Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sayın Yavşak Yavşakoğlu

Karag8z

Öne çıkan mesajlar

yok tabii ki, olsa bile türk solcusunun geri zekalıca propaganda çabası içinde bilginin bir değeri yok.

Sonra niye Türk solcusuna laf söylüyorsunuz qq oluyor.

Bu olayda tek bir sorun var o da reply yapan çalışanın Yavşak Yavşakoğlu'ndan şüphelenmeyip direkt cevap vermesi ya da elemanın böyle bir durum var ne yapalım diyip çözüm üretmemesi. Cevaplanması şartsa da otomatikten çıkıp Sayın XXX diye değilde direkt Sayın; diye cevap vermesi gerekiyordu. Her şekilde çalışanın hatası, tembelliği vs...

Zaten THY açıklama yaptı çalışanla ilgili idari işlem başlatıldı diye, ülkedeki en rahat personel işten çıkarmasını yapan kurum çoktan adamı işten atmıştır bile

Türk solu bir kez daha kazandı. Yersen
Sosyal ağlarda paylaş

HaciYatmaz said:

adam form doldurmadığını şikayetini help deske bıraktığını yazdı asıl siz neyin kafasındasınız?
gerizekalı çalışan gelen şikayeti bu isimle kaydetmiş.

Adama TK numarası verilmiş. Maile cevaben TK numarası referans yazılmış.
Bu sistem üzerinden forma göre çekilmiyor mu?
Ben öyle biliyorum.
Adam üyeliğim yok demiş ama yukarda verilmiş yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır aquila, Türk solcusu maldır çünkü, şeriatçıdan farkı da yoktur gözümde çünkü onlarda eşit derece maldır. İkisi de bir kaynağa vs. bir boklara güven duyar ve onlar dışındaki her boku reddederler. Mesela burada da THY kötüdür, her yaptığı yanlıştır çünkü AKP'liler tarafından özelleştirilmiştir kafasına olan inançları şu detayı es geçmelerine sebep oluyor:

Rotweiler said:

Adama TK numarası verilmiş. Maile cevaben TK numarası referans yazılmış.
Bu sistem üzerinden forma göre çekilmiyor mu?
Ben öyle biliyorum.
Adam üyeliğim yok demiş ama yukarda verilmiş yani.

Eleman önce THY'e mail atıyor. Sonra 1 gün içinde cevap gelmeyince Twitter'dan gerekli bilgileri verip niye cevap vermediniz? diye yükleniyor. Attığı maile sonra cevap geliyor ve isim kısmında Yavşak Yavşakoğlu yazdığı gözüküyor.

Burada olası iki senaryo var.

Biri konunun üçüncü postunda yazdığım gibi ya isim zaten öyle girildi, otomatik olarak kontrolsüzce reply yapıldı.

ya da

Maillere cevap veren asgari ücretin az üstünde para kazanan eleman geyik olsun diye maille gelen ismi değiştirip, şakalı olsun diye Yavşak Yavşakoğlu'na değiştirdi.

İkinci seçenek ne kadar salakça geliyor? Gerçi Türk solcusu THY'nin ceosunun falan özellikle bu işle uğraşıp, kendi elleriyle yavşak yavşakoğlu tarzı bir mail girişi yapıp attığını düşünüyor. YA da ona yakın bir şeyi düşünüyor.

Kutsal Bayraktar da Twitter'ın en ünlü ve eski trollerinden biri yani, çıkıp bu ülkede kurumsallık konusunda zirvede yer alan bir firma ile onu karşı karşıya koysak ne olursa olsun THY'e güvenirim.

Ha keza THY de kendi sistemlerinden öyle bir mail çıktığını doğruladı ve işte o eleman hakkında maile direkt reply mi çekti yoksa kendi mi yazdı diye idari işleminde başlatıldığını duyurdu. Kokusu elbet ortaya çıkar da bir kişinin işsiz kaldığı da ortada...

Şu forumda defalarca dedim. AKP nefreti çoğumuzun bambaşka boyutlarda ama temeli olmayan, dangalakça ithamlarla da bir yere varılmaz. Çıkıp şu tip şeylerle gaza gelineceğine daha büyük sorunlara adam akıllı gidilse belki daha yaşanılabilir toplum olunurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

o benim kendini solcu sanan ama esasen özenti bir maldan ibaret olan kesime taktığım isim, çok kullanıyorum.

Bir Gün, Diken, Sol takip eden tayfanın çoğu bunlardan oluşuyor çünkü adamların Akit, Haber Vaktim vs. tarzı oluşumların tam ters kutupta olduğunu idrak edemeyecek kadar da dangalak oluyorlar falan... Hele Diken çok garip çıktı ya, adamlardan kalite fışkırıyordu kurulduklarında ama el falan mı değiştirdiler ne yaptılar bilmiyorum bayağıdır çok rezil içerikler girmeye başladılar. Faydalı denecek şey sayısı o kadar azaldı ki... Neyse başka konu bu

Bu konuda da THY'nin kıçı kırık bir yolcuyu ciddiye alıp, onunla uğraştığına vs. inananlar var. Ya da işte dünyanın en kurumsal firmalarından birinde sürekli yaşanan bir olay olduğunu ve bunun AKP yüzünden olduğunu iddia eden tayfalar vs. var...

Bu soktumun ülkesindeki her bokun az buçuk zeka kırıntısı gösterilmeden direkt AKP'ye bağlanmasından cidden rahatsız olmaya başladım. İnsanlar kendi çaplarını bilmeden sürekli zekasızlıklarını başkalarının üstüne ite ite iyice leş bir toplum haline geliyoruz. AKP'nin beslendiği de bu işte, cehalet illa insanların gördüğü gibi oryantalizmden doğmaz aksine kendini eğitimli sanıp bir bok olmayan insanlardan doğar. O tayfa beni şuan bu ülkenin AKP'lisinden falan daha çok rahatsız ediyor. O kadar çok nefret ediyorum ki AKP'li çobana sıra gelmiyor...

Edit: Tabii bu arada benim gözlemlerim genel olarak Twitter, haber siteleri yorumları vs. üzerine kurulu. Çok sinirimi bozuyor artık bir şeyler okumak internette... Burada hedef aldıklarım yok tabii kendini hedef aldığım kesime ait görüyorsa orası apayrı bir konu.

Full yabancı kaynaklardan gündemi takip eden adamlara bayağı kızardım eskiden de şimdi net hak veriyorum. Türkiye de dükkandan aldığın kitap ve konu fark etmeksizin birkaç yazar, köşe yazarı vs. dışında hiçbir bok okumamak gerekiyor...
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

solcu ne?

Solcu değil, Türk solcusu

O nedir dersen işte geçtiğimiz günlerde burada yine paylaşılmıştı.

http://listelist.com/fergusona-gezi-tecrubelerinden-oneriler/

direkt şu kafa işte. ağzından gezi'yi eksik etmeyip akp'li ile ilgisi olduğunu düşündüğü (ki kendi inandığı şeylerin haricinde her şeyin akp ile bağlantısı vardır) her şeye karşı sadece Twitter'dan savaş veren ama onun dışında bütün gün kapitalist bir yaşam süren yaşam taneleri...

AKP'lilerden önce şunlar yok olsa bayram ederim. Çünkü AKP'lileri yok edip, bunların egemen olduğu bir toplum yine aynı boka saplanacak. Gerçi diğer türlü de tam tersi olur. En iyisi iki tarafında komple yok olması. adil görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Solcu ne demek ? genelde sosyal haklar ve ozgurluklere inanan ve sistemin bu haklarin temini ve savunuculugunu yapmak amacli kuruldugunu anlatan felsefi akim icin kullanilan bir sokak agzi.

bana kalirsa bir insanin hareketiyle devletlerin vatandaslarina sosyal imkaganlar saglamak uzere kurulmus bir kurum oldugu kavramina inanan her Turk'un mal oldugunu beyan ederek, bu olayla alakali tek mal sensin.

mal kelimesi anadoluda alinip satilan buyuk bas hayvan icin kullanilir. Bu terimin kulturel etimolohjisinde hayvan can degil bir malvarligidir, commoditydir.

diyebilirsin ki bu vatandas belkide thy tarafindan bir haksizliga ugramis olabilir ancak sistemdeki bir acigi kullanarak karalama kampanyasi yapiyor da olabilir eger oyleyse bu adam kendi elestirdigi sistem kadar yozlasmistir.

Sen gidip bu adamin hayat felsefesini bile bilmeden, aa bu
"solcudur" kesin, adam turk ayni zamanda mal, oyleyse butun turk solculari mal diyorsun. Kaldi ki olay sorusturma asamasindaymis. Asli astari belli degil, ki ben de buradan ogrendim olayi.

Guvercin gridir, guvercinler ucar.

Fil de gridir ancak tum gri canlilar ucmaz.

mantik

bunu bir oku istersen. Turkce kaynakta vardir mutlaka ben bulmaya kasamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

ağbiiiiğğ thy nası böyle yapar, star elyıns üyesi adama yakışıyor mu garip garip şeylere hastayım ya. koca grup lan. binlerce çalışanı var. bi tane salak yapmış işte bir ergenlik, hemen koca thyyi yaftalamanın manası ne anlam veremiyorum.

her şirkette oluyor, küçük olsun büyük olsun, müşteriyle iletişimde olan her şirkette illa ki bi gün sınırları zorlayan bi gün yaşanır, illa ki bi gün birisi böyle bir açık verir, bu şekilde saçmalar, şirketi zor durumda bırakır. ama bu kadar ya. öyle inanılmaz bi olay değil yani, olabilir, adamlar özür de dilemiş, daha ne yapabilirler bilmiyorum.

ha amaç üzüm yemekten ziyade bağcıyı dövmekse onu bilemem ki öyle. arkadaş tamam biz de akp karşıtıyız, hamdi topçuyu da günahım kadar sevmem, apronda deve kesme tayfasına da inanılmaz uzağım. ama ülkemizin bir değeri yani sonuçta, ve gerçekten enteresan bi iş çıkartıyorlar. devletin petrol desteği ve ingiliz / amerikan yöneticilerle büyüttüğü emirates, etihad, qatar'dan bilmemneden çatır çatır daha iyi büyümüş, neredeyse daha kaliteli hizmet veren, taş gibi bi şirket var ortada, neden her fırsatta aşağılamaya çalışıyoruz anlayamıyorum.

ha bunu da nası yaptılar onu da bilmiyorum yani, bu heriflerde o vizyon yok ama nası olduysa artık, bi şekil yapmışlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...