Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucuz, problemsiz, stabil stream sitesi önerisi? twitch demeyin oyun dışı konu sdfs.

scorch

Öne çıkan mesajlar

Başlık gayet açıklayıcı oldu sanırsam. :D

Stream yapabileceğimiz, stabil, mümkünse multi-platform çalışan ve fiyat olarak uygun seviyelerde üyelik verebilen (beleş olsa ne harika olur bi bilsen) stream siteleri önerilerine ihtiyacım var.

USTREAM vardı bir dönem bayadır bakmadım fena değildi ama en son işte yayın görüntü kalitesi hesapmakinesi ile yapılıyormuşçasına olduğu için tercih ettiğim bir noktada değil. var mı başkası?

yada şöyle sorayım, stream yapabilmek için illa böyle siteler neden lazım oluyorkine? kendimiz beceremezmiyiz?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya stream'i kendi sitenden de yaparsın onda sorun yok. Ama işte ulaşmak önemli, millet boşuna Twitch'e taşımıyor işlerini

twitch'te izleyici çekme derdin yok. zaman ayırırsan vs. her şekilde ufak ufak ilerleyebiliyorsun. bir yerden sonra tabii zirve yapıyor ilerlemen de vs...

kendi sitenden yapsa adamlar bulacakta, girecekte, izleyecekte, izleyip çıkan tekrar gelecek mi vs. bunlar hep sorun.
Sosyal ağlarda paylaş

izleyici çekmek noktasında sıkıntı olmayacak hazır var izleyicisi. hatta fazla yüklenme bile olabilir kafamdaki şey için. o noktada benim derdim işte

- izleyiciye düzgün bir görüntü versin uploadımı sömürsün gerekirse.

- zırt pırt 3409583 saniyelik reklamlar çıkartıp streamı bölmesin. (alt bant reklam vs. çok problem değil)

- böyle aptal saptal yada erotik içerikli şeylerin olmadığı türden bir stream sistemi lazım ki gelenler bu ne biçim site!! muhabbeti yapmasın dsfs. Zira izleyici kitlesi baya düşük seviyelerde olabilecek bir içerik. hani interneti facebooktan ibaret sananlar modeli.

- mümkünse işte ipad vs. gibilerinden de izlenebilitesi olsun. (bu bonus)

- şu anda amaç stream üstünden para kazanmak değil, zaten para kazanılan bir işi online olarak feedback / QA şeklinde müşteri , potansiyel müşterilere haftalık düzenli ulaşmak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...