Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2015 - Winter Season

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Tokyo Ghoul Root A - 07

takatsuki sen baya yol yaptı hinami'ye. bende güçlencem diye aogiriye katılırsa hiç şaşırmam. ben anlamıyorum bu seriyi abi tam bir clusterfuck :P

Death Parade - 07

onna, nona'nın reenkarnasyonu mu acaba?

episodic gider, mushishi gibi dedim, ama baya bir plot progression, character developmentlar var. seviyorum bu seriyi baya. sezonun en iyileriden.

ED'dan sonra da cliffhanger bırakmışlar abv

Mesaj tarihi:
Tokyo Ghoul manganın bittiği yere kadar aynen gidiyor gibi ya. Farklı olucak filan denince merak etmiştim de çok fark yok. Olaylar farklı olsa da sonuçlarını aynı yapmışlar hep.

Ama umarım bu arcın sonunu mangadaki gibi bitirmezler.
Mesaj tarihi:
Death Parade sezon içindeki favorim. Ardından Shigatsu wa Kimi no Uso geliyor. İkisi hariç izlemeye değer bulamadım. Ha çırıt çerezlik assassination classroom var. Ama ilk ikisi özellikle Death Parade müthiş. İzlemeyen varsa henüz kaçırmasın.
Mesaj tarihi:

tokyo ghoul

haha o gerzeğin "iblis maymun efsanesi,ben çok güçlüyüm anlatayım mı size" diye konuşmasında gerçeklik payı olduğunu hiç düşünmemiştim.

kanekinin saldırıyı ekrandan öğrendiği kısmı da güzel yapmışlar

Mesaj tarihi:
death parade son bölüm baya iyiydi ya. joker tarzı oyun güzeldi
http://www.youtube.com/watch?v=99jB2Pj7Yzo

bu saatten sonra istedikleri gibi batırabilirler. bayadır izlediğim en iyi sezon anime bölümlerinden biriydi.
Mesaj tarihi:
tokyo canavarı çok iyiydi gerçekten droplayanlar geri başlasın

dedeye yazık oldu ya serideki en erdemli adamdı. ancak gerçek baykuş baya farklı görünüyormuş, cyclops gibi. fark edemediler mi aynı kişi olmadıklarını?

Mesaj tarihi:
Gizli said:

dedeye yazık oldu ya serideki en erdemli adamdı. ancak gerçek baykuş baya farklı görünüyormuş, cyclops gibi. fark edemediler mi aynı kişi olmadıklarını?

en nihayetinde butun ghoul'larla savastalar, ama farkedememeleri garip evet. belki dede fasiliteye gelip bizimkileri oradan toparlayinca o olduguna inanmislardir.

• Yeni Oluştur...