Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok saçma ama benim mesih gibi birşey olma ihtimalim nedir sizce ?

Kyra

Öne çıkan mesajlar

Hatta ekleyeyim, Noyan bu seks zincirine kendini fazla kaptırmayıp disipline bir şekilde proaktivite örgütü kursa, eminim birçok ergene yardımcı da olabilir.

Şey konusunda sonuna kadar katılıyorum ayrıca adama,

Teknoloji ile, dünyanın daha önce görmediği bir düzene girdik. Toplumsal anlamda araştırılması ve üstüne düşülmesi gereken birçok sorun var. Sadece sosyal medya hakkında bile binlerce makale yazılabilir. Araştırma malzemesi bol yani. Noyan da bu radikal düzende proaktif davranmanın ve mental hafiflemenin önemini kendi içinde yaşamış biri ve bunu diğer insanlara da sunmak istiyor.

Peygamber vs muhabbetlerine gülüp geçebilirsiniz. Liderlik olarak değiştirilebilir. Sonuçta milyonları peşinden sürüklemek zorunda da değil. 5 kişiye öncülük etse yine lider vasfını alır yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Rasyonel, akılcı, zaman yönetimi vs gibi günlük yaşamda işe yarar konularda kendini geliştirmiş, belli bir duygusal olgunluğa erişmiş insanların bir arada olduğu bir grup düşün.

Kadıköy Bahane'de çay içerken yapılan besleyici bir sohbet düşün şimdi de(8 lira bayılıp rahatla). Peygamber geyiklerinden uzak. Paranormal, metafizik şeyleri de çıkar içerikten. Gerçi onu çıkarınca özne Noyan olmuyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

Kyra said:

Dünya tüm tarihi boyunca mevcut paradigmalar düzenin ilerleyişine fayda sağlamadığı zamanlarda yeni paradigmalara geçisi sağlayacak yeni akımlara ve dönüşümü sağlamak için uğraşan insanlara ihtiyaç duydu.

Hepimiz farkındayız ki özellikle biz 30 yaş civarı insanlar inanılmaz büyük bir teknolojik yükselişle birlikte büyüdük ve tüm bunlara dair düzenlenmesi gereken çok fazla şey var. Bunu elbette bizler yapacağız.

Diğer bütün saçma gelen şeyleri atıp şu iki paragrafa bakıyorum ve bu adamın tüm başarısızlıklarına rağmen bomboş biri olmadığını söyleyebiliyorum. En azından toplumsal gözlem yeteneği var. Bir şeyleri gözlemleyebilmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Dünya tüm tarihi boyunca mevcut paradigmalar düzenin ilerleyişine fayda sağlamadığı zamanlarda yeni paradigmalara geçisi sağlayacak yeni akımlara ve dönüşümü sağlamak için uğraşan insanlara ihtiyaç duydu.

Hepimiz farkındayız ki özellikle biz 30 yaş civarı insanlar inanılmaz büyük bir teknolojik yükselişle birlikte büyüdük ve tüm bunlara dair düzenlenmesi gereken çok fazla şey var. Bunu elbette bizler yapacağız.

Yani ben mi yanlış anlıyorum abi?

Dünyada bir değişikliğe ihtiyaç duyulduğunda, bu değişikliği gerçekleştirecek insanlara da ihtiyaç duyuldu. Bizim zamanımızda teknoloji çok değişti, bunun düzenlenmesi lazım, bunu biz yapacağız.

Binali Yıldırım sesiyle okuyun, dediğimi anlayacaksınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Diğer bütün saçma gelen şeyleri atıp şu iki paragrafa bakıyorum ve bu adamın tüm başarısızlıklarına rağmen bomboş biri olmadığını söyleyebiliyorum. En azından toplumsal gözlem yeteneği var. Bir şeyleri gözlemleyebilmiş.

Aklı selim her insan en azından bu kadarcık gözlem yapabilir. Bu kadar bile gözlem yapamayan insan ya dibine kadar umursamazdır, ya da komada fln
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim jenerasyonumuzun yapması gerekenler var. Toplumun algı kayıpları artıyor. Bunu ben kendi gözlemlerimle görebiliyorum. Saygı denen şeyi kaybediyoruz. Kibrin yükselişe geçtiği bir dönemdeyiz.

Teknoloji ile Binali Yıldırım'ı direkt olarak ilişkilendiriyorsun. Bense teknolojiyi toplumsal bozunumda bir sebep olarak ele alıyorum.

Örneğin; sosyal medya denen şeyin 12-13 yaşlarındaki insanların kafalarında oturttuğu duygusal ve topluma dair normları nasıl bozduğundan bahsediyorum.

Bazı düzenlemeler şart. Ve birilerinin bunlar hakkında epey kafa yorması gerekiyor. Bunu Noyan'ın yapması gerektiğine falan da inanmıyorum. Noyan'ı bu ihtiyacı görüp dile getirdiği için takdir ediyorum sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Siz iletişim kurmak nedir onu bile bilmiyorsunuz ki. Kullandığınız cümleler bir üstünlük mücadelesinden öteye geçmiyor. Tamam sen yendin, vurma istersen daha fazla. Benim Noyan'ı takip etmek, ona biat etmek gibi bir fikrim varmış gibi davranmak güzel ve eğlenceli bir hamle tabi. Keyfine bak.

Bir ortama gelip, ortamda herkesin "saçma" dediği bir şey için "saçma değil" dediğin zaman, sana gelecek cevapların "saçma bir şeyi savunuyorsun" benzeri olacağını anlamak zorundasın. Burada sana üstünlük sağlayan yok aslında. Sadece düşünceyi ortaya koyan kişiye, düşünceye ve düşünceyi savunanın savunmasına katılmama var.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...