Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

plex 1 b gözünüz aydın :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
plex fiyatları saçma sapan çünkü.
bunca f2p oyun varken, artık ölü at gibi gelio eve biraz. Evet güzel oyun ama çok zaman yiyor + çok para yiyo. Yeni şeylerle toparlamaya çalışıolar ama
sıkıcı olmayan isk edinme yöntemleri üretmedikçe zor. Yani 30 günlük sub için 20 gün para kasıcaksam ayemsori yani.
DareJedi said:

Hmm ilk kez gordum Brave ismini gerci ne zamandir oyunu 1 saatten fazla acik tutuyorsun diye sormak lazim :) Bu Brave alliance da en aktif olani newbie olan mi?

Edit: Eve de son 10 ayda ne degisti ki suan 26k oyuncu gozukuyor ben kolay kolay bu rakamlari gormezdim genelde 48k altinda olmaz.
Mesaj tarihi:
2-3 gun kaç saat? bide 0.0 a inmek için fazladan sosyalleşmen lazım bi sürü angarya
sonra istemediğin fleetler
zart zurt
e uzayın boş kısmı milleti scamleyemion deli edemion
2-3 gün olarak bakıonda ordaki lojistikti hede hödöydü 1 haftayı buluo o
bide o gemi için kapital lazım.
Mesaj tarihi:
Suark said:

sıkıcı olmayan isk edinme yöntemleri üretmedikçe zor. Yani 30 günlük sub için 20 gün para kasıcaksam ayemsori yani.

peasants be peasants

5-6 saatte çıkıyor plex parası
Mesaj tarihi:
Suark said:

2-3 gun kaç saat? bide 0.0 a inmek için fazladan sosyalleşmen lazım bi sürü angarya
sonra istemediğin fleetler
zart zurt
e uzayın boş kısmı milleti scamleyemion deli edemion
2-3 gün olarak bakıonda ordaki lojistikti hede hödöydü 1 haftayı buluo o
bide o gemi için kapital lazım.

bu da yine yanlış, milyon tane renter corp var etrafta tek yaptıkları farm olan. pvp ile alakaları yok, fleete gitme zorunlulukları yok vs vs
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
plex ne kadar artmış ya ben bıraktıgımda 460 dı
Online ekonomide hic yapmıyacagım bir hata yapıp isk de birakmıstım kasayı .
Yazık plexe yatırsaymısım
13b vardı galiiba en son
hangi chrda onu bile hatırlamıyorum gerci .
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Eve benim de içimde kalan oyunlardan ama beni bıraktıran group play çok istemesi olmuştu, solo seven bana uymamıştı, solo sevene opsiyon çok yok

Aluriel gelip yoh öyle bişi çekecen hiç çekme :D
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Edit: Eve de son 10 ayda ne degisti ki suan 26k oyuncu gozukuyor ben kolay kolay bu rakamlari gormezdim genelde 48k altinda olmaz.

bu kafa ile 54 k günleri mumla ararlar
Mesaj tarihi:
diğer itemların artmamasının sebebi üreticilerinin olması, orda rekabet var. Fazla arz olma durumunda artıcak ki that never happens.

ama plex öle değil, birinin gidip reel parayla alması lazım ki sen ingame plex alabil.

Çok bağımsız yani ingame itemlarla plex.
Mesaj tarihi:
Suark said:

diğer itemların artmamasının sebebi üreticilerinin olması, orda rekabet var. Fazla arz olma durumunda artıcak ki that never happens.

ama plex öle değil, birinin gidip reel parayla alması lazım ki sen ingame plex alabil.

Çok bağımsız yani ingame itemlarla plex.

Doğru tabi de, her şey plex üstünden yürümüyo mu sonuçta? Yaptığın işi plexe göre endexliyosun, ona göre değer biçiyosun falan işte.
Plex artıp, diğer her şeyin fiyatı sabit kalınca tüm assestlerin değeri düşmüş oluyor direkt.

Mesela ben üretim/PI falan yapıyodum en son bırakmadan önce. O zamanlar 500-600 falandı bir plex. Onun parası çıkyıyodu artı üstüne kar bile kalıyodu. Şimdi gidip yine aynı şeyi yapsam 2x yapmam gerekecek. Fiyatlar az çok aynı hep 2012'ye kıyasla, e plex olmuş iki katı..

Dönesim vardı ama hevesim kaçtı valla :D
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi steam uzerinden enparayla alsanız 15 lira plex. 1 yemek parası vermeye cekiniyorsanız yapacak birsey yok tabi.

3 gündür yokum en son 1.290 a satmıştım düşüşteydi. Muhtemelen 1-1.1 arası sabit kalır.

incursion la hala saatte 150-200 mil yapılıyor bu arada illa ki isk ile almak isteyenler icin en kolay yol.
Mesaj tarihi:
Aynen doğru steam hesabından alınmış olması gerekiyor. Ama 1-2 ay oynayıp bırakırım demiyorsanız uzun vadede her türlü avantajlı.

Steamden 31 liraya account acip karakteri transfer edersiniz 2 plex e. Su an 2 plex 55 lira gibi birsey steamde. en para ile 27 liraya geliyor. tanesi 15 lira bile degil.
Öbür türlü aylık ödemesi 15 dolar 45 liraya denk geliyor bugünkü kurla. 3 te 1 daha ucuz oluyor.
  • Yeni Oluştur...