DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 bu guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Xenocide said: europa universalis 4 17 lira olmuş, alasım var aslında da daha önce hiç eu oynamadım, nasıl, zor mu alışması, keyifli mi nedir ne değildir öm attım lan yanlışlıkla al oyna mis gibi 17 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 eu4 normal hali var bende ama diğer dlclerinide almak istiyorum komple sette güzel indirim var nasıl alacaz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 civ beyond earth 25 dolares Bu arada ben Amazon'a ne zaman kart eklesem hep iptal etti hesabımı alışveriş yapamıyorum, bi şekilde çakızlıyor sanırım US dışından olduğumu. Üye olurken neye dikkat etmek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 tropicoyu almak mi gerek bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 tropico'nun campaign'i gayet iyi, campaign oynamak için almak istiyorsan tavsiye ederim. Ben dlc'leri de aldım bu indirimde tanesi 2,5 lira, en zor seviyede 4-5 saat süren mission veriyor her biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 %65'ten %50'ye düşmüş indirim. İyi oldu almadım. Param cebimde kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 peh kaçırdım beyond earth ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 para vermeyin zaten beyond earthe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 zaten düşecek beklicem bakalım alırım seneye 7 dolarese bu arada g2a da "wasteland 2" 7-9 dolares aralığında yetişen alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 NolaxThensbane said: eu4 normal hali var bende ama diğer dlclerinide almak istiyorum komple sette güzel indirim var nasıl alacaz onu paket dediğin zaten 4 tane dlc hariç hepsi kozmetik, 4 dlc'den american dream sadece abd'ye yönelik. 3 dlc kalıyor geriye, conquest of paradise, wealth of nations ve res publica. Bunlar 13 lira toplam bu üçünü al. Son dlc zaten pakette de yok ve indirimde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Alışveriş sepetinizdeki bir ya da birden fazla ürünün ödeme işlemi gerçekleştirildiğinden bu işlem şu anda tamamlanamaz. Bu ne demek çözemedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Neyse hallettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 sabonis said: styx bişeye benziyor mu yaw? stealth oyunuymuş sayfanın da en altında kalmış. yok mu gençler şunu oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 yeni aldım henuz oynayamadım ama aldıgı yorumlar guzel, bir kac video izledim sneak seviyorsan kacırmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 biraz okudum da stealth severler hep çok övmüş. ben de aldım, bayılıyorum stealth'e. bu arada steam bizi baltalıyor he. rusyaya falan da var getirdiler mi bu olayı, trade'i bitirmek için, yoksa sadece bize mi uygulanıyor? Styx: Master of Shadows This is a restricted gift which can only be redeemed in these countries: Turkey ( Not Tradable ) Gifts become tradable 30 days after purchase. This gift will become tradable on 30 Dec. You can still send the gift at any time. Only trading is restricted. See the Steam Trading FAQ for more information. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 said: Gifts are only locked if they're from RU/CIS, Southeast Asia, South America, or Turkey. Everyone else is a big happy family, so yeah, US to EU works, barring any custom additional region locks from the publisher. Redeem olayı yukardaki, yeni restrictionlar getirdiler, daha yeni 3 gün önce tam sale başlamadan önce. Trade'e de 30 gün getirdiler, ruslarla başedemedi heralde valva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 south park 30 tl olmus cod ghostun fiyatıda bayagi dusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 http://store.steampowered.com/app/48240/ aga şu oyun varmı bilen eden alsam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ohşşşş wishlistimi erittim 8-10tane oldu yasasın enpara yasasın tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ajmet said: cod ghostun fiyatıda bayagi dusmus. aha sonunda insan gibi bir fiyata cod alabiliyoruz. yemin etmiştim cod bi daha almıcam bu abes fiyatlardan diye, şunu alabilirim. arada 2-3 tane cod'u da kaçırdım oynamadım. ama black ops'lar doğru düzgün düşmemiş amünyum. onları da düşürseler bari de alsak 10-15 liraya... bunu da 25'e alıp, seriyi komple kapasak. ama nerde peeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 GONDARCENGIZ said: http://store.steampowered.com/app/48240/ aga şu oyun varmı bilen eden alsam mı hiç anno oynamadın mı? eğer ki futüristik temayı özellikle sevmiyorsan tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 oynayabileceğin en iyi city builder lardan biri anno ama denildiği gibi, oyunların gelecekte geçmesiyle ilgili bir sıkıntın varsa alınmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 anno serisi güzel tycoon? serisi diyebiliriz ama futuristik sevmem 1440 candır. (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Claiborne said: witcher 2 EE 5 lira olur artık. terraria 50 kuruş. close enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar