Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Soğutucudan tut her gün içine üfletmeme kadar herşeyi yapıyorum. Öve öve bitiremediler öyle üfler böyle üfler diye gittim inca nın soğutucusunu aldım böyle elini falan tuttuğunda cidden üflüyo ama içeriye soğuk hava çeken fanın olduğu yeri kapatıyo altına koyduğum zaman. az kenara çeksem o hava deliği açık kalsın diye bu seferde bi işe yaramıyo soğutması. termal macun falan kurumuş olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 evet macun kurumuştur büyük ihtimalle. ne zaman takıldı üstündeki fan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Abi cihaz laptop herhangi bi fan takılma çıkarılma durumu yok yarın bi termal macun alayımda süreyim bari 100 derece ne ya köfte pişirecek kıvama geldi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 elektirikli süpürgeyle max güçte hava giriş ve çıkış yerlerini dışardan çekmişindir heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 simdi sen yeni mi aldin sogutucuyu anlamadim Eger yeni aldiysan bazi sogutucular bazi anakartlara tam oturmuyor basima gelmisti. Veya termal macunu tam olarak yapismamistir. Eski ise kurumus olabilir, direk olarak gg olmus olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 soğutucuyu takerken zaten thermal macunu tekrar sürmedinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 SenariouS said: simdi sen yeni mi aldin sogutucuyu anlamadim Eger yeni aldiysan bazi sogutucular bazi anakartlara tam oturmuyor basima gelmisti. Veya termal macunu tam olarak yapismamistir. Eski ise kurumus olabilir, direk olarak gg olmus olabilir laptop diyor. ne anakartı, notebook cooler sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 ben deodorant sıkıp cakmakla ateşliyordum. pırıl efect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 en az şöyle bir şey almak lazım bence: http://vatanbilgisayar.com/cl-n0015-massive23-lx-10-17-23cm-mavi-led-fanli-notebook-sogutucu.html ama yine de işe yaramayabilir. heatsink ısıyı almıyorsa ne kadar hava üflesen bir işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 arkadaşın asus laptop var 5 yıllık, o da aynı 100 dereceyi görüyordu, oyun oynarken kapanıyordu falan. Arkasını açtım, kapak tek parçaydı zaten -açınca tüm parkçalar meydanda boydan boya bakır heat pipe koymuşlar. Macun sürdüm, tozu çektim gene pek işe yaramadı, Sonra arkasını açık bırakıp laptop soğutucusunun üstüne koydum 75'i görmedi oyun oynarken dahi. Her laptop farklı tabi, Benim eski hp'nin arkası şöyleydi misal, uğraş dur. http://www.etsitsupport.co.uk/wp-content/uploads/2012/10/Laptop-Back-Cover.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 şunlardan da deneyebilirsin 5 $ http://www.ebay.com/itm/Mini-Vacuum-USB-Cooler-Air-Extracting-Cooling-Fan-for-Notebook-Laptop/221014986670?_trksid=p2047675.c100011.m1850&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D27538%26meid%3D0ab536151e86412b87e6dd1ddb0cbdf8%26pid%3D100011%26prg%3D11353%26rk%3D3%26rkt%3D10%26mehot%3Dpp%26sd%3D141241864147 http://www.youtube.com/watch?v=HiO2u5hOCGw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 abi ben öyle bişi istiyorum ki böyle usb ye falan takmayayım direk prize fişe takayım dandirik sogutucular gibi 1000rpm falan olmasın şöyle oldumu 5k rpm olsun hayvan gibi dönsün falan istiyorum. varmı böyle bi ürün? 5k rpm tamam abartı olabilir de anlayın yani yüksek manasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 bide şöyle bişi farkettim, laptop sıcaklığı 90 dereceye gelmeden fan yardırmıyo. ulan bunu bi tam soğut işte eşşoğlusu neyin nazını yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 did you mean : I need a desktop computer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 boyle salak salak şeyler kullanmayın lan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Caladorn said: arkadaşın asus laptop var 5 yıllık, o da aynı 100 dereceyi görüyordu, oyun oynarken kapanıyordu falan. Arkasını açtım, kapak tek parçaydı zaten -açınca tüm parkçalar meydanda boydan boya bakır heat pipe koymuşlar. Macun sürdüm, tozu çektim gene pek işe yaramadı, Sonra arkasını açık bırakıp laptop soğutucusunun üstüne koydum 75'i görmedi oyun oynarken dahi. eski laptop bu haldeydi benim, kalorifer gibi ısınınca arka kapağı açtım. Aluminyum soğutucu üstüne koydum bir de, sıcaklık 20 derece farketti aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 heatsinkleri temizlemeniz lazım da, bi süre sonra yatakta kullanmaktan temizlenmeyecek hale geliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Sorun notebook içindeki soğutma için çalışan fanın kanallarının pislikle tıkanması. Fanı soğutucuyla sök, sonra fanı soğutucudan sök ve pisliği temizle. Yeni termal macunla seksen 70'i geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar