Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

almanca bilen

pontipati

Öne çıkan mesajlar

Farkındayım. Benim okul Anadolu Lisesi'ydi, Alman hükümetinden hala desteği var, hatta o yüzden Türk müfredatından da özerk, direkt olarak DSD'nin yanısıra Abitur veriyor. Kamyonla para vermiyorsun Anadolu Lisesi olduğu için ama tabii girişe kasmak gerekiyor. Hala elden geldiğince aynı kaliteyi korumaya çalışıyor ama 5 seneliğe dönmesinin kalite kaybına sebep olduğunu hocalar da net şekilde söyledi. Hem geldiklerinde esas verimli yaş geçmiş oluyor hem de öğrenim yılı az oluyor diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
bide bu

said:
Diese Gitarrentasche sieht aus wie eine Gitarrentasche, man kann auch eine Gitarre hineinstecken, aber wenn eine Alditasche groß genug wäre, würde sie den gleiche Zweck erfüllen. Die Tasche hat keinerlei Polsterung, sondern ist nur Hülle, wem das reicht, das die Gitarre praktisch keinen Schutz hat, der darf sie kaufen. Ein Stern für die Tatsache, daß man sie auch als Rucksack tragen, das geht bei einer Alditasche nicht.
Sosyal ağlarda paylaş

Native Almanca konuşanlar var aramızda, lütfen düzeltsinler çünkü muhtemelen hatalar olacak. Ama kendim konuşabildiğim kadarıyla çevireyim:

Mal said:

said:
Gute elegante Tasche aus Stoff (nicht Kunststoff wie die meisten anderen. Gut verarbeitet, hochwertige Reißverschlüsse.Leicht! Ein Stern Abzug, da nicht gepolstert.

ne diyor?

"Diğer çoğu gibi sentetik materyalden yapılmamış, organik materyalden, iyi, elegan bir çanta. Fermuarları kaliteli ve düzgün çalışıyor. Hafif! Bir yıldız eksik veriyorum çünkü içi yastıklı değil."

Mal said:

bide bu

said:
Diese Gitarrentasche sieht aus wie eine Gitarrentasche, man kann auch eine Gitarre hineinstecken, aber wenn eine Alditasche groß genug wäre, würde sie den gleiche Zweck erfüllen. Die Tasche hat keinerlei Polsterung, sondern ist nur Hülle, wem das reicht, das die Gitarre praktisch keinen Schutz hat, der darf sie kaufen. Ein Stern für die Tatsache, daß man sie auch als Rucksack tragen, das geht bei einer Alditasche nicht.

"Bu gitar çantası insanın içine gitarını koyabileceği bir gitar çantasına benziyor, ama eğer bir alışveriş poşeti yeteri kadar büyük olsaydı aynı işlevi görürdü. Çantanın içinde hiç yastık yok, yani tamamen kılıftan ibaret. Gitarının tamamiyle hiçbir korumaya sahip olmaması onlara yetenler bunu satın alabilir. Yine de bir yıldız veriyorum çünkü bunu sırt çantası olarak da kullanabilirsiniz. Alışveriş torbasıyla yapamayacağınız birşey."
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Farkındayım. Benim okul Anadolu Lisesi'ydi, Alman hükümetinden hala desteği var, hatta o yüzden Türk müfredatından da özerk, direkt olarak DSD'nin yanısıra Abitur veriyor. Kamyonla para vermiyorsun Anadolu Lisesi olduğu için ama tabii girişe kasmak gerekiyor. Hala elden geldiğince aynı kaliteyi korumaya çalışıyor ama 5 seneliğe dönmesinin kalite kaybına sebep olduğunu hocalar da net şekilde söyledi. Hem geldiklerinde esas verimli yaş geçmiş oluyor hem de öğrenim yılı az oluyor diye.

IEL ?
5-8 muhabbeti yaptığına göre 2006 öncesi mezunusun ? Kaç mezunusun bakayım ?: )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...