JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 madem beynin süper ötesi çalışabiliyo, ben mesihim diye gezmektense bilimsel bişeylerle uğraş, nobel falan al en azından bi işe yarasın, yoksa kuru gürültüden öteye gitmiyosun haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 şu kenarda post kasiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 adam 33 yaşına yaklaşıyor galiba. mesih miyim, diyor, daha bir derde çare olmuşluğu yoktur, gaius baltar'ın okumamışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 GONDARCENGIZ said: knka bişey diyim mi,kadıköydür falan 6 yıl oturdum halada oturuyom,çocukluğum orda geçti,taximdir bilmemneredir binlerce adam gördüm,çizmem diyenlerin %80 çizdi hatta şu çıplak koşan kızda arkadaşımdı gsdgsd katılıyorum ya, abuse edersen patlıyor bir yerden hele bünye zaten dengesizse misli oluyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 şimdi içmeden kafa rahatlığına, berraklığına nasıl ulaşıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 pontipati said: şimdi içmeden kafa rahatlığına, berraklığına nasıl ulaşıyoruz? şöyle bi yöntem var knka gdskgskd http://www.youtube.com/watch?v=GkjsxdjlAkI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 mesaj 2 kere gitmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 SeaGle said: Evlat olsa eldivenle sevilmez adam ya. ehheşşekylejakijsdkjnaxfnıoğ^35 şunu bi süre imzam yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 GONDARCENGIZ said: knka bişey diyim mi,kadıköydür falan 6 yıl oturdum halada oturuyom,çocukluğum orda geçti,taximdir bilmemneredir binlerce adam gördüm,çizmem diyenlerin %80 çizdi hatta şu çıplak koşan kızda arkadaşımdı gsdgsd çıplak koşan kız kadıköyde herkesin arkadaşı galiba. Bende kadıköyde oturuyorum. Çünkü kadıköy bana izmirin upgrade edilmiş hali gibi geliyor. Böyle sanki alsancak sahil hemen evimin dibinde. istediğim modda dışarı çıkıyorum esnaf falan çok seviyor beni çok mutluyum burada.Şifa sokağın sonundaki köşkü alırsam kadıköyün lord'u olabilirim. Orayıda X-men Academy Kıvamında LvL-Up Academy açarım. Bu esnada ben çizdim ve bu benim çizmiş halim. Anlayacağın çok temiz çizdim ve bu ortamlarda delirmişler arasında en güzel delirme bankaisi olan kişi gibi biriyim sanırım ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 çıplak koşan kız nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 noyan kadıköyü bırakıp benim torbalıda kentsel dönüşüm ve pr ve reklam sektörüne girersen milyoner yapabilirim seni. %50 alırım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 pontipati said: şimdi içmeden kafa rahatlığına, berraklığına nasıl ulaşıyoruz? non stop sex dicem ama o seksi yapabilmek için bir çok insani erdemin gelişmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 JrStorMesT said: madem beynin süper ötesi çalışabiliyo, ben mesihim diye gezmektense bilimsel bişeylerle uğraş, nobel falan al en azından bi işe yarasın, yoksa kuru gürültüden öteye gitmiyosun haberin olsun. Açıkçası potansiyelimi en iyi kullanabileceğim bir proje üzerine çalışıyorum. Bir belgesel film, bir kitap , bir sosyal network ve markayı bir arada barındırıyor. Dünya çapında yeni neslin gamer , animeci tayfasının gönlünü fethedicem.ÜStelik onların her türlü mental abzorbasyondan koruyarak güvenle kendi kendilerinin doğrularını kendi başlarına bulabilmeleri konusunda ustalaşmalarına yardımcı olup hepsine de ekonomik özgürlük de sağlayacağım kendi potansiyellerinin max levellerına koşmanın heyecanında yarırken. Tam mevcut dünyanın koşulllarının en iyi olasılığına koşuyorum ve sen bana kuru gürültü ya da mesihcilik oynamaktan falan bahsediyorsun. Lütfen bu söylediklerimi dikkkate al olacakları ister izle , isternsende bir parçası olmanın onurunu yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 of noyan showtvde çıkınca beklediği ilgiyi alamamış lan yine heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 chrome said: noyan kadıköyü bırakıp benim torbalıda kentsel dönüşüm ve pr ve reklam sektörüne girersen milyoner yapabilirim seni. %50 alırım ama. Öncelikle milyoner değil milyarder olacağım ama kentel dönüşüm , pr , reklam sektöründe değil dünyanın mevcut durumunu maksimum derecede iyileştirirken. Ayrıca dişlerime yapılan son upgraden sonra bahsettiğin sektör için fazla fantastiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 kermit said: of noyan showtvde çıkınca beklediği ilgiyi alamamış lan yine heralde öncelikle show tv'ye çıkmak gibi bir niyetim yoktu kendileri aradılar öyle bir haber olacağını bile bilmiyordum öyle çoklu röportaj falan sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 IŞID e katıl bence ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 islamik tarafta allylarım gülen cemaati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Mesihligi sana yedirmezler. Başka din uydur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Dinsizliğin yani saf iman tarafındayım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Kyra said: islamik tarafta allylarım gülen cemaati. paranın nerede olduğunu biliyorsun noyanım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 http://paradisepleasures.org/african-top-five-richest-prophets/ Gerçi bunlar mesih değil papaz ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Biraz kadere güvenüyorum diyebilirim. Sonuçta Gülen ile yollarım orta okul bittikten sonra liseye onların bir yatılı okulunda başladım ve dört senemiz birlikte güzel geçti =)) Minnettarım aldığım eğitimden ve geçirdiğim zamandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 ulan Noyan' da paralel çıktı, iyi mi?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 paralelin iyi yanlarını alıp kötü yanlarını tabağında bırakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar