Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Selamlar, Kusura bakmayın buraya yazma şansım olmadı. Pazartesi sabahı İstanbul'a yola çıktık, tabii iptal olunca akşam döndük. Eşya taşımak zorunda olduğumuz için arabayla gidip geliyoruz bir de dönüş trafiğine kaldık. Baya yorucu oldu. Son durum 15 Eylül Salı günü çalacağız, desteklerinizi bekliyoruz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Bu akşam sahnedeyiz, destekleriniz için hatırlatayım dedim :) Baraj %80 jüri de daha zor oy veriyor dün gördüğümüz kadarıyla o yüzden her türlü desteğe ihtiyacımız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Az kaldı ha? 25 Ağustos tarihli programı U Tube'den izledim. Çok çok iyiydiniz. Bu akşam da umarım her şey iyi gider. başarılar diliyorum =)) Bu kez izleyeceğim bir aksilik çıkmazsa tv8 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Birazdan çıkacak herhalde Bleeeding ve arkadaşları. (tv8 Rising Star) Oy kullanmayı düşünenler için: Bleeding said: Rising Star'ın ilk turunu geçmenin bizim için çok ciddi geri dönüşleri oldu, özellikle bu müziği seven bir çok insanla buluşmuş olduğumuz için çok mutluyuz. 2. turu da geçip TV ekranlarında Rock N' Roll ruhunu yaşatmaya devam etmek istiyoruz. Bu yüzden bu turda da bize oy göndererek desteklemenize ihtiyacımız var. Rising Star 2. Turunda bize oy verebilmek için YAN EKRAN isimli mobil uygulamanın telefonunuzda yüklü olması gerekiyor (Uygulamanın logosu aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi TV8 logosunu içeriyor.) Uygulamadan oy verebilmek için bizim VTR'ler gösterime girmeden programın açık olması ve bizim fotoğrafımız çıktığı zaman yarışmacıya bağlan seçeneğini sağa çekmek gerekiyor, biz sahnedeyken uygulamayı açıp oy verilemiyor maalesef. Saat kaçta sahnede olacağımız henüz belli olmadığı için, bizi desteklemek isteyen arkadaşların biraz erkenden tv karşısında olmalarını ve YAN EKRAN uygulamalarını açık bulundurmalarını rica ediyoruz. Çıkış saatimiz belli olduğunda buradan tekrar duyuracağız. 1. Turda şarkı bitimine 1:40 dakika kala duvar kalkıp oy oranımız %81 civarına geliyor ve sonra orada kalıyor. Bazı arkadaşlarımız nasılsa duvar kalktı diyerek oy vermeyi pek umursamamışlar. Ancak bundan sonraki turları geçebilmek için daha yüksek oy oranına ihtiyacımız olacak, ve ayrıca yüksek oy oranı bu müziğin daha çok ilgi görmesi anlamına da geliyor. Bu yüzden oylamayı kesmemenizi rica ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Abi ne zaman cikacaksiniz? Aklimi kaciricam bu kadar kotu adamlar nasil cryrek finale kalmislar. Kulaklarim aciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 edit : okumamışım bile pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 up başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Link var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Süperdiniz :> Nazar değdirmek gibi olmasın ama şu ana kadar çıkan herkesten bir on gömlek daha üstünsünüz, finale rahat çıkarsınız bence. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 olm bir de Deniz sahneye çok yakışmıyor mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Tebrikler =)) %87 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Hepsi çok iyi duruyor sahnede. Koreografileri falan çok keyifli, eğleniyorlar bayağı bayağı. Böyle projeler lazım ülkeye, congratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 instant crush coverı çogiyi onun tamamı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 çabanı takdir ediyor ve destekliyorum. ancak benim için tornado solosuna girişmek ciddi bir adım. tempoyu kaçırmışsın ve notaları atlamışsın. youtubedan takip edeyim dedim bu videodan sonra vazgeçtim açıkcası :) bir de ben şuna çok dikkat ediyorum eminim benim gibi pek çok kişi vardır: ingilizce şarkı söylerken aksan ve yanlış telafuzlar kulağımı çok tırmalıyor dolayısıyla videoyu bitiremiyorum. mesela ilk videodaki "bikoooz aam hepiii" kısmında kapatmak durumunda kaldım ne yalan söyliyim :) neyse bol şanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Tekrardan herkese destek ve ilgi için çok teşekkür ederim. Sizlere ufak bir itiraf borcum var. Canlı yayın olduğu ve bizim sahnemizin kurulması gerektiğinden reklam sonrası yayında olabildik. 15 dakikada bütün sahneyi kurup sesi kontrol etmek zorundaydık. Herkes kendi ekipmanını kurdu, denedi ve sıkıntı yoktu. 30 saniye kala Emre'nin wireless sorun çıkardı ve gitarının sesi gelmemeye başladı. Hemen çıkarıp kablo taktılar, derken 3 saniye kala benim gitarın sesi yoktu. Ve performans boyunca da gelmedi ve maalesef Emre'nin gitara playback yapıp müzik anlamında sadece geri vokallerde vardım. İşin kötüsü ana riffler bende altyapı dolduran gitarlar Emre'de. Bu yüzden hem çok ciddi bir stres yaşadık, hem de ekibin toparlanması çok zor oldu. Amfinin stand by ını kontrol edip sesin gelmeyeceğini anladığım an stresi atıp çalıyormuş gibi davranabilmeye başladım. Fakat tabi bu Izgi'nin vokaline hem tereddüt hem stres hem de grubun geneline enerji düşüklüğü olarak yansıdı. Bu yüzden bir kere daha çalıp iyi bir performans şansı olması bizi çok mutlu ediyor. Şarkıya gelince normalde çoğu rock grubundan dinlemeye alışkın olduğumuz şarkıları çalmıyoruz. Mesela You Give Love A Bad Name repertuarımızda yoktu. Nispeten repertuarda olup en çok çalınan şarkı Highway To Hell'dir sanırım ama onu da çok seviyoruz. Bunu biraz iyi şarkıları sonraya saklayabilmek biraz da yaptığımız ankette yukarıda çıktığı için seçtik. Bu yarışmadaki amacımız harbi Rock müziği seven insanlara ulaşmak, onlarla tanışmak. Çünkü gördük ki bu müziği seven çok insan var ve isteyerek severek yapıldığında dinlemeye hazırlar. Turları geçip çok insana ulaşmak bizim amaçlarımızdan birisi değil aslında. Çünkü o insanların çoğu bizi sonra dinlemeyecek. Amacımız bu müziği seven, şarkılarımızı dinlemek isteyecek, konserlerimize gelecek insanlara ulaşmak. Yarı final için şarkımızı seçtik. Geçermiyiz, kalırmıyız kaygısı içinde değiliz. Çıkıp çatır çatır çalabileceğimiz, bizi takip eden herkesi ve o an Tv8 izleyen rockerları gururlandıracağına inandığımız bir şarkı. Muhtemelen halkın çoğu anlamayacaktır ama bizim için önemli olan anlayacak olan kesim. Bu arada yarı-finaller hemen haftaya pazartesi ve salı olacak. Yani önümüzdeki hafta yine sahnedeyiz. Bu sefer baraj %85 olacak. Yine desteklerinize ihtiyacımız olacak. Bu sefer sadece gitar, amfi ve tunerla gideceğim @dasBock öncelikle vakit ayırıp dinlediğin ve eleştiriler için teşekkür ederim. Tornado Of Souls'u kaydedeli yaklaşık 3 sene oldu, geçen sene kanadalı vokalist bir arkadaşımla bir collab videosu yaptık. Solo bir tık daha iyi geliyor bana. Doğrudur, hatalar eksikler vardır :) Bazı konular zevk meselesi olup kişisel tercihlerdir. Söyleyiş tarzı, ses rengi ve karakteri, şarkının altyapısı gibi. Bazı konular da daha kuramsal olup kişisel tercih ve fikirlerden bağımsızdır. Armoni bilgisi, ritm ( metronom ), telaffuz gibi konular kişisel tercihle ilgisizdir. Ya doğru ya da yanlış, eksiktir. Telaffuz konusunun önemli olduğuna katılıyorum. Ancak şu 9 aylık proje yürüttüğümüz ve aldığımız yaklaşık 700.000 izlemede ilk defa Izgi'nin telaffuzunun doğru olmadığını düşünen birisiyle karşılaştım. Izgi 20 senedir ( eski yıllarda bazı haftalar 7-8 program yapan, şu sıralar bizim proje hariç haftada 3 gün Ankara'nın en bilindik mekanlarında ) İngilizce müzik yapan tecrübeli bir vokal ve müzisyen. Bilhassa ülkemizde bu doğrulukta İngilizce telaffuza sahip şarkıcıların az olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 bu youtube videolarindan para kazaniyonuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Ben açıkçası arkadaşın sesini iyi kullanabildiğini fakat highway to hell gibi şarkılara sesinin gitmediğini düşünüyorum. Biraz daha onun sesine uygun şarkılar seçseniz daha iyi olur bence. Başarılarınızın devamını diliyorum umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Yarışmada şarkı seçimi cok cok önemli. İnşallah uygun sarki secersiniz yarı final icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 dasaaa said: bu youtube videolarindan para kazaniyonuz mu? Şarkıyı kendin çalıp söylediğin zaman kazanabiliyosun. Adını unuttum da tatlısu copyrightı işte. Millet milyonları götürüyor şu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Valla büyük şanssızlık olmuş Deniz ama yine de tebrikler. Bana da zaten gitar çok az geldi. Hele ki iki gitar olunca daha güzel bir sound bekliyordum ama meğersem yine tek gitarmış :) Herneyse yarı finalde başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 buraya çok kişi bakmıyor olabilir. bence yarı final öncesi kişisele, ''tv8 e çıkıyorum'' başlıklı bir konu açsan, kim olduğunuzu, ne yaptığınızı, rising star videolarınızı içeren ve nasıl oy kullanılacağını açıklayan bir post atsan daha çok üyeye ulaşabilirsin. konu aşağıya gittikçe yarışma gecesine kadar up lanır fln. daha çok kişiye ulaşılacağını düşünüyorum bu şekilde. (gerçi her durumda %85 i aşarsınız ama buranın desteği de fena olmaz) tebrikler, başarılar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Herkese tekrardan çok teşekkür ederim. Yayında eksik olan gitarları evde kaydedip videonun HD sini yükledim. Bir nebze eksikleri kapatmaya çalıştım ama tabii ki vokal ve enerjimizdeki tereddütü kapatmak mümkün değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 @bleeding teşekkürler dikkate alıp yanıtladığın için. kız arkadaşım yabancı durumu kendisine izah etmeden dinlettim onun da ilk dikkatini çeken şey bu oldu ve yorumu "kelimeleri yuvarlamıyor çok düz söylüyor" oldu. neyse herşey zamanla güzelleşir yolunuz açık olsun (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Rising Star Türkiye Yarı Finali için 21 Eylül Pazartesi günü TV8'de canlı yayında sahnede olacağız. Çalmayı en sevdiğimiz şarkılardan birini, muhteşem bir Hard Rock şarkısını çalacağız. Tek sıkıntımız bu sefer süremizin 2 dakika ile sınırlı olması. Maalesef Normalde 4:35 dakika olan bu şarkının yarısından fazlasını çalamıyor olacağız. Yine de şarkının ana hatlarını elimizden geldiğince korumaya çalışıyoruz. Bu sefer baraj %85 ve süre 2 dakika. Desteğinize diğer iki turdan daha da fazla ihtiyacımız var. Yarışma başında bir defa olsun AC/DC çalsak yeter diyorduk ama artık final görmek istiyoruz. Bu turu geçmemiz çok zor ama sizlerin de desteği ile bunu da başaracağımızı umuyoruz. Not: Rising Star Yarı Finalde bize oy verebilmek için Tv8 YAN EKRAN isimli mobil uygulamanın telefonunuzda yüklü olması gerekiyor. Uygulamadan oy verebilmek için, bizim VTR'ler gösterime girmeden programın açık olması ve bizim fotoğrafımız çıktığı zaman yarışmacıya bağlan seçeneğini sağa çekmek gerekiyor, biz sahnedeyken uygulama açılıp oy verilemiyor maalesef. Saat kaçta sahnede olacağımız belli olmadığından, bizi desteklemek isteyen arkadaşların biraz erkenden tv karşısında olmalarını ve YAN EKRAN uygulamalarını açık bulundurmalarını rica ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Sunu merak ediorm ben. Mesela bir sarkiyi veya gitar solosunu calip kaydediosn sonra youtube'a koyuyosun. Bunun telif hakki var mi o videoya reklam koyabiliyomusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar