Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Converse Kadife Pantolon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
convers değildir abi yalandır yada convers sapıtmıştır
heriflerin sloganı
Convers just rubber and canvas olduğu halde nasıl olurda kadife pantolon yaparlar gerçi ayakkabıların deri olanınıda yaptılar ama[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Mesaj tarihi:
Mudo da olabilir
erenkoy carrefourdakında giysileri var ama pantolon ve ceket görmedım[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Mesaj tarihi:
converse gençliği..

"hey adamım über bir alternoyum üstelik converse takılıyorum aa yeee şatda fak ap meeen!"[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
converse'nin sitesine girene kdr converslerden nefret ediodum =) Çok ivreeeeenç geliodu ana ama bende convers istiorum artık ya çok datlı modeller var:)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...

Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 15 Ocak 2005 20:56 tarihinde demiş ki:
tamam da neden converse?

çok havalı converse i olmayana alterno kız vermiyorlarmış.. mesela ben rock dilediğimdenn rocker kız vereceklermiş bana[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
hakkaten daha pantolonu bile görmeden sırf converse die nası böle saldırır bi insan daha sitesinde bile yok ayakkabıdan başka bişi gözükmüyo tepeden tırnağa converse olunca çokmu cool olunuyo[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
  • Yeni Oluştur...