Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

plex 1 b gözünüz aydın :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aluriel said:

steamden plex almak için yada aylık ödeme yapmak için hesabınızı steamden açmış olmanız gerekiyor bu arada

bir de o steam sayfasında yazdığı tarihten sonra oyunu almış olmak gereliyor. ben steam'e ilk girdiğinde almıştım şimdi plex alamıyorum.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

steamden plex almak için yada aylık ödeme yapmak için hesabınızı steamden açmış olmanız gerekiyor bu arada

ek bilgi olarak yazayım steam wallet ile subs alınamıyor. yoksa ne güzel 3 aylık 59 liretten alacaktım, enpara kampanyasıyla da birleşecekti.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Lectre said:

ilk 21 gün free trial var sanırım orada 1b kasmak mümkün mü? :D

komple bedavaya getirme şansım varsa oynayayım ahah

şu an steamde indirim var. oyun 7.75, 1 ay oynama süresi dahil buna.

3 aylık oyun süresi daha almak istersen 60 lira da o tutuyor. enparadan 25 lirasını geri alırsan 4 aylık 42.75 liraya gelir. 4 ay sonunda da zaten para ödemeden oynayacak düzeye çok rahat gelirsin
Mesaj tarihi:
Tabi birinde browser olsa yeterli diğerinde, Minimum System Requirements:

CPU: Intel Dual Core @ 2.0 GHz, AMD Dual Core @ 2.0 GHz
RAM: 2 GB
Video: AMD Radeon 2600 XT or NVIDIA GeForce 8600 GTS
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

Lectre said:

3 aylık oyun süresi daha almak istersen 60 lira da o tutuyor. enparadan 25 lirasını geri alırsan 4 aylık 42.75 liraya gelir. 4 ay sonunda da zaten para ödemeden oynayacak düzeye çok rahat gelirsin

şunu denemiştim olmuyor. subs ödemesini steam wallet'la yapamıyorsun. kredi kartınla eve online sitesinden yapmak zorundasın. onun da iadesi yok. steamden plex alabiliyorsun sadece.

ha yine ucuz. 15 liraya falan almış oluyorsun plexi.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

Aluriel said:

Lectre said:

şunu denemiştim olmuyor. subs ödemesini steam wallet'la yapamıyorsun. kredi kartınla eve online sitesinden yapmak zorundasın. onun da iadesi yok. steamden plex alabiliyorsun sadece.

ha yine ucuz. 15 liraya falan almış oluyorsun plexi.

ilk bunu alıyorsun steamden

http://puu.sh/lOWwP/559bc92732.png

sonra hesap açtıktan sonra da bunu

http://puu.sh/lOWxs/7bbf03fbf1.png

buddy invite ile ya ve 21 gün trial ile açtığın hesaba ekleyemiyorsun ama eğer ondan bahsediyorsan.
Mesaj tarihi:
hayır abi ordan subs'ı carta ekleyip ödeme ekranına gelince walletla subs ödetmiyor.

seni eve online ödeme sistemine yönlendiriyor. oradan encard kullansan da idaesi olmuyor zaten.

yani ben 2 ay önce denediğimde öyleydi.
Mesaj tarihi:
o zaman 2 plex alırsın 50 liraya. 25 geri gelir, 7.75 de oyuna verirsin. enparadan 25 geri alınca 3 aylık 32.75'e gelmiş olur. aynı hesap yine aylık 10 lira

I WIN!

http://puu.sh/lOYvf/768876394f.png
  • Yeni Oluştur...