Kostok Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 kurtulmak istiyorum ama başaramıyorum. bazen içmemeyi deniyorum ama başaramıyorum. sigarayı sakız çiğneyerek falan bıraktım ama kahveyi bırakamıyorum, çay kesmiyor zaten, soft drinkler de işe yaramıyor. sabahtan akşama kadar kahve yapıp içiyorum, midem delinecek, nasıl kurtulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 sigaraya başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 kahve hamallık,biz damardan vuruyoz çekirdeğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 içmeyerek kurtulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 kurtulmaya çalışma belki o zaman kurtulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ben günde 2 adet türk kahvesi içiyorum. tam bir diş düşmanı ak. bi içion sapsarı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Kahve dedigin nescafe mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 aa ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 kafeinin tek kötü yanı 1-2 saat sonra verdiği enerjiyi kat kat geri alması. bırakmak gerek ama tadı enfes olduğundan bırakmam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Kahve bagimliligi dedigin ne anlamadim ama kafein bagimlisi oldum diyosan 3-10 gun arasinda atiyo onu vucut. 3 gun bile sabredemiyorum diyosan psikolojik zaten. Yok kafein degil kahve diyosan o da psikolojik + pis bogazlik. 3'u bi aradadan bahsediyosan konuya bile yazma zaten, direkt ban sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 adam gelmiş bide açıklama yazmış abi cidden günümüz insanları çok basitleşti.. hani senin çakma bağımlılığın için bile şurada akıl vermeye çalışan insan var, sen hala ben kahve bağımlısıyım vs.. umarım bir salgın vs olurda ben dahil %80 90 azalır insan nüfusu bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Sakin ol sampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 günlük 4 bardak çay ve 1 Türk kahvesi iyiymiş, ben uyuyorum rakama bazen çay geçiyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Bir zamanlar bende günde 5-6 tane neskafe içiyordum. Gece yatınca kalpte çarpıntı yaptığını farkettim. Ama zamanla kendi kendine azaldı. Ben şekersiz içtiğim için muhtemelen çok içiyordum. Sende sütle falan içip zevkini azalt biraz.. Gerçi şu anda çayı çok içiyorum . Günde 40-50 bardak oluyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 imamizer said: Kahve dedigin nescafe mi? coffea arabica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Lectre said: adam gelmiş bide açıklama yazmış abi cidden günümüz insanları çok basitleşti.. hani senin çakma bağımlılığın için bile şurada akıl vermeye çalışan insan var, sen hala ben kahve bağımlısıyım vs.. umarım bir salgın vs olurda ben dahil %80 90 azalır insan nüfusu bi. sen azalarak bit. k thx bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Shean said: sigaraya başla. sigara çok pis bişiy ya. kırmızı ve light malboro içiyodum ben günde bir pakete yakın. neyse ki kurtuldum. bir daha başlamayı düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 MasterHapLo said: sekersiz ic. belki sıkılırsın. şekersiz içiyorum zaten. çocukluğumdan beri şekersiz çay kahve müptelasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 bir zararını görmüyorsan iç gitsin. demek ki hoşuna gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 tansiyonumu yükseltiyor, tık tık tık atıyor, bi de gözlerimde bir gariplik hissediyorum kahve içtikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ben de eskiden çok içerdim sonra gece kalp çarpıntısıyla yatardım. sonra fark ettim ki kahveyi çok hızlı içiyorum o yüzden gün içinde içtiğim kahve de fazla oluyor. daha sonra yudum yudum ve yavaşça içmeye başladım artık günde 2-3 bardak içiyorum ve bir sıkıntı yaratmıyor bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Kurtulmak istiyorsan http://www.magazintv.net/Upload/Diger/images/426985_10150566880671996_330342961995_9383497_401846566_n.jpg veya montla sıç ikiside işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Kostok said: tansiyonumu yükseltiyor, tık tık tık atıyor, bi de gözlerimde bir gariplik hissediyorum kahve içtikten sonra göz tansiyonunun var belki? baktırdın mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 "Tatar Ramazan" said: Kostok said: tansiyonumu yükseltiyor, tık tık tık atıyor, bi de gözlerimde bir gariplik hissediyorum kahve içtikten sonra göz tansiyonunun var belki? baktırdın mı hiç? damar damar ustune binmistir.. saka bir yana goz tansiyonu bildigin tansiyon gibi degil abi goz ici basincin artmasi gibi birsey. ole insanin ancak gorme kaybi filan oldugunda kendi kendine anlayabilecegi birsey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 loop said: Gerçi şu anda çayı çok içiyorum . Günde 40-50 bardak oluyordur.. geçen gün okuldan kaçtık 18 bira içtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar