Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2015 - Winter Season

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xenus said:

http://www.youtube.com/watch?v=n9lr8jqI-24

Death Parade

buna hypelandım baya. kış sezonundaymış. psychological + madhouse

Akla gelen eski bir film vardı butona basarsanız sizle alakası olmayan 1 kişi ölecek sizede 1 milyon dolar verilecek diye ona benzettim.
Mesaj tarihi:
10-Jan-2015 05:00 Kuroko no Basuke 03x01 Episode 1
10-Jan-2015 08:30 Log Horizon 02x14 Go East! Kanami!
10-Jan-2015 14:55 Aldnoah.Zero 02x01 Episode 1

oh 10 ocak cok guzel bi gun olacak =)
Mesaj tarihi:
Kafalar güzel anime yapımına devam ediyorlar. SM boystan sonra geçmiş savaş gemilerin ruhlarını poses eden kızlar.

Bunlara ne içiriyorlar merak ediyorum bali çekseler böyle güzel olmaz kafalar.
Mesaj tarihi:
O alanda Yuri Kuma Arashi tahtı başka animeye kaptırmaz ya, bali, bonzai, lsd filan hiçbiri tanımlamaya yetmez, direkt Mawaru Penguindrum kafası.

Binan Koukou Chikyuu Bouei-bu Love ve Kantai Collection ı sevmedim.

Binan Koukou Chikyuu Bouei-bu Love sıkıcı değil ama yine de pek sarmadı. Guilty pleasure filan diye takip edilebilir belki.

Kantai Collection çok sıkıcı geldi. Aoki Hagane no Arpeggio gibi, ama o izlerken bağlayabilmişti, bunu bitse de gitsek diye izledim. Dropped.

Absolute Duo da bayağı vasat. Tırt olmasının ötesinde her sezon aynı şeyi çevirip çevirip tekrar yayınlıyorlarmış gibi geliyor artık. Yoklukta gideri var kategorisine girebilir belki, diğer animelere bağlı.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

Junketsu no Maria

ortaçağ fransasında cadılı madılı, çıtır çekirdek ilk bölüm potansiyeli var, ecchi ecchi diyorlardı da ecchi gelmedi gayet normal iyi malzemeli

Aklıma sadece jeanne d'arc geldi. Bekliyoruz.
Mesaj tarihi:
Tokyo Ghoulda sezon finali gibi ilk bölüm vardı.
Şunu ilk sezonun sonuna sıkıştırsaydınız, hadi olmadı bi OVA ile filan bitirseydiniz incileriniz mi dökülürdü? O kadar aptal bi noktada kesmemiş olurlardı en azından.
Mesaj tarihi:
Military! (kısa): moeblob komedi

Saenai Heroine no Sodatekata: Generic Harem gibi ama tek bölümden yargılamak yanlış olur.

Jojo geliyor bu akşam... WHEEEEEEEEEEE!
  • Yeni Oluştur...