Gizli Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 yoo aynı hinami işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 yok abi bunu kurtardıklarında bacak kadar bişi olarak geciyodu şimi genc kız modunda. baya büyüdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 gerçi evet hareketlerinde olgunlaşma var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Saekano super bir harem/komedimsi bisey olmus hemde baya eechi sahnelerde var izlemediyseniz kesin izleyin derim Acayip kahkaha attirdi ya son bolum Utaha x rinri-kun is the best couple anyway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Tokyo Ghoul Root A - 07 takatsuki sen baya yol yaptı hinami'ye. bende güçlencem diye aogiriye katılırsa hiç şaşırmam. ben anlamıyorum bu seriyi abi tam bir clusterfuck :P Death Parade - 07 onna, nona'nın reenkarnasyonu mu acaba? episodic gider, mushishi gibi dedim, ama baya bir plot progression, character developmentlar var. seviyorum bu seriyi baya. sezonun en iyileriden. ED'dan sonra da cliffhanger bırakmışlar abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Yok lan!@!#!#!@ Kato best girl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 GERGE said: Yok lan!@!#!#!@ Kato best girl! Kato ne bea direk cop Utaha sempai evde beslenecek hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 it ain't over till the tomboyish girl sings. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 saekano'da episode 0 daki muzikci hatunu bekliyorum ben o daha bomba olacak gibi. ama suana kadar utaha en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Tokyo Ghoul manganın bittiği yere kadar aynen gidiyor gibi ya. Farklı olucak filan denince merak etmiştim de çok fark yok. Olaylar farklı olsa da sonuçlarını aynı yapmışlar hep. Ama umarım bu arcın sonunu mangadaki gibi bitirmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 birkaç berbat bölümden sonra nihayet tokyo ghoul eski rayına oturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Death Parade sezon içindeki favorim. Ardından Shigatsu wa Kimi no Uso geliyor. İkisi hariç izlemeye değer bulamadım. Ha çırıt çerezlik assassination classroom var. Ama ilk ikisi özellikle Death Parade müthiş. İzlemeyen varsa henüz kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Great Teacher Koro-Sensei çok iyi ya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 şunu koyayım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Devil ape gerçekmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Saenai Heroine no Sodatekata cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 tokyo ghoul haha o gerzeğin "iblis maymun efsanesi,ben çok güçlüyüm anlatayım mı size" diye konuşmasında gerçeklik payı olduğunu hiç düşünmemiştim. kanekinin saldırıyı ekrandan öğrendiği kısmı da güzel yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Offf Death Parade yardı geçirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 death parade son bölüm baya iyiydi ya. joker tarzı oyun güzeldi http://www.youtube.com/watch?v=99jB2Pj7Yzo bu saatten sonra istedikleri gibi batırabilirler. bayadır izlediğim en iyi sezon anime bölümlerinden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 tokyo ghoul ilk defa iyi bolum yapti sanirim. biz bunun kendi basligini acmamis miydik bu arada ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 tokyo canavarı çok iyiydi gerçekten droplayanlar geri başlasın dedeye yazık oldu ya serideki en erdemli adamdı. ancak gerçek baykuş baya farklı görünüyormuş, cyclops gibi. fark edemediler mi aynı kişi olmadıklarını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 SenariouS said: Utaha x rinri-kun is the best couple anyway this Saekano cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Gizli said: dedeye yazık oldu ya serideki en erdemli adamdı. ancak gerçek baykuş baya farklı görünüyormuş, cyclops gibi. fark edemediler mi aynı kişi olmadıklarını? en nihayetinde butun ghoul'larla savastalar, ama farkedememeleri garip evet. belki dede fasiliteye gelip bizimkileri oradan toparlayinca o olduguna inanmislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 oğluda babasına benziyodu ilk geldiğinde. sonra this is my true form cekti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 tokyo canavarında acayip kıyım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar