Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ilk sezonun sansürsüzü cıktımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Tokyo Ghoulun bu bölümünü ofisin çaycısına çizdirmişler herhalde ahahahah rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 saekano bakire cadı shinmai maou no testament rolling girls A/Z yeni başlayanlardan bunları takip ediyorum bi shinmai maou no testament droplayıp droplamam arasındayım A/Z nin de ilk bölümü izledim "hayırdır inşallah" kategorisinden izleyecem sanırsam jojoyu izlemek istiyporum da önce eski sezonunu izsleyeyim dedim ona başladım bir yandan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Death Parade iyiymiş, devam edicem bitene kadar.Oha yani ablacım Death Parade 04 Before I know it i had five children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 geçen sezondan devam eden shirobako'yu izleyen var mı? takip edilesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 ShadowFury said: Tokyo Ghoulun bu bölümünü ofisin çaycısına çizdirmişler herhalde ahahahah rezalet Çok başarısızdı ya, hem animasyon hemde akış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Clauvn said: Death Parade iyiymiş, devam edicem bitene kadar.Oha yani ablacım Death Parade 04 Before I know it i had five children Çok iyi gidiyor bu. Sonunda kadın için üzüldüm. Çocuk mal zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Maria the Virgin Wİtch çok çok iyi gidiyor. Sleeper hit oldu direk. 14. yüzyıl Avrupa'sını da çok iyi yansıtıyor, bir animeden beklemeyeceğim kadar. İzlenmeli derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Cuce said: ilk sezonun sansürsüzü cıktımı? ben ilk sezonu sansürsüz olarak izledim sanırım kissanime den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Tokyo Ghoul'dan ben de düştüm. Şimdi ne seyrediyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 tokyo ghoul yine bok ya bıraksam mı acaba ben de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Ben mangasına başladım dayanamayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 tokyo ghoul gene kötü birde sansür gene pff mado'dan sonra droplasaymışım bunu keşke. bu kadar izledikten sonra bırakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Yarım yamalak bıraktıkları serilere fitil oluyorum. Rezillik resmen. Eskiden ya uzun seriler vardı, yada 26 dedinmi biterdi. Tokyo Ghoul şu yarım yamalaklık olayının zirvesi resmen, en heycanlı yerinde bittiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 mangadan gidin, yarisi ayni yarisi farkli ne yapiyorlar anlamadim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Emaleth said: Tokyo Ghoul'dan ben de düştüm. Şimdi ne seyrediyim? Jojo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 HADOOON OVVURUDRIVUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Death Parade süper gidiyor. Yeni karakterler baya sardı. 6. bölümün sonunda güldürdü baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Aldoah'i dropladım, tokyo ghoul'da 1-2 bölüme gidicek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=8VJ0-iR5ArA ahaha süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 rofl(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 dampsey roll atan gundamda gördümya buda bana bu sezon mecha icin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Gourmet Girl Graffiti'in preview müziği bu sezonun en iyi ost'si olmuş: http://www.youtube.com/watch?v=uFMOQi9pa9A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 anime de wakaru shinryounaika çok sert :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 tokyo ghouldaki minik kız 4 yas falan yaslanmasımı bi anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar