hunty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Bu ince, celimsiz bacakli yeni nesil yuzunden alacak pantalon bulamaz oldum. Hangi pantalonu elime alsam dar paca. Yiter artik dimek istiyorum! Buyrun rezaleti kendi gozlerinizle gorun. Calf kismi tayt gibi oturuyor ne assa ne de yukari cekebiliyorum. Ust taraf potlasiyor salvar gibi oluyor diz ustu. Horoz bacagi gibi. http://s27.postimg.org/krs2thg1f/bacak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 the struggle is real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 senin bacaklarda orantısızlık var o ne öyle çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ahmetalttan said: http://i.imgur.com/gbk27MQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 şikayet edeceğine bacaklarını çalıştır. kas yap biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 lcw chino. 20 liraya rahat pantalon. giy eskiyince at yenisini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Of. Hislerime tercuman olmus OP. 135 kilo, benim 3 katim adam 38 beden gidiyo, 38 bedenin pacalar benim bacaktan yukari cikmiyo. Ayrica; Jaegerjaquez said: the struggle is real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Shean said: şikayet edeceğine bacaklarını çalıştır. kas yap biraz. abi adam uzgun kasli zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 tıklayınca bacakların ters dönüyor çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 skinny ve versiyonları yerine normal kesimlere yöneleceksin o zaman. BORU PAÇA adamısın sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 dar paça çok gey. sokarım modasına hayatta giymem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Slim fit alip, skinny i almayinca olmuyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Deathblade said: Slim fit alip, skinny i almayinca olmuyor bunlar. this beğenmeyen gitsin ispanyol paça giysin. bol paça mı kaldı abi. fakir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Regular fit'i atlayip ispanyol pacaya gecmek de iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Erken dönem türk klasiklerinin belki de en güzellerini yazmış Gökalp Demirbağ'ın bu konuda çok güzel bir hikayesi vardır. Küçük bir marangoz dükkanının sahibi Orçun'un oğlu Müslüm Can sürekli bacaklarının orantısızlığından şikayet etmektedir. Orçun bir gün oğluna der ki, keseceğim odunları istediğim gibi yerine dizmekle mükellefsin. Eğer dediklerimi harfiyen yaparsan bu sorununa cevap bulacaksın. Müslüm Can bu işten bir şey anlamaz ama kabul eder. Her gün kütükleri babasının koymasını istediği yere squat çalışarak koymaya başlar. zamanla küçücük odunlar, evin bahçesini ufak bir gym salonuna çevirir. Ve son kütüğü de yerine koyduğunda babası Müslüm Can'ı evin damına çağırır. Müslüm Can damdan aşağı baktığı zaman hayrete düşer. Yerleştirdiği odunlar bahçede dev bir gym oluşturmakla kalmamış, aynı zamanda "DERDİNİ SİKEYİM" yazısı oluştumuştur. hunty said: Bu ince, celimsiz bacakli yeni nesil yuzunden alacak pantalon bulamaz oldum. Hangi pantalonu elime alsam dar paca. Yiter artik dimek istiyorum! Buyrun rezaleti kendi gozlerinizle gorun. Calf kismi tayt gibi oturuyor ne assa ne de yukari cekebiliyorum. Ust taraf potlasiyor salvar gibi oluyor diz ustu. Horoz bacagi gibi. http://s27.postimg.org/krs2thg1f/bacak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 aşırı skinny ler hariç, biraz dar paça giydikten sonra, giyilen her normal memur pantolonu ispanyol paça oluyor zaten. dozunda yapıldığında gayet düzgün. şişkoysan değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ortadaki adamın götüne bakışı tam bir dat ass bakışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 bu doz değil elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Ayrıca spor giyim hariç, regular fit köylü işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 bir suru var slim fit anti fit skinny falan diye. Pacanin dar olmasi cok daha estetik nedir oyle digerleri boru gibi. Insan anatomisi oyle boru gibi mi. Biraz hatlar belli olsun. dar pantalonla kizlarin kiydigi leggings i karistirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Bacak, kalca kemigi ve ustundeki kas miktarinin buyuklugune bakar. Herkesin bel/ust baldir orani ayni degil. Bazisinda Regular Fit Slim gibi durur. edit. Bu arada hayatinda hic pantalon/takim elbise diktirmeyenler bir bir dokuldu suraya dfsdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 dar pacayla bildigin gibi oluyorsun iste..ole siluet otomatikman feminene kayiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Evet derdimi skiyim ama dert oldu iste. Boru paca, regular kotlarda ozellikle cok bol paca oluyor, ispanyol gibi. Slimfit giyince ise tayt gibi yapisiyor bacaga. Zaten normal 32 giyorsam slim fit 32 bacaktan yukari cekilmio, 33 deniyebiliyorum anca. O da en ustteki gibi oluyor. Edik: En ustte dedigim ilk post'dan bahsediyorum yukardaki dayidan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Dapdar severim, böle daracık olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar