Shean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 anichart'tan bakın abi. yazıyor tarih olarak.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Ansatsu Kyoushitsu'nun OVAsi çıkmış 2 ay önce filan, PV mi bu, sidestory mi, yoksa episode0/prologue filan mı?
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Xenus said: http://www.youtube.com/watch?v=n9lr8jqI-24 Death Parade buna hypelandım baya. kış sezonundaymış. psychological + madhouse Akla gelen eski bir film vardı butona basarsanız sizle alakası olmayan 1 kişi ölecek sizede 1 milyon dolar verilecek diye ona benzettim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Binan Koukou Chikyuu Bouei-bu Love! WTFFFFFF! Eglendim ama.
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 absolute duo... More like absolute shit
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ShadowFury said: Yuri Kuma Arashi dat OP... ilk dakikada kapattim yuridir diye de cizimler cok shafta benziyordu ama shaft degilmis...
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Shaft değil Mawaru Penguindrumun yönetmenindenmiş.
madcow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 10-Jan-2015 05:00 Kuroko no Basuke 03x01 Episode 1 10-Jan-2015 08:30 Log Horizon 02x14 Go East! Kanami! 10-Jan-2015 14:55 Aldnoah.Zero 02x01 Episode 1 oh 10 ocak cok guzel bi gun olacak =)
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 GERGE said: Binan Koukou Chikyuu Bouei-bu Love! WTFFFFFF! Eglendim ama. WTF!!! aynen benim tepkim. Sailor moon çakması erkekler. Birde kendileride beğenmiyor :D
madcow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 SenariouS said: absolute duo... More like absolute shitöf izlemeden uzuldum bakarım diyodum =(
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Kafalar güzel anime yapımına devam ediyorlar. SM boystan sonra geçmiş savaş gemilerin ruhlarını poses eden kızlar. Bunlara ne içiriyorlar merak ediyorum bali çekseler böyle güzel olmaz kafalar.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 O alanda Yuri Kuma Arashi tahtı başka animeye kaptırmaz ya, bali, bonzai, lsd filan hiçbiri tanımlamaya yetmez, direkt Mawaru Penguindrum kafası. Binan Koukou Chikyuu Bouei-bu Love ve Kantai Collection ı sevmedim. Binan Koukou Chikyuu Bouei-bu Love sıkıcı değil ama yine de pek sarmadı. Guilty pleasure filan diye takip edilebilir belki. Kantai Collection çok sıkıcı geldi. Aoki Hagane no Arpeggio gibi, ama o izlerken bağlayabilmişti, bunu bitse de gitsek diye izledim. Dropped. Absolute Duo da bayağı vasat. Tırt olmasının ötesinde her sezon aynı şeyi çevirip çevirip tekrar yayınlıyorlarmış gibi geliyor artık. Yoklukta gideri var kategorisine girebilir belki, diğer animelere bağlı.
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Tokyo Ghoul bugün çıkıyor sanırım (:D(:D
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Junketsu no Maria ortaçağ fransasında cadılı madılı, çıtır çekirdek ilk bölüm potansiyeli var, ecchi ecchi diyorlardı da ecchi gelmedi gayet normal iyi malzemeli
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 BabacumMostors said: Junketsu no Maria ortaçağ fransasında cadılı madılı, çıtır çekirdek ilk bölüm potansiyeli var, ecchi ecchi diyorlardı da ecchi gelmedi gayet normal iyi malzemeli Aklıma sadece jeanne d'arc geldi. Bekliyoruz.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Shinmai Maou no Testament izledim bitince bi "pffffff" dedirtti, ToLOVE-Ru nun daha ciddisi gibi bir bölüm daha izleyeyim diyorum ver ecchiyi ver ecchiyi
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Tokyo Ghoulda sezon finali gibi ilk bölüm vardı. Şunu ilk sezonun sonuna sıkıştırsaydınız, hadi olmadı bi OVA ile filan bitirseydiniz incileriniz mi dökülürdü? O kadar aptal bi noktada kesmemiş olurlardı en azından.
Mino Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Military! (kısa): moeblob komedi Saenai Heroine no Sodatekata: Generic Harem gibi ama tek bölümden yargılamak yanlış olur. Jojo geliyor bu akşam... WHEEEEEEEEEEE!
Öne çıkan mesajlar