazım! sdf alıyorum galiba suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 photographer said: nedne kendime gift kart yollayamıyorum ya siz uygun değilsiniz diyor :D baska email adresine gonder, bu arada birden fazla gonderme olayına hala net bi cevap vermiyorlar, olabilir de olmayabilir de gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Selam, Benim 2015 siparişlerim: 749 USD 958 EUR 332 GBP Birkaç defa ufak farklarla vergi kalemi çıkınca yardım istemiştim, yardım ettiler de sağolsunlar :) Her şeye itiraz ederek bu nimeti de kendimize küstürmenin alemi yok : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 bi halta yarıyor mu bu 2015 te ne sipariş ettiğimiz? 370 dolar harcamışım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Flassh said: bu arada evganın tr garantisi kalktı. alıcaksanız ona göre şey edin kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 yarıyor tabii ki, customer support senin hesabına göre insiyatif kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 abi glaiba 2015'de ne kadar harcama yaptıgınız onemlı 2. aglayısım yine tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 günlük olarak fiyat değişme olayını anlamıyorum ben amazon'da ya. bigün bakıyorsun 37 dolar, sonraki gün 35 dolar, sonraki gün 42 dolar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ben geçen 90 dolarlık bişey aldım 18 dolar shipping vardı siparişi geçtim mesaj attım, shipping vermek istemiyorum yoksa iptal etmek istiyorum diye 35$ üstüymüş siparişiniz sildim dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 We're sorry. The item EVGA GeForce GTX 970 4GB FTW GAMING ACX 2.0, 26% Cooler and 36% Quieter Cooling Graphics Card 04G-P4-2978-KR is no longer available from the seller you selected. gtx 970 i vermiyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Yurtdışı yani amerikada bi adresiniz filan varsa daha çok ilgileniyorlar yardımcı oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 299 dolara düşen gtx 970 bitti cici asdasd indirimi kaldırdılar, satışa açtılar yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 bingildak said: Flassh said: bu arada evganın tr garantisi kalktı. alıcaksanız ona göre şey edin kaynak? donanimhaberde tartısılıyor. 1 ay önce falan evga türkiye distribütöru u artık yurtdısından alınan ürünleri bakmıcaz demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 evga global warrant'ta değişiklik yapmadığı sürece tr'dekiler isterse anırsa bir şey değişmez. tek maile bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 dh de 50 + 10 dolar falan alıp üzerine öğrenci indirimi yaptırıyolar bide yahu nasıl oluyor o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 bingildak said: evga global warrant'ta değişiklik yapmadığı sürece tr'dekiler isterse anırsa bir şey değişmez. tek maile bakar. işte artık almanya evgaya postlaman gerekiyor kartı garanti için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar