pontipati Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Evet, özet olarak durum bu. Kahve, meyve ve benzerleri pek etki etmiyor. Azcık spor yapıyorum diyebilirim. Sonuç olarak 11 gibi pilimin bitmemesi için ne yapabilirim?teşekkürler. p.s: 8 saat uyku tavsiyesi tavsiye olarak sayılmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 işten gelince 1 saat uyumazsam ben de öyle oluyorum. başka çaresini bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 fap azalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 liselim sana tok karnına 1 posta fap yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 9 saat uyu en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 8 saat uyku diil de, 5 saat bile uyusan tam 5 saatlik uyumak lazım. Yatak, uyuduğun yerin oksijeni, ışık vs çok etkiliyor. İyi uyanırsan enerjin de o kadar uzun sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 sabah 6 da filan kalkıyorsan normal, ama hafta sonu cuma cumartesi 3-4e kadar rahat oturabiliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 pilin bitince yat birader, bunun neyine ne tavsiyesi istiyosun. 11den sonra zaten bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Vitaminsiz insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 11'den sonra ne yapıcan, yat uyu işte. günde en az 7-8 saat uyumak lazım verimli olmak için, 11 uyku için erken bir saat değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 isten gelince yarim saat bi saat yat uzan. acaip dinlenmis kalkiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Akşam 11 e kadar uyuman gerek zaten ben mesela yarım saate uyurum. 4-5 gibi kalkıyom ama her sabah düzenli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 sigarayı bırak , şekeri azalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 11den sonra ben de yarım saat 1 saat uyuyorum bazen ama kalkınca aynı şekilde kalkıyorum. o zaman 7-8 gibi uyumayı deneyim bir de :P şekeri neden azaltayım bu arada? genelde akşamları yerim şekerli şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 uyumayip ne yapacaksiniz abi uyuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Uyku konusunda tez yazabilecek birisi olarak yazayım: - Uyuduğun oda tam karanlık olmalı. Eğer uyanmak istemiyorsan. - Eğer doğal yolla uyanacaksan ve geri uyuması sıkıntı olmuyorsa güneş görebilir. - Yatmadan önce(misal tuvalet, diş fırçalama ritüelleri sırasında) odadan çıktığında pencereleri sonuna kadar aç. Odanın oksijeni kesinlikle yeni olmalı. - Eğer burunda sıkıntı varsa, KBBye mutlaka ama mutlaka görün. Atıyorum 10lt O2/dakika çekeceksen 5lt çekiyosun. Feci kalitesini engelliyor. - Odana gürültü geliyorsa kapı altlarını yalıt. - Kafana düşünceler gelmeye başladığında, yani uyku tutmadığında baş ucuna bi kağıt kalem koy ve aklındakileri özet olarak yaz. "Sabah kalktığımda düşünürüm bunları" de ve yat. Faydasını göreceksin. - Odada ya da odaya ulaşan periyodik ses varsa bunları engelle. Vul ve yoket. - Göz bandı takabilirsin ilk madde için. Bayağı işe yarıyor. Ben kabin memuru iken kullanıyordum, halen bazen takarım. - Wireless cihazları odadan uzaklaştır ya da tamamen kapat. Telefonunun mobil ve wireless özelliklerini felan komple kapalı tut ve telefonu ulaşabilceğin ancak kafana yakın olmayan biryere koy. Faydasını göreceksin. Zaten ölüm kalım bile olsa elbet uyanıp alacağın mesafede olacak. - Yatmadan önce telefon/PC münasebetin varsa ışıklı odada kullanma. Brightness ve color farkı uykuya ve uykudaki bozukluklara yol açıyor. Uyumadan önce en az 30dk göz odağını değiştirmiş ol. Monitörden kalktığın gibi gözünü uykuya kapatma. - Uyumadan önce kendini iyi hissettiğin kişisel hijyen olaylarını ya da uyku öncesi ev egzersizlerini yapman hem vicdanen hem de vücuden yararlı olacaktır. - Yukarıdaki egzersizlerin yok ise, yatmadan önce mutlaka kaslarını esnet öyle yat. Feci faydası olur. - Direk uykuya dalmak yerine, kafanı boşaltıp, zihnen rahatladığında uyumayı dene. Şimdilik bu kadar benim tavsiyelerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Ha bu yazdıklarım o pilinin bitme olayına çözüm olarak uykun ile bağlantılı şeyler. Şekerli yemek ve tükettiğin gıdalar konusunda yukarıda yazılanlar doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 evde hiç sigara içilmemesine rağmen ben dışarda içip gelmeme rağmen kalitesiz uykular peşimi bırakmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 İşte yukarıda yazdığım gün boyunca aldığın oksijenin kalitesi yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 o zaman teorik olarak istanbulda düzgün bir uyku çekmek çok imkansız gibi ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Emisyon felan bunlar zaten pasif etkiler. Sen kendin için payına düşeni yap da, vapurun arabanın tozu dumanı eksik kalsın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 10 dk önce kalktım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Rotweiler said: Ha bu yazdıklarım o pilinin bitme olayına çözüm olarak uykun ile bağlantılı şeyler. Şekerli yemek ve tükettiğin gıdalar konusunda yukarıda yazılanlar doğru. terazine bastım abi süper yazmışsın (tu) dün 1 saat uyuyum demiştim uyuyakalmışım hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Rot tamamen doğru yazmışsın. Ekleme yapayım: Hala yüklemediysen bilgisayarına flux yükle. 2 saat önce sıvı almayı bırak. Esneme çalışması arıyorsan yi jin jing i öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ben de bu durumdayım. en geç 6'da kalkıyorum hergün haftaiçi. ayrıca 3 gün okul var. gece 12 gibi varıyorum eve sabah 6'da çıkıp. Bu yüzden genelde 1 gibi yatabiliyorum ancak. Günce 5 saat filan uyuyabiliyorum. Haftasonları da öyle 12'lere kadar uyumak olmuyor. bütün işler haftasonuna kaldığından. Ne yapabilirim ben? Akşam gelince yat diye bir şansım yok. Eve gelişim zaten 12. sabah yine 6'da uyan git işe. Bugün farkettim. Artık cidden bünyem kaldırmamaya başlamış. Ayaklarım ağrıyor sanki 40km yol yürüdüm. Uyku filan o kadar var ki gözler filan acıyor 3 gundur. ne bok yicem. yardım edin bana da :( Ek bilgi. ben yattım da uyurum uyanma saatine kadar. Arada bölünmez uykum. ama işte toplam 5 saat filan ancak zaman kalıyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar