Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam "Fall" Sale 2014

Desqpio

Öne çıkan mesajlar

NolaxThensbane said:

eu4 normal hali var bende ama diğer dlclerinide almak istiyorum komple sette güzel indirim var nasıl alacaz onu

paket dediğin zaten 4 tane dlc hariç hepsi kozmetik, 4 dlc'den american dream sadece abd'ye yönelik. 3 dlc kalıyor geriye, conquest of paradise, wealth of nations ve res publica. Bunlar 13 lira toplam bu üçünü al.

Son dlc zaten pakette de yok ve indirimde değil.
Sosyal ağlarda paylaş

biraz okudum da stealth severler hep çok övmüş. ben de aldım, bayılıyorum stealth'e.

bu arada steam bizi baltalıyor he. rusyaya falan da var getirdiler mi bu olayı, trade'i bitirmek için, yoksa sadece bize mi uygulanıyor?

Styx: Master of Shadows
This is a restricted gift which can only be redeemed in these countries: Turkey
( Not Tradable )
Gifts become tradable 30 days after purchase. This gift will become tradable on 30 Dec. You can still send the gift at any time. Only trading is restricted. See the Steam Trading FAQ for more information.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Gifts are only locked if they're from RU/CIS, Southeast Asia, South America, or Turkey.

Everyone else is a big happy family, so yeah, US to EU works, barring any custom additional region locks from the publisher.

Redeem olayı yukardaki, yeni restrictionlar getirdiler, daha yeni 3 gün önce tam sale başlamadan önce.

Trade'e de 30 gün getirdiler, ruslarla başedemedi heralde valva.
Sosyal ağlarda paylaş

ajmet said:

cod ghostun fiyatıda bayagi dusmus.

aha sonunda insan gibi bir fiyata cod alabiliyoruz. yemin etmiştim cod bi daha almıcam bu abes fiyatlardan diye, şunu alabilirim. arada 2-3 tane cod'u da kaçırdım oynamadım. ama black ops'lar doğru düzgün düşmemiş amünyum. onları da düşürseler bari de alsak 10-15 liraya... bunu da 25'e alıp, seriyi komple kapasak. ama nerde peeee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...