khazadum Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Öneriler için teşekkürler, turuncu, siyah, beyaz kullanarak birşeyler yapmaya çalışacağım.
Marty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 bu sefer pron torrent sitesi tarzi olmasin. baska tarz dene. illa pron forumu gibi yapcaksan kurtadam gibi yap nostalji yapalim
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 PrudenT said: outlook.com'dan esinlenmişsin sanki mailime bakıyorum sandım bir an sdfhsd kötü olmamış ama bence kimseyide kırmıyor ahah.
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 sizleri kıracağıma kafamı kırarım :(
khazadum Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 http://cloud.khazadum.com/photos/forum_frontpage(dark).jpg Tam siyahtan çok biraz daha mat bir renk kullanmayı tercih ettim. Pastel renklere karşı bir zaafım var sanırım ya. Bu anasayfa, diğer sayfalara da başlıyayım.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 güzel gibi. websense sağolsun büyütemiyorum resmi
Öne çıkan mesajlar