Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adriana Ilıcalı

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

kadıköy anadoludan tanırım bu acunu.
saçları jöleler, kızların peşinde gezerdi.
kimse adam yerine koymazdı.
hatta biz henüz üniversitedeyken bile televolede soytarılık yapardı.
ne oldu, nasıl oldu, arada feto üfledi bunu, şimdi milyonlar içinde yüzüyor.
hal böyle olunca amacı paralı erkeklerin parasını yemek olan yurtiçi-yurtdışı hatun kişilerin acunla sevgili olması normal. hatta ve hatta, acun gibi adamlar sırf bu imajı vermek için bile adriana lima ve benzeri hatun kişileri maaşa bağlarlar.
dis iz şov bizınıs.
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

Dworgian said:

Devrim kıvıra kıvıra bir hal oldu.

Adama "adriana ile eş ve üst tier kadın tonla vardır" dedik. "Örnek ver lan" dedi,

miranda dedim --> "e aynı tier vs modeli o saylanmaz" dedi

dana22 ruslar dedi --> "ruslar farklı tier saylanmaz" dedi

Devrim komşu kızının resmini çekip gönderelim mi istiosun?

verdiğimiz örnekler de "kadın" işte abi alla alla :D

Efe adamın asabını bozma doğru konuş. .

Şu tavrı sergileyeceksen burada geyik yapmayalım bir zahmet. Yazının kalanını okumadım.

Edit;
Neyse okudum.

Cevap vereyim. Karşımıza çıksa meh demeyeceğimizi yazmıştım.

Bkz:
Dworgian said:

Ha, bu kadın (adriana) bir partide fln karşımıza çıkıp elimizi fln sıksa 1000 kere fln anlatırız bunu o bir gerçek "Adriana geldi tanıştı benlen mehehe" diye. Ama söylemek istediğim, yarattığı bu etkide "worldwide top model" olmasının da etkisi olduğu.

Dworgian said:

adriana bir melekmiş de diğer kadınlar halt etmiş gibi davranmaya gerek yok.

adriana ve üstü tier tonla kadın vardır. adriana'nın adı var o kadar.

burada kimse de "adriana? 2/10" fln demiyor zaten galiba =)

Ve ben "tonla kadın var" derken aynı meslekte çalışan iş arkadaşını da dahil ettiğim için "miranda ile aralarında fark yok" önermen zaten saçma. Miranda başka bir kadın olduğuna göre, "Adriana ve üstü başka kadın var" cümlem doğru.

Onun kadar ve ondan güzel rus / slav ırkı mensupları da var, bu da cümlemi doğruluyor.

Bana kalkıp "öyle veya daha güzel 1 kadın göstersene" dedin gösterdik işte?

Alla alla
Sosyal ağlarda paylaş

Victoria’s Secret’ın moda şovu bu yıl ilk kez İngiltere’nin başkenti Londra’da yapıldı.
Sahne arkasında AA muhabirine konuşan Adriana Lima, “Defile ilk defa Londra’da düzenleneceği için hepimiz çok heyecanlıyız. Bunun için Londra’dan daha iyi başka bir yer düşünemiyorum çünkü modanın başkentindeyiz” dedi.

Türkiye hakkında konuşan Brezilyalı model, Türk mutfağını ve kültürünü çok sevdiğini dile getirdi. Lima, “Türkiye çok güzel bir ülke. Gittiğimde herkes çok sıcak karşılamıştı beni. Türkiye ikinci evlerimden birisi diyebileceğim bir yer gerçekten. Tekrar gitmeyi çok isterim” diye konuştu. Lima, Türk basınında kendisiyle ilgili yer alan iddialara ise yanıt vermeyi reddetti.
Sosyal ağlarda paylaş

Remus said:

Victoria’s Secret’ın moda şovu bu yıl ilk kez İngiltere’nin başkenti Londra’da yapıldı.
Sahne arkasında AA muhabirine konuşan Adriana Lima, “Defile ilk defa Londra’da düzenleneceği için hepimiz çok heyecanlıyız. Bunun için Londra’dan daha iyi başka bir yer düşünemiyorum çünkü modanın başkentindeyiz” dedi.

Türkiye hakkında konuşan Brezilyalı model, Türk mutfağını ve kültürünü çok sevdiğini dile getirdi. Lima, “Türkiye çok güzel bir ülke. Gittiğimde herkes çok sıcak karşılamıştı beni. Türkiye ikinci evlerimden birisi diyebileceğim bir yer gerçekten. Tekrar gitmeyi çok isterim” diye konuştu. Lima, Türk basınında kendisiyle ilgili yer alan iddialara ise yanıt vermeyi reddetti.

Cpt. Obv'lik gibi olmasın da bu haber, Esat Yılmaer'in efsane kolpa Chicago Bulls ropörtajı gibi olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

hal böyle olunca amacı paralı erkeklerin parasını yemek olan yurtiçi-yurtdışı hatun kişilerin acunla sevgili olması normal. hatta ve hatta, acun gibi adamlar sırf bu imajı vermek için bile adriana lima ve benzeri hatun kişileri maaşa bağlarlar.
dis iz şov bizınıs.

adam eğitimin gerekli kısımlarını almış gereksizlerini bırakmış işte

anadolu lisesi ingilizcesi ve people skills

playstation oynayıp medya şirketi yönetiyor adam, sen de pazarlamacılık yap, tekstil boyası mı ne satıyordun sen

1950'lerde 60'larda yaşasaydık senin gibi tipler her durumda daha üstün olurdu acun gibi adamlara ama o günler geride kaldı, forsunuz sökmüyor artık
Sosyal ağlarda paylaş

Mc_Lovin said:

KuddusiMavra said:

dis iz şov bizınıs.

adam eğitimin gerekli kısımlarını almış gereksizlerini bırakmış işte

anadolu lisesi ingilizcesi ve people skills

playstation oynayıp medya şirketi yönetiyor adam, sen de pazarlamacılık yap, tekstil boyası mı ne satıyordun sen

1950'lerde 60'larda yaşasaydık senin gibi tipler her durumda daha üstün olurdu acun gibi adamlara ama o günler geride kaldı, forsunuz sökmüyor artık

ilgisi yok. Feto üflemeseydi x tv kanalında ve/veya y gazetede muhabirlik yapardı leş İngilizcesi ve lise mezunu haliyle.
benimle aynı işi yapan feto'nun üflediği meslekdaşlarım acunla tatile gidiyorlar birlikte bu arada.
KAL mezunu olup da bu kadar kötü ingilizce konuşabilen bir adam işte. anadolu lisesi ingilizcesi falan değil acun'un konuştuğu; google translate konuşuyor acun.
tespitlerin tamamen yanlış canım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...