Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dar paca sorunsali

hunty

Öne çıkan mesajlar

Bu ince, celimsiz bacakli yeni nesil yuzunden alacak pantalon bulamaz oldum. Hangi pantalonu elime alsam dar paca. Yiter artik dimek istiyorum!
Buyrun rezaleti kendi gozlerinizle gorun. Calf kismi tayt gibi oturuyor ne assa ne de yukari cekebiliyorum. Ust taraf potlasiyor salvar gibi oluyor diz ustu. Horoz bacagi gibi.
http://s27.postimg.org/krs2thg1f/bacak.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Erken dönem türk klasiklerinin belki de en güzellerini yazmış Gökalp Demirbağ'ın bu konuda çok güzel bir hikayesi vardır.

Küçük bir marangoz dükkanının sahibi Orçun'un oğlu Müslüm Can sürekli bacaklarının orantısızlığından şikayet etmektedir. Orçun bir gün oğluna der ki, keseceğim odunları istediğim gibi yerine dizmekle mükellefsin. Eğer dediklerimi harfiyen yaparsan bu sorununa cevap bulacaksın. Müslüm Can bu işten bir şey anlamaz ama kabul eder. Her gün kütükleri babasının koymasını istediği yere squat çalışarak koymaya başlar. zamanla küçücük odunlar, evin bahçesini ufak bir gym salonuna çevirir. Ve son kütüğü de yerine koyduğunda babası Müslüm Can'ı evin damına çağırır. Müslüm Can damdan aşağı baktığı zaman hayrete düşer.

Yerleştirdiği odunlar bahçede dev bir gym oluşturmakla kalmamış, aynı zamanda "DERDİNİ SİKEYİM" yazısı oluştumuştur.

hunty said:

Bu ince, celimsiz bacakli yeni nesil yuzunden alacak pantalon bulamaz oldum. Hangi pantalonu elime alsam dar paca. Yiter artik dimek istiyorum!
Buyrun rezaleti kendi gozlerinizle gorun. Calf kismi tayt gibi oturuyor ne assa ne de yukari cekebiliyorum. Ust taraf potlasiyor salvar gibi oluyor diz ustu. Horoz bacagi gibi.
http://s27.postimg.org/krs2thg1f/bacak.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Evet derdimi skiyim ama dert oldu iste.
Boru paca, regular kotlarda ozellikle cok bol paca oluyor, ispanyol gibi. Slimfit giyince ise tayt gibi yapisiyor bacaga. Zaten normal 32 giyorsam slim fit 32 bacaktan yukari cekilmio, 33 deniyebiliyorum anca. O da en ustteki gibi oluyor.
Edik: En ustte dedigim ilk post'dan bahsediyorum yukardaki dayidan degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...