Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 10. Hafta :: Galatasaray - Trabzonspor | 22/11/14 19:00

kermit

Öne çıkan mesajlar

Allahsız derken?

G.SARAY'IN 11'İ
Muslera, Sabri, Koray, Chedjou, Hakan Balta, Melo, Selçuk, Olcan, Yekta, Emre Çolak ve Burak Yılmaz

TRABZONSPOR'UN 11'İ
Fatih, Bosingwa, Papadopoulos, Medjani, Musa, Salih Dursun, Özer, Mehmet Ekici, Constant, Yusuf, Cardozo

Edit: Evet Sneijder yedek, yerinde Emre Çolak oynuyor
Sosyal ağlarda paylaş

Öff, akşamı boşalttım, 1 saat önce gittim biramı çerezimi aldım dolaba koydum, yemeğimi şimdi söylüyordum tam, digiplay'den tek maçlık satın alarak açıp maçı izliycektim ki kadroyu gördüm. Şimdi para vermeye değer mi bu maça diye bayağı bir söyleniyorum. Hevesim kaçtı resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

emre çolak fark yaratıyor gerçekten. sneijder'i kestiklerine değmiş sdfdfs

ulan sneijder var lan orda. sahada 3 yabancı var ve bu adam oynatılmıyor.

Çıkması gereken son adam Emre şu anda. Ayni maçı mı izliyoruz? Sahaya zeka getiren kimse yok ki ondan başka. Bu adam biraz daha güçlense ciddi iyi oyuncu olacak da... ne zaman allah bilir.

Sneijder girmeli ama o konuda haklısın. Çıkması gereken adam Emre olmamalı ama. Yekta veya Olcan olabilir değişiklik.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte Prandelli'nin seçimi karşısında Galatasaray taraftarının tepkileri:

nrdnamrbt1905: Allah'ııım 10 numaramız yok ne yapmaya çalışıyor bu adam!!!

gsezeli.: brumayı ndn oynatmiyor bu ? hani çift forvet taktiği

onbasiii: emre çolak ve yekta kaç haftadır oynamamasına rağmen şans veriyorda brumaya neden şans tanımıyorsun cesera....çok sinirleniyorum şu cocuk kadroda olmayına onu geçelim. ve oynatmadıklarına bakarsak sneijder-bruma-pandev-tarık-telles-veysel nerde bu adamlar nerdeeee ceseraaaaaaa. full türk yapmışsın iyi fakat bu adamlar varken emre çolak ve yekta gibi adamları oynatman çok akılalmaz bişey

harryarda: sneijder nasil olmaz ya ne yapmaya calisiyor bu adam

GS19TR: Arkadas bruma ve tellesi 11'e almiyorsun bari 18'e al be "hoca"

VolcaneErmutlu: demeki sneijder semih gidiyorlar! hemde ocakta! Inanamiyorum! Prandelli hakkli.. ben olsam bende böyle yaparim. Ama bence sneijder tutulmali! Ve su Umut u bi oynatsa eminim 1,,2 macta bizi ve kendisini kral yapar!

Sonsuzluk35: GS`ye zarar vermek icin Fenerbahce bir kadro kurmaya kalksa, Prandellinin kadrosundan daha kötü bir kadro cikartamazdi, Allah Prandelliyi GS`nin basindan eksik etmesin, Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))

EzanVatanBayrak: Bruma Sneijder Melo Hamit Umut Burak yapsana ön tarafı hoca hücrelerine bir zarar mı geldi nedir. Bu defansif orta sahalar hemde onlardan iyi olanlar kenarda otururken... 11 de çıkacaklar 18 e bile alınmıyor ya bu nasıl iş arkadaş

gasrayim: bu adamin kovulmasi icin daha ne bekleniyorki?? rezalet
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...