Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seviyyoorruummm...

Suu

Öne çıkan mesajlar

Sonunda bitmediği sürece ölmezsin merak etme (:

Bittiği zaman çok büyük acılar çekersin ki , şimdiki mutluluğunu unutmayacak kadar kendini buna hazırlamaya başla bence...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Sosyal ağlarda paylaş

kaptırmış bile sanırım :)
şeytanın avukatlığını yapmak düşer bana da =) bağlan abi her türlü raat ol ne olacaksa artık :)[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything

**no more dinosaurs@ montezaus
Sosyal ağlarda paylaş

Merak etme karşılıklıdır bağlandıkça bağlan sen günü geldiğinde kıçında soğukluk hissedince burda ağlıyorummmmm die topicler açma da :D
Herşeyin hayırlısı neyse o olsun[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

niye karalama defteri?

sevgili moderatörümüz ghald"yeşil ördek"szar konuyu kişisel bölümüne orta yaparsa oradan da birileri göğsünde yumuşatıp gol olarak değerlendirse..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Sevmek falan bunlar güzel şeyler..
Ama herkes sevemiyo...
Herkes sevilemiyo...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Acımasız bir dünya bu.. Herşey bitecek... Çok sevidiğmiz anneler babalar ölecek , sevgilin ölecek , sen öleceksin... herşey bitecek... Yok kalbimizde yaşıyor yok ölümsüz sevgi.. hepsi yalan kanımca..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]
Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman
Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...