diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 geliyo bu yönetici her ay 57 tl alıyo. ulan başlarda yeniyiz çok ses gelir evden yanımızda ally olsun diye ses çıkarmadık da artık canıma tak etti. ne parası abi bu dedim "bina otomatiği ve asjkdhajksd parası" diyo ne parası anlamadım dedim "bina otomatiği ve asjkdhjhsdn parası" lan 2. kalemi bildiğin hızlı ve sessiz söylüyo. bina olarak taktılar kervana beni akmumun çocukları. keçi gibi sağıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 fatura iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Binada gelir giderlerin herkesin görebilceği şekilde PANOYA asılması yöneticinin görevlerindendir. Apartman defterini ve faturaları isteyeceksin. Bunları tutmuyorsa zaten parayı yiyordur. Yasal değildir ve direk paranızı çalıyordur. Makbuzunu da eksiksiz alacaksın, her şeyi eksiksiz sana kanıtlayana kadar da vermeyeceksin bir sonrakileri. Bir de apartman görevlisi olmayan yerde 57 TL harikaymış lan. Ha bunları söyleyecek toto yoksa, o zaman bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 apartman toplantısından önce komşularla kulis yap toplantıda yöneticiyi devirip yerine geç bundan sonrasını biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 binayı kentsel dönüşüme sokup yıkın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 asjkdhajksd kullanmıyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 haftada 6 gün çöpler toplanıyor. 1 gün temizlik oluyor komple bina. 30 tl veriyoruz saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 lan 18 daire var binada hepsinden 60 alsam binanın her işin halleder artanla 2 tur rusa giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 have fun bizim yönetim Zarrab ile kapışıyor http://i.hizliresim.com/pYrbyN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 hangi rezidans o kanka sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 derhal apartmanı toplantıya çağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 ne rezisi boktan site işte. güvenlik, bahçe, asansör bakım, temizlik v.s 190 daire var. bu aidat ile güvenlik için terrörle mücadele ekibi tutar siteye nükleer sığınak falan yaptırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 ghafsdhgasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 ahaha 190 daire bir de. abi sizi baya ayakta götürüyorlar sesiniz cıkmıyor ya. 190 tane adamsınız en az 100 taneniz höyt dese 50 liraya düşer ya. ev kirası alacaklarmıs utanmasalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 43510. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 özel güvenlik şirketi sömürüyor ya. tablo asılı aşağıda çekerim resmini. çift vardiya güvenlik yıllık gider 180bin tl. aylık 15 bin tl ye geliyor. bahçe sulama bakım bok püsür böyle. güvenlik şirketi değişecekmiş söyleniyoruz zaten. ha güvenlikte sanki işid ile mücadele ediliyor. kulübede oturup kapı için tuşa basıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 bizim sitede de 4 tane bankamatik var, yönetici olmak için büyük kavgalar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 stormeagle said: ne rezisi boktan site işte. güvenlik, bahçe, asansör bakım, temizlik v.s 190 daire var. bu aidat ile güvenlik için terrörle mücadele ekibi tutar siteye nükleer sığınak falan yaptırırım. 229 nedir ya ? şaka mı ? bence merkezi sistem doğalgaz filan vardır ondandır o ? Yoksa ben Myhome maslakta okadar vermiyorum lan elektirik ısınma içinde bide aslkfjask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 benim evimde yukardan basinca dis kapiyi acan sistem bile yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 yahu bosuna okumussunuz okuyorsunuz..iri kiyim 2-3 kisi bulun bir guvenlik sirketi acin..sitede size gorevi vermeyecek olursa 2 hirpalayin..bir de o gazla yonetici olun..bitti gitti.300 300 aidat toplar her ay butun harcamalari sisirir canina okursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 aquila said: benim evimde yukardan basinca dis kapiyi acan sistem bile yok lan. direkt usak mi tuttunuz sahip ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Çünkü dubleks müstakil villadayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 stormeagle said: have fun bizim yönetim Zarrab ile kapışıyor http://i.hizliresim.com/pYrbyN.jpg bu ne amk çırağan sarayında mı kalıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 güvenlik diye Tyler Durden'ı tutmuşlar o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 230 değil 229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar