Shean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Yalnız İsa Mesih abi. İsa'nın reekarnasyon hali adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 He abi tmm. Ben hep mesih = peygamber diye gittim kafamda pardon. Dini bilgim bu kadar tybb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Wishmaster said: Dworgian said: Wishmaster said: Neden koca bir güruha ait olmaya bu kadar heveslisiniz. Sıradışı olun lan biraz :D Sıradışılık böyle olmak zorunda değil Yok hepiniz bir Noyan-sama olun demiyorum. Noyan'a verilen tepkiler bazında söyledim. Bu kadar predictable yorumlar görmek istemedim sadece. LSD HÜEEE, abü senin kafana nasıl ulaşılıyo yeaaa gibi şeylerden bahsediyorum :) HOYDOOAAOO şizofreniyi aslında olması gereken sağlıklı ruh hali olarak algılayan arkadaşım var. bu neyin kafasına getirmedim olayı. olabilir Kyra'nın izlenimi bu yönde olmuş olabilir. merak ettim o tarz bir deneyim sonucu böylesi bir disiplin mi oluşturdu kendine diye. yoksa tanrı benim sikinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 şimdi son durum ne beyler? adam mesih mi çıktı? tapıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 early access'i düşmüş, bence yerini ayırt ilerde hype falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 mesihlikte supheye yer yoktur hatta ayeti bile var "süphesiz ki, biz O nu mesih olsun diye pati ye gonderdik" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Goering said: early access'i düşmüş, bence yerini ayırt ilerde hype falan olur. bonuslar ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 arkadaşların seninle organize şekilde misket geçmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 2000lerin baslariydi tifiliz daha, dogru duzgun internetimiz filan yok, akmara gidip ordaki cdcilerden muzik cdsi aliyorduk. magic the gathering oynuyoruz, arada bir frp kafeye gidip frp oynuyoruz. Denk getirirsek amorphis,dark tranquility, blind guardian, megadeath ivir zivir konser kovaliyoruz. Uzayli gibi bakiyordu millet, simdi donup baktigimda cok da konformist oldugumuzu soyliyemem. O siralar akmar pasaji baskini yeni olmustu. Sonra lara falay olayi, intahar eden cocuklar filan. Tabii toplum cocuklarin bu hallerinden, okul dersane odev arasinda cocuklari unufak eden egitim sistemini degil, dinledikleri muzikleri ve hobilerini sorumlu tutuyorlardi. Tabu olmustu metal muzik, magic/frp. simdi frp, metal ve rock moda oldu. Herkes led zeppelinci, occult is the new shit. O zaman tabii sirtinda gitar var diye dayak yiyen cok olmustu, uzun sac kupe sikinti. Heralde o donemin uzerimde biraktigi bir etki olsa gerek. Bana ne kadar sacma sapan gelse de insanlarin yasam sekillerini cok yargilayamiyorum. Noyan dogru bir ornek olmayabilir, fazla populist, soylemleri ile celisen bir ton davranisi var, ancak albino kargayi linc eden karga surusu gibi davranmak bana cok ilkel geliyor. Karsimizdakinin mantiksizligini bile oturup ona anlatmak lazim bazen. eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 dmtyi kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Ben metalci günlerimi özlediğimde bi doz decayed darkness konser öncesi hazırlık videosu izliyorum sonra iyi ki çok geç olmadan bırakmışım diye seviniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Anhora said: abi adjklashdjkashdkjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Glatheros said: insanlarin yasam sekillerini cok yargilayamiyorum... ...ancak albino kargayi linc eden karga surusu gibi davranmak bana cok ilkel geliyor. Karsimizdakinin mantiksizligini bile oturup ona anlatmak lazim bazen. eyyorlamam bu kadar. bold kısma katılıyorum ama mantıksızlığı oturup anlatmaya gerek yok bence. zira zaten adam aklı selim de olsa, akli dengesi bozuk da olsa, kendi mantık çerçevesinde bir karar almış durumda zaten. senin amantık pencerenden bakmasını sağlayabilir misin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Glatheros said: Heralde o donemin uzerimde biraktigi bir etki olsa gerek. Bana ne kadar sacma sapan gelse de insanlarin yasam sekillerini cok yargilayamiyorum. Noyan dogru bir ornek olmayabilir, fazla populist, soylemleri ile celisen bir ton davranisi var, ancak albino kargayi linc eden karga surusu gibi davranmak bana cok ilkel geliyor. Karsimizdakinin mantiksizligini bile oturup ona anlatmak lazim bazen. eyyorlamam bu kadar. Aman abi, buralarda hümanizm sevilmez. Sen de nasibini alma o kargalardan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 wish tiriviri yapma ya sşdkasşldk hala aggro alıosun gereksiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Xaenin said: Of uplamayın ya. işsiz hater ya nasılda gıcık oluyor. İlgi odağı sen mi olmak istiyorsun haftalardır bakmıyor güzel kasılırken kasıyorsun ha =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 abi bu noyzura niye burda kendini nimetten sanıyo ki noyz, sende git abi dışarda kabileni mi kuruyon, bedevilerini mi topluyon nabıyosan yap, buraya gelip saçmalama, burdaki insanlar senin çevrendeki insanlardan zeka olarak çok daha ötede, yoksa şu videodaki sen misin? http://www.youtube.com/watch?v=9qbp2F-wN5M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Wishmaster said: Rasyonel, akılcı, zaman yönetimi vs gibi günlük yaşamda işe yarar konularda kendini geliştirmiş, belli bir duygusal olgunluğa erişmiş insanların bir arada olduğu bir grup düşün. Kadıköy Bahane'de çay içerken yapılan besleyici bir sohbet düşün şimdi de(8 lira bayılıp rahatla). Peygamber geyiklerinden uzak. Paranormal, metafizik şeyleri de çıkar içerikten. Gerçi onu çıkarınca özne Noyan olmuyor :P Niye ki hiç spiritüellik ya da metafizik ile alakası olmayan kişilerle de kişisel reformları ya da yeni dünya düzeninde şehir insanları olarak ne şekilde yaşamın içine yedirilmiş bireysel reform hareketleri hakkında da konuşabilirim. Mistik bir yönüm var ama eyleme geçme yönüm hep bu dünya boyutunda. yani mistik yönüm olmadan da dünya , ekonomi ve reform hareketleri üzerine konuşabilecek çok şey var =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Xaenin said: Rasyonel, akılcı, zaman yönetimi konusunda kendini geliştirmiş bir sürü insan tanıyorum, hiç biri Noyan gibi değil. Bir kere hepsi okul falan bitirmiş, başarılı insanlar. hiç biri noyan kadar da asla özgür olmamış. Anlamıyor musun ilk okul defterlerim dahil hiç bir okul defterime 5 sayfadan fazla birşey yazmadım. Hoca zorla yazdırıyor diye yazarmış gibi yapanlardandım. Okul okumaya tabiki de karşı değilim ama internetin hayatıma 11 yaşında girmiş 20 yıllık bir internet kullanıcısı olarak ve tarot karşılığı istediği her kitabı takas ile alabilen biri olarak yıllarımı okula vermedim ama çok şey öğrenebildim. Ben late game herosuyum söz konusu sana işlenmiş başarı kriterleri pek umrumda olan şeyler değildi çünkü asıl başarmam gereken şeyi başarabilmek adına özgür bir şekilde yaşamın içinde varolurken güçlenmem gerekiyordu. Tabi bunları anlamak senin için kolay olmayabilir. 4 + 4 + 4 sisteminden çıkan çocuklarda başka şeyleri anlamayacak fakat emin olduğum birşey var ki ben anlamaya meyili olan herkese çok güzel bir şekilde anlaşılması gerekeni anlatabilen biriyim. Eğer gerçekten buna dair içten bir meyilin olursa beni anlayabilecek zeka düzeyine sahip olduğunu düşünüyorum. Ama senin gibiler şuurlu bilinçsizlik ve kasıtlı anlayışsızlıkla gereksiz tartışmalarda mantıktan ve anlayış iyi niyetinden uzak bir şekilde tartışarak kendi var oluşunun yalanını destekle sıvayarak kendini geçiştirir. Umarım kendine gelirsin. Başarılarımı zaten bol bol göreceksin acele etme benim konumda kendi başarılarına odaklan. Ama bil ki benim başarılarım tarihin seyirini yapıcı bir şekilde değiştirmek yönünde ve tüm dünyayı alakadar eden başarılar öyle kolayca olmuyor. Zeka ve anlayış seviyeleri bir birine yakın olsaydı çoktan yardımcı oolabilecek bir sürü kişiyle daha hızlı yol almıştım ama insanların türlü saçmalarını tolere etmekten yavaşladığım doğrudur =)) Ama sorun değil ben yinede üstüme düşen herşeyi başaracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Xaenin said: Yani hayatını değiştirecek şeyi Noyan'da arıyorsan zaten çıtayı çok yükseğe koyma bence. Sana bu dünyada insanların en çok neyi aradıklarını söyleyim : azıcık huzur ve anlayış. Anlayıştan uzak shit storm yapma yönelimin kimseye iyi gelmediği gibi hayatı da hiçte yapıcı yönde değiştirmeye katkısı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 gelmiş gene tipini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Philosophy is to be replaced by the logic of science – that is to say, by the logical analysis of the concepts and sentences of the sciences, for the logic of science is nothing other than the logical syntax of the language of science. According to this view, the sentences of metaphysics are pseudo-sentences which on logical analysis are proved to be either empty phrases or phrases which violate the rules of syntax. Of the so-called philosophical problems, the only questions which have any meaning are those of the logic of science. To share this view is to substitute logical syntax for philosophy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Dworgian said: Wishmaster said: Siz iletişim kurmak nedir onu bile bilmiyorsunuz ki. Kullandığınız cümleler bir üstünlük mücadelesinden öteye geçmiyor. Tamam sen yendin, vurma istersen daha fazla. Benim Noyan'ı takip etmek, ona biat etmek gibi bir fikrim varmış gibi davranmak güzel ve eğlenceli bir hamle tabi. Keyfine bak. Bir ortama gelip, ortamda herkesin "saçma" dediği bir şey için "saçma değil" dediğin zaman, sana gelecek cevapların "saçma bir şeyi savunuyorsun" benzeri olacağını anlamak zorundasın. Burada sana üstünlük sağlayan yok aslında. Sadece düşünceyi ortaya koyan kişiye, düşünceye ve düşünceyi savunanın savunmasına katılmama var. Öncelikle herkes değilsiniz ve biz herkesiz ya da biz çoğunluğuz kafasından kurtulmanızın neden kritik öneme sahip olduğunu açıklarım hemen ve belki bu ilkel davranışından kendini kurtarırsın. Bu çoğunluk olarak otoriteleşme tavrı insanlığın başından beri vahşi bir şekilde yıkım gücüne sahip olmaktan öte bir şey değil. Burada bana sataşan 15-20 adamsınız toplayıp saysam ve burada olan bir sürü arkadaşım ya da beni hiç tanımayan , fikir sahip olmayan hatta merak bile etmeden alakası olmayan bir sürü kişi var. Çoğunğa sığınılan yaklaşımlar bunun manasını bilenler için de bilmeyenler içinde kendini küçük düşürmekten başka birşey değil. Lütfen bunu anla ve üstesinden gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Sparkcaster said: olm bu herifin ilgi barı hala dolmadı mı, ne beslediniz be lütfen ilgi barı falan deyip durmayın cidden shit storm yapıp yapıp ilgi isteyen benmişim gibi konuşup durmayın. bu kadar rahatsızda benim konu açıp kendimi ifade etmemdem böyle giydirip duracağınıza ya da besleyeceğinize gidip kendi aklınızı ve fikrinizi besleyin. gerçekten rahatsız edici alakasız yakıştırmalarınızı kendinize saklayıp azıcık saygılı olmayı öğrenin kendini ifade eden insanlara size saçma bile gelse hayat sizlerin ya da sizler gibilerin hayat algısından çok daha geniş boyutlu. Bu kadar basit bir şeyin bile farkında olmadan bu kadar ateşli ateşli saçmalıklarınızı üzerime yazarken aldığınız nefesin gittiği yere üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar