Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kahve bağımlısı oldum

Kostok

Öne çıkan mesajlar

Kostok said:

Lectre said:

adam gelmiş bide açıklama yazmış abi cidden günümüz insanları çok basitleşti..

hani senin çakma bağımlılığın için bile şurada akıl vermeye çalışan insan var, sen hala ben kahve bağımlısıyım vs.. umarım bir salgın vs olurda ben dahil %80 90 azalır insan nüfusu bi.

sen azalarak bit. k thx bye.

ben mi azalarak biteyim?

şu dünya üzerindeki bağımlılıklar arasında kahve bağımlılığı kadar salak bir şey yok.

ki hani şunu günde 10 içiyorsan 5 decaf 5 caf sonra decafi artırarak bırakabileceğini akıl edemeyen adam söylüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kostok said:

kafeinsiz kahvenin kesmediğini anlayamıyorsun galiba. aromalı su o. kahve beyindeki dopamin reseptörlerini etkiliyor.

defol git.

ve dopamin fazlan olmadan yaşayamıyorsun öyle mi?

ha ayrıca kahve değil kafein etkiliyor beyin reseptörlerini, al kıdem tazminatını git kola iç en azından kahve alışkanlığın azalsın az.

bitiyorum şu dandik dandik şeyleri büyütüp ay bağımlısıyım bırakamıyorumlara, yeni nesil gerizekalılığı sanırım.

herkesin o kadar derdi varken şunu dert edinmesine bir insanın sinir oluyorum ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

moralim çok bozuk bu ara ya sağa sola sarıyorum, aşırı tepki verdim geride basamıyorum şimdi asuhdoas

neyse bu mesaj özür mahiyetinde olsun iyi geçinin, ben iyi değilim bu ara.

salak dediğim şeye gittim 3 tane bilimsel makale okudum anasını satim kendi kendimi göt ettim dahada insan içine çıkmayacağım 2 ay asd

3. edit: bırakırsan uzun vadede sağlık problemleri çıkabiliyormuş, kafein tedavisi öneriyorlar azalarak ama bu süreçte ekstra kafein almaman lazımmış hiç öyle diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

Kostok said:

kafeinsiz kahvenin kesmediğini anlayamıyorsun galiba. aromalı su o. kahve beyindeki dopamin reseptörlerini etkiliyor.

defol git.

ve dopamin fazlan olmadan yaşayamıyorsun öyle mi?

ha ayrıca kahve değil kafein etkiliyor beyin reseptörlerini, al kıdem tazminatını git kola iç en azından kahve alışkanlığın azalsın az.

bitiyorum şu dandik dandik şeyleri büyütüp ay bağımlısıyım bırakamıyorumlara, yeni nesil gerizekalılığı sanırım.

herkesin o kadar derdi varken şunu dert edinmesine bir insanın sinir oluyorum ahah.

başka derdim yok. maaşlı işte çalışmıyorum. onun bunun kölesi olacak kadar alt tabaka değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Shean, herkes bu hayatta daha rahat yaşamak için çoluğunu çocuğunu daha rahat yaşatabilmek için çalışıyor ama kendi işinin sahibi olan veya ortaklıklarda bulunan insanların maaşlı çalışan kişiler hakkında neler düşündüklerini tahmin edemezsin. iyi niyetli falan görünen tiplere de aldanma, çevrende illa vardır iyi niyetli görüneni, bir süre sonra "amaaan hepsi bir" moduna geçiyorsun, mesleki deformasyon gibi bir şey

ayrıca, maaşlı işte çalışmayın, sokakta işportaya çıkın, yemin ediyorum daha rahat edersiniz
Sosyal ağlarda paylaş

eski dönem kolombiya klasikleri yazarı paulo guerreronun bu konu hakkında bi anısı var

bir gün paulonun cocugu radamel, baba demis kahve içmeden duramıyorum ben bu bağımlılıktan nasıl kurtulacağım. paulo, radamele; seni bundan kurtarırım ama önce verdiğim görevi harfiyen yerine getireceksin, sana gösterdiğim yerlere kahve çuvallarını yerleştireceksin. günler geçer radamel babasının dediği yerlere çuvalları dizer, yerleştirir.artık taşıyacak kahve çuvalı kalmamıştır.
paulo, radameli evin damına çağırır ve radamel çuvallara bakar ve gördüklerine inanamaz.
yerleştirdiği çuvallardan "DERDİNİ SİKEYİM" yazısı oluşmaktadır.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi gittim jacobs 3ü bir arada aldım. yanınada çoko prens atıştırmalık ve çikolatalı gofret. kahveyi iki tane aldım 2.25 tl tuttu. bakkala dedim 15 krş sonra veririm. geldim eve yaptım. gofreti yada çikolatayı kahveye banmak çok iyi fikir. dışındaki çikolata eriyor hafif ve yerken damağa yapışıyor bu erimiş çikolata.
Sosyal ağlarda paylaş

Shean said:

of french press yapıyorsun değil mi? akşamda viski veya şarap. duruma göre. hard istiyorsan viski, romantizm istiyorsan şarap. sonra ftp'yi açıp, serverı izliyorsun falan. seninkisine hayat derim işte ben!

ftp açıp server izleme ne lan :) asfsafsa
viski yi yapayalnızken içerim şarabı misafirler gelirse açarım filan...

o yüzden fazla şarap var viski hep bitio :D

viskiyede chivas alıştım bırakamiyorum

sabahlarıda amaricano akıyor işte...
yarında sınav var 30 olduk halen sınav hayatmı bu be

ha bu arada yeni favorim mosad güzel serverları var
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

eski dönem kolombiya klasikleri yazarı paulo guerreronun bu konu hakkında bi anısı var

bir gün paulonun cocugu radamel, baba demis kahve içmeden duramıyorum ben bu bağımlılıktan nasıl kurtulacağım. paulo, radamele; seni bundan kurtarırım ama önce verdiğim görevi harfiyen yerine getireceksin, sana gösterdiğim yerlere kahve çuvallarını yerleştireceksin. günler geçer radamel babasının dediği yerlere çuvalları dizer, yerleştirir.artık taşıyacak kahve çuvalı kalmamıştır.
paulo, radameli evin damına çağırır ve radamel çuvallara bakar ve gördüklerine inanamaz.
yerleştirdiği çuvallardan "DERDİNİ SİKEYİM" yazısı oluşmaktadır.

ben de senin derdini sikeyim
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

moralim çok bozuk bu ara ya sağa sola sarıyorum, aşırı tepki verdim geride basamıyorum şimdi asuhdoas

neyse bu mesaj özür mahiyetinde olsun iyi geçinin, ben iyi değilim bu ara.

salak dediğim şeye gittim 3 tane bilimsel makale okudum anasını satim kendi kendimi göt ettim dahada insan içine çıkmayacağım 2 ay asd

3. edit: bırakırsan uzun vadede sağlık problemleri çıkabiliyormuş, kafein tedavisi öneriyorlar azalarak ama bu süreçte ekstra kafein almaman lazımmış hiç öyle diyorlar.

peki o zaman, öpüşüp barışalım, ben de senin kalbini kırdıysam özür dilerim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...