Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adriana Ilıcalı

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

Tori said:

acun nasıl daha zengin, nasıl adriana haremi kuruyor lan

adriana gibi kız bulur yani beden olarak fiziksel olarak finansal açıdan değil yani karşılaştırma yaptığım şey ikisinin finansal zenginliği değil, toplumca kabul gören adriana güzelliğinde 10 kız daha bulur, hepsine yetecek parası da var. adam gider rusyada, polonyada, vs "o seks acun" elemeleri yapsa yeterli
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

BabacumMostors said:

başıma bir şey gelmeyecekse adriana lima mentalite olarak random güzel rus'tan farklı değil bence, hatta eğer ki olay gerçekse süper reklam kokan bir hareket olacak acun dünyaya adriana üzerinden açılmayı planlıyor olabilir keza adam elindeki parayla 10 tane adrianalı harem kurar ama hiç birinin adriana gibi marka değeri olmaz

eskiden sadece yaşlı futbolcu transfer ederdik şimdi mankenlere falan sardık tam bir 3. dünya ülkesi yaklaşımı resmen know-how alıyoruz

ooo beyler. sayfa başı ve kimse dikkat etmemiş.

ilk taşı ben atıyorum. böbreğini alırım, düzgün konuş.

taslik bi durum yok. dogru diyor babacum. hatta sagda solda cok daha guzelleri var adrianadan.
zaten 33 yasina gelmis kartlasmis. elden dustukten sonra almis acun. bi de onun ben dunya stariyim tripleriyle ugrasicak. o kadar ulke gezip kafasina gore takilan adam cekemez onun tribini bence.
Sosyal ağlarda paylaş

adrinana meselesinde ki sorun, samantha fox ile aynı belli bir yaş gurubun nasıl tv gibi çabuk ulaşılacak bir organda sık ve ilgi çekici bir şekilde görmesi ile ünlendiyse, lima da internet in internet olmaya başladığı yıllara denk gelmesi ile nam salmış bir insan

model bir güzelliği var ve bu yüzden modellik yapıyor, karşısına geçip seyredersin güzel olur ama gerçekten, burundan kan gelen anime karakteri tribine girenle bile kadına fazla dayanacaklarını zannetmiyorum, ne yatakta ne salonda üstelik

denildiği gibi kadın, brazilya getosun dan gelmiş koyu bir katolik
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Rerore said:

canlı görseniz beynininzde kan kalmaz yorumlara bak

adriana bir melekmiş de diğer kadınlar halt etmiş gibi davranmaya gerek yok.

adriana ve üstü tier tonla kadın vardır. adriana'nın adı var o kadar.

burada kimse de "adriana? 2/10" fln demiyor zaten galiba =)

Şu üstü tier hatunlara bi örnek verir misin, Efe?
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

canlı görseniz beynininzde kan kalmaz yorumlara bak

bu da dogru. kalmaz. da tanrilastirmaya gerek yok 33 yasina gelmis kadini. adriana 9/10sa 12/10 hatun da buldum rus yas 19. bu yasta kaptim kaptim 2 sene daha piyasada takilsa bi daha elde edemem dedim. cok bile gec kalmisim. beni donunda salladi gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

Şu üstü tier hatunlara bi örnek verir misin, Efe?

ünlülerden mi?

ilk aklıma gelen miranda kerr. bayağı evirir çevirir döver.

ama tabii bu konuda atışmak bile gereksiz. zira kişisel zevk.

ve gerçekten şu kadına "tapılacak ilah" gibi bakmayın gözünüzü seveyim.

sokaktan genç yaşında adriana gibi görünen x bir genç kadını alın, ona da adriana'nın imkanlarını, hayatını, parasını, bakımını verin, o kadına da ağzınız açık bakarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...