Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 çıkmaz abi 900 civarında yada altında kalır. bi de bence jump değişiklikleri gayet iyi oldu ki sürekli capital/super capital kullanan bi alliance bizimki biliyorsun
megetege Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 1B olayı şişirmeydi biraz ciddende ileride 1b yi bulacak yine.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 plex fiyatları saçma sapan çünkü. bunca f2p oyun varken, artık ölü at gibi gelio eve biraz. Evet güzel oyun ama çok zaman yiyor + çok para yiyo. Yeni şeylerle toparlamaya çalışıolar ama sıkıcı olmayan isk edinme yöntemleri üretmedikçe zor. Yani 30 günlük sub için 20 gün para kasıcaksam ayemsori yani. DareJedi said: Hmm ilk kez gordum Brave ismini gerci ne zamandir oyunu 1 saatten fazla acik tutuyorsun diye sormak lazim :) Bu Brave alliance da en aktif olani newbie olan mi? Edit: Eve de son 10 ayda ne degisti ki suan 26k oyuncu gozukuyor ben kolay kolay bu rakamlari gormezdim genelde 48k altinda olmaz.
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 0.0da 2-3 gun plex kassan o para anomalyden cikiyor halen o kadar zor degil ki :)
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 2-3 gun kaç saat? bide 0.0 a inmek için fazladan sosyalleşmen lazım bi sürü angarya sonra istemediğin fleetler zart zurt e uzayın boş kısmı milleti scamleyemion deli edemion 2-3 gün olarak bakıonda ordaki lojistikti hede hödöydü 1 haftayı buluo o bide o gemi için kapital lazım.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Suark said: sıkıcı olmayan isk edinme yöntemleri üretmedikçe zor. Yani 30 günlük sub için 20 gün para kasıcaksam ayemsori yani. peasants be peasants 5-6 saatte çıkıyor plex parası
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Suark said: 2-3 gun kaç saat? bide 0.0 a inmek için fazladan sosyalleşmen lazım bi sürü angarya sonra istemediğin fleetler zart zurt e uzayın boş kısmı milleti scamleyemion deli edemion 2-3 gün olarak bakıonda ordaki lojistikti hede hödöydü 1 haftayı buluo o bide o gemi için kapital lazım. bu da yine yanlış, milyon tane renter corp var etrafta tek yaptıkları farm olan. pvp ile alakaları yok, fleete gitme zorunlulukları yok vs vs
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Valla bana ne zaman gerekse cmt pazar anomaly yapardim ayda bir kez kesin parasini cikarirdi 2 gunde toplasan max 10saat fln gameplay yeterli.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 abi işte 10 saate gameplay çok fazla. 10 saat pc basında oturucam sevmedıgım bısı yapıcam :O nıye bıraktığımı hatırladım tekrardan
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Cok degil bence 5er saat oynuyorsun yani zaten eve oynayan genelde 2 saatten once kapatmaz oyunu :)
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 ya ayda 6 saat civarı ayıracaksın yada aylık ödeme yapacaksın diğer mmolardaki gibi lol
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 f2p mmo best mmo. para verıp ıtem almak gametime ödemekten cok daha mantıklı ya
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 plex ne kadar artmış ya ben bıraktıgımda 460 dı Online ekonomide hic yapmıyacagım bir hata yapıp isk de birakmıstım kasayı . Yazık plexe yatırsaymısım 13b vardı galiiba en son hangi chrda onu bile hatırlamıyorum gerci .
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 2012'de mi girdin en son ne yaptın lel
DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 2014 aralıkda bıraktığımda plex 760 lardaydı yuh ya. keşke plex alıp kenara koysaydım 3 milyar para vardı :(
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Eve benim de içimde kalan oyunlardan ama beni bıraktıran group play çok istemesi olmuştu, solo seven bana uymamıştı, solo sevene opsiyon çok yok Aluriel gelip yoh öyle bişi çekecen hiç çekme :D
destur Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 DareJedi said: Edit: Eve de son 10 ayda ne degisti ki suan 26k oyuncu gozukuyor ben kolay kolay bu rakamlari gormezdim genelde 48k altinda olmaz. bu kafa ile 54 k günleri mumla ararlar
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Plex 1.1b olmuş da diğer itemların değerinin artmaması çok ilginç. Fiyatlar hala 2 yıl önce neyse o aşağı yukarı.
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 diğer itemların artmamasının sebebi üreticilerinin olması, orda rekabet var. Fazla arz olma durumunda artıcak ki that never happens. ama plex öle değil, birinin gidip reel parayla alması lazım ki sen ingame plex alabil. Çok bağımsız yani ingame itemlarla plex.
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Kasim-Aralik gibi yine iner 1b altina
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Suark said: diğer itemların artmamasının sebebi üreticilerinin olması, orda rekabet var. Fazla arz olma durumunda artıcak ki that never happens. ama plex öle değil, birinin gidip reel parayla alması lazım ki sen ingame plex alabil. Çok bağımsız yani ingame itemlarla plex. Doğru tabi de, her şey plex üstünden yürümüyo mu sonuçta? Yaptığın işi plexe göre endexliyosun, ona göre değer biçiyosun falan işte. Plex artıp, diğer her şeyin fiyatı sabit kalınca tüm assestlerin değeri düşmüş oluyor direkt. Mesela ben üretim/PI falan yapıyodum en son bırakmadan önce. O zamanlar 500-600 falandı bir plex. Onun parası çıkyıyodu artı üstüne kar bile kalıyodu. Şimdi gidip yine aynı şeyi yapsam 2x yapmam gerekecek. Fiyatlar az çok aynı hep 2012'ye kıyasla, e plex olmuş iki katı.. Dönesim vardı ama hevesim kaçtı valla :D
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 abi steam uzerinden enparayla alsanız 15 lira plex. 1 yemek parası vermeye cekiniyorsanız yapacak birsey yok tabi. 3 gündür yokum en son 1.290 a satmıştım düşüşteydi. Muhtemelen 1-1.1 arası sabit kalır. incursion la hala saatte 150-200 mil yapılıyor bu arada illa ki isk ile almak isteyenler icin en kolay yol.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 steamden plex almak için yada aylık ödeme yapmak için hesabınızı steamden açmış olmanız gerekiyor bu arada
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Aynen doğru steam hesabından alınmış olması gerekiyor. Ama 1-2 ay oynayıp bırakırım demiyorsanız uzun vadede her türlü avantajlı. Steamden 31 liraya account acip karakteri transfer edersiniz 2 plex e. Su an 2 plex 55 lira gibi birsey steamde. en para ile 27 liraya geliyor. tanesi 15 lira bile degil. Öbür türlü aylık ödemesi 15 dolar 45 liraya denk geliyor bugünkü kurla. 3 te 1 daha ucuz oluyor.
Öne çıkan mesajlar