Suu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ya ben çok seviyorum ya ööle böyle deil yani,acaba aşırı sevgiden ölür miyim bigün?(merak etmeyin karşılıksız deil :)
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Sonunda bitmediği sürece ölmezsin merak etme (: Bittiği zaman çok büyük acılar çekersin ki , şimdiki mutluluğunu unutmayacak kadar kendini buna hazırlamaya başla bence...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
pink_panther Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 senin adına sevindim ama kendini çok kaptırma dünya hali ne olur bilinmez ileride insana çok kötü koyuyor[signature][hline]yalnız kız
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 kaptırmış bile sanırım :) şeytanın avukatlığını yapmak düşer bana da =) bağlan abi her türlü raat ol ne olacaksa artık :)[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything **no more dinosaurs@ montezaus
trapt Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Merak etme karşılıklıdır bağlandıkça bağlan sen günü geldiğinde kıçında soğukluk hissedince burda ağlıyorummmmm die topicler açma da :D Herşeyin hayırlısı neyse o olsun[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 niye karalama defteri? sevgili moderatörümüz ghald"yeşil ördek"szar konuyu kişisel bölümüne orta yaparsa oradan da birileri göğsünde yumuşatıp gol olarak değerlendirse..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Saka maka burasi yavas yavas yogun duygularin günlük dilde tartisildigi yer haline geldi (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 :) :) :) :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop...
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Sevin,sevin minik patiler... Hayat sevince güzel, Sevince tatlı günler, Bir kuşu,kelebeği, Bir taşı sevin yeter.[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 birince çıkınca bendede ya biterse ? korkusu oluyor.Ama bitincede sevgimde bitiyor :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Sevmek falan bunlar güzel şeyler.. Ama herkes sevemiyo... Herkes sevilemiyo...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected]
Jester Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Suu, 12 Ocak 2005 18:02 tarihinde demiş ki: bitmesiinnn :( biticek. sad but true[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yapma beah moral verelim azcık.Korkma bu kadar kardeş.[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here
Suu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bencede ya bozmayın moralimi ağlarım walla bakkkk
Suu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ya bak ztn çok özledim dellendirmeyin beniiii... :(
micha Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 sevmek onemli sevilmek daha onemli[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Biter.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 iki tarafta severse niye bitsin. sevin be, sevmek güzel şey. ha aşk güzel değildir ama, o ayrı.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yok yok kesin biter...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Acımasız bir dünya bu.. Herşey bitecek... Çok sevidiğmiz anneler babalar ölecek , sevgilin ölecek , sen öleceksin... herşey bitecek... Yok kalbimizde yaşıyor yok ölümsüz sevgi.. hepsi yalan kanımca..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Biticek öle bitmesin olaylarına girme.[signature][hline]öttürürüm
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bitecek acıdan öleceksin intihar eylemlerınde bulunacak ve Onun ııcn olmeyı bıle goze alacaksın.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Suu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bak ben kızım,fazla üstüme gelmeyin,dayanamam walla.arkamdan ağlarsınız sonra sööliyim.
Öne çıkan mesajlar