kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 ersunun ilk maçı inşallah iki takımda yenilir http://2.bp.blogspot.com/-e_XPr3qE9LA/Uk6ZbXOqvNI/AAAAAAAACpM/BIZ7P_bWcgQ/s1600/horon.gif http://www.youtube.com/watch?v=g0ZXZTUNPSs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Kadrolari koyun allahsizlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Allahsız derken? G.SARAY'IN 11'İ Muslera, Sabri, Koray, Chedjou, Hakan Balta, Melo, Selçuk, Olcan, Yekta, Emre Çolak ve Burak Yılmaz TRABZONSPOR'UN 11'İ Fatih, Bosingwa, Papadopoulos, Medjani, Musa, Salih Dursun, Özer, Mehmet Ekici, Constant, Yusuf, Cardozo Edit: Evet Sneijder yedek, yerinde Emre Çolak oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 O allahsiz kendini biliyo. Yalniz bi dakka, bi takimda hucum yapan adam yok digerinde savunma yapam yok? Of maci kaciracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Öff, akşamı boşalttım, 1 saat önce gittim biramı çerezimi aldım dolaba koydum, yemeğimi şimdi söylüyordum tam, digiplay'den tek maçlık satın alarak açıp maçı izliycektim ki kadroyu gördüm. Şimdi para vermeye değer mi bu maça diye bayağı bir söyleniyorum. Hevesim kaçtı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Gol olursa ses edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 tuh az daha selcuk kahraman/vatan haini oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 ozerin verdigi pasin gol olmayisina acidim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Olcan Seijder'in paslarını anlayamıyor diyorduk ya, e bu adam Emre Çolağın paslarını da anlamıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Olcan sike yapiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 emre çolak fark yaratıyor gerçekten. sneijder'i kestiklerine değmiş sdfdfs ulan sneijder var lan orda. sahada 3 yabancı var ve bu adam oynatılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 kapadiom maci ya uykum geldi. salih kirmizi gorunce soylersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Red said: emre çolak fark yaratıyor gerçekten. sneijder'i kestiklerine değmiş sdfdfs ulan sneijder var lan orda. sahada 3 yabancı var ve bu adam oynatılmıyor. Çıkması gereken son adam Emre şu anda. Ayni maçı mı izliyoruz? Sahaya zeka getiren kimse yok ki ondan başka. Bu adam biraz daha güçlense ciddi iyi oyuncu olacak da... ne zaman allah bilir. Sneijder girmeli ama o konuda haklısın. Çıkması gereken adam Emre olmamalı ama. Yekta veya Olcan olabilir değişiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 İki istatistik: 1- 38. dakika topla oynama GS %62 2- GS TS maçı paticikte mesajlar daha bir sayfa. Ne soğumuş millet futboldan arkadaş. Burak gol atsa da bari haterlar yazsa bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 İyi geliyor trabzon. Şaka maka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 emre-sneijder yekta-bruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Trabzon tek kale maç yapıyo resmen son 15 dkdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 takımım lutfen ust uste 10 kez kaybetsin su herif gitsin. kanser ve moron ya herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Burak niye sürekli ağlıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 İlk 20 dk galatasaray yapti bu baskiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 kermit said: Burak niye sürekli ağlıyo ? Adamın başka bi özelliği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 İşte Prandelli'nin seçimi karşısında Galatasaray taraftarının tepkileri: nrdnamrbt1905: Allah'ııım 10 numaramız yok ne yapmaya çalışıyor bu adam!!! gsezeli.: brumayı ndn oynatmiyor bu ? hani çift forvet taktiği onbasiii: emre çolak ve yekta kaç haftadır oynamamasına rağmen şans veriyorda brumaya neden şans tanımıyorsun cesera....çok sinirleniyorum şu cocuk kadroda olmayına onu geçelim. ve oynatmadıklarına bakarsak sneijder-bruma-pandev-tarık-telles-veysel nerde bu adamlar nerdeeee ceseraaaaaaa. full türk yapmışsın iyi fakat bu adamlar varken emre çolak ve yekta gibi adamları oynatman çok akılalmaz bişey harryarda: sneijder nasil olmaz ya ne yapmaya calisiyor bu adam GS19TR: Arkadas bruma ve tellesi 11'e almiyorsun bari 18'e al be "hoca" VolcaneErmutlu: demeki sneijder semih gidiyorlar! hemde ocakta! Inanamiyorum! Prandelli hakkli.. ben olsam bende böyle yaparim. Ama bence sneijder tutulmali! Ve su Umut u bi oynatsa eminim 1,,2 macta bizi ve kendisini kral yapar! Sonsuzluk35: GS`ye zarar vermek icin Fenerbahce bir kadro kurmaya kalksa, Prandellinin kadrosundan daha kötü bir kadro cikartamazdi, Allah Prandelliyi GS`nin basindan eksik etmesin, Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)) EzanVatanBayrak: Bruma Sneijder Melo Hamit Umut Burak yapsana ön tarafı hoca hücrelerine bir zarar mı geldi nedir. Bu defansif orta sahalar hemde onlardan iyi olanlar kenarda otururken... 11 de çıkacaklar 18 e bile alınmıyor ya bu nasıl iş arkadaş gasrayim: bu adamin kovulmasi icin daha ne bekleniyorki?? rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Kurtarıcı umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 UMUT AHAHAHAHHAAHHAHAA olcan oyundaymış. maçı izlemeyince uzaktan sesle böyle oluo sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar