Slint Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 http://www.av-comparatives.org/comparatives-reviews/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Hafif ve is gorsun derseniz free olarak tekrar soyluyorum panda candir. Ama yok adam akilli korusun ram bende gani sisteme guveniyorum derseniz bitdefender 1st! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 bitdefender pc açılmadan önce 30 saniyelik black screen yaratıyor sadece mousenin olduğu, yani +30 saniye boot up, ama koruyor mu koruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 nod32 iyi ya hafif ve güvenilir demin hltvde bi screenshota basim dedim .png link koymuş bi baktım trojanmış amk, linki virustotalde tarattım milyon tane AV'den 6-7 tanesi bulabiliyo nod dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Avast beles edition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Gallant said: Makineyi kasmayan antivirus var mi? Mesela MSE in varligi da yoklugu da belli olmuyor, o acidan avantajli. Ama etkisi tartisilir. nod32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 bitdefender indirmiştim çok kastı zırt pırt uyarılar otomatik taramalar falan gerek yok o kadar profesyoneline. ben Comodo kullanıyorum hem beleş hem güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Ya beni network traffic control kısmı geriyo, bunun genelde online oyunlara bir şekilde yansıması oluyor. Panda vs. de exception tanımlama falan mekanizmaları güzel mi, yani bak şu şu bizim oğlan bunlara dokunma yakarım diyebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 abi kis network taraması oyunları etkilmio valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Dworgian said: quixef said: Virüs programına niye ihtiyacınız oluyor ki? Yıllardır bilgisayarıma virüs girmedi, adblock, olmadık linklere tıklamayın bitti gitti. abi bişi sorabilir miyim? virüs taraması yapmadan nereden biliyorsun virüs girmediğini? Seni mi kıracağım? Hususi virüs programı indirdim yıllar sonra ilk defa, Panda Internet Security, sonuçlar yukarıda. Cookie buldu bir kısım, o da meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 adam üşenmemiş :) tebrik ederim ne diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 abi aslında piyango bence biraz ya birisinin virüs dediğine diğeri demiyor falan. Ben uzun süreden beri hep takip ettim listeleri kaspersky ve bitdefender çoğu zaman en başarılı programlardı. Hala da öyleler fakat bitdefender bi tık öne geçmiş sanki o da %2-3lük bi tık gibi yani Denedim BF'ı efsane yavaşlattı bilgisayarımı belki pc eskimiştir yavaştan bilemiycem Fakat f/p olarak kaspersky iyidir derim ben. Hem fazla kastırmıyor aleti hem de iyi iş yapıyor. Gerçi ruslara da güven olmaz ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 o mantıkla kimseye güven olmaz yazılım işinde. sen çinlilerden uzak dur yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Silphatos said: nod32 iyi ya hafif ve güvenilir demin hltvde bi screenshota basim dedim .png link koymuş bi baktım trojanmış amk, linki virustotalde tarattım milyon tane AV'den 6-7 tanesi bulabiliyo nod dahil. screenshot nasil trojan oluyor arkada kalmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 quixef said: Dworgian said: quixef said: Virüs programına niye ihtiyacınız oluyor ki? Yıllardır bilgisayarıma virüs girmedi, adblock, olmadık linklere tıklamayın bitti gitti. abi bişi sorabilir miyim? virüs taraması yapmadan nereden biliyorsun virüs girmediğini? Seni mi kıracağım? Hususi virüs programı indirdim yıllar sonra ilk defa, Panda Internet Security, sonuçlar yukarıda. Cookie buldu bir kısım, o da meh. quick scan? full scan değil ki seninkisi. ikisi bir değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Slint said: http://www.av-comparatives.org/comparatives-reviews/ Bid def. , karspersky , avira , eset cikmis sonuclar... Ben evde avira free kullaniyorum gayet memnunum is yerinede prof. Versiyonunu almayi dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 tiLi said: Silphatos said: nod32 iyi ya hafif ve güvenilir demin hltvde bi screenshota basim dedim .png link koymuş bi baktım trojanmış amk, linki virustotalde tarattım milyon tane AV'den 6-7 tanesi bulabiliyo nod dahil. screenshot nasil trojan oluyor arkada kalmasin screen shotın içine executeable file'ı gömüyorlar işte, sen açtığında resmi yahut linki arkada o da çalışıyor eş zamanla sonra max skiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 nod olmasa steamimi patlattıydı şerefsizler, <3 nod robotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Lectre said: tiLi said: Silphatos said: nod32 iyi ya hafif ve güvenilir demin hltvde bi screenshota basim dedim .png link koymuş bi baktım trojanmış amk, linki virustotalde tarattım milyon tane AV'den 6-7 tanesi bulabiliyo nod dahil. screenshot nasil trojan oluyor arkada kalmasin screen shotın içine executeable file'ı gömüyorlar işte, sen açtığında resmi yahut linki arkada o da çalışıyor eş zamanla sonra max skiş. bu yöntem lamerlık yapılan back orifice, sub7 döneminden kalma değil mi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 benim beynim almadı nasıl gömüyolar abi. resme tıklayınca bile güvende değilsek ölelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 abi avast.. sdfdskh http://i.imgur.com/ZONsgPi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 tiLi said: benim beynim almadı nasıl gömüyolar abi. resme tıklayınca bile güvende değilsek ölelim bilmiorum. zamanında sub7 bunu yapıodu. program exesini istediğin jpg e gömüp, 1 kere çalışınca da yok ediodu. sonrasında resmi scan etsen clean geliodu vs bilen açıklasın nasılını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 http://security.stackexchange.com/questions/8113/how-to-inject-executable-malicious-code-into-pdf-jpeg-mp3-etc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Dworgian said: tiLi said: benim beynim almadı nasıl gömüyolar abi. resme tıklayınca bile güvende değilsek ölelim bilmiorum. zamanında sub7 bunu yapıodu. program exesini istediğin jpg e gömüp, 1 kere çalışınca da yok ediodu. sonrasında resmi scan etsen clean geliodu vs bilen açıklasın nasılını evet dworg haklı. ayrıca ekstra bir programa gerek yok, en son ilgilendigim dönem, command prompt açıp, normal "cmd" ms-dos komutu yardımıyla 1 snde halledilen, komplike olmayan bir işlem, hepiniz yapabilirsiniz 2 satır talimatla :) fakat tabiki bunun internette tıklayıp açınca bulaşması vs kısmını bilmiyorum tam olarak onu di'yi soracaksınız, ya da herhangi bir yazılımcımıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar