mawiman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 internette tanışıp reelde sevgili olunup evlenilirmi ? internet halen kötü birşey mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Niye olmasin? Go for it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 4. karım ile internet sayesinde tanışmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 hayır yani ahlaki değerler konusunda insanın aklında hep şu soru kalmazmı ? ben biri ile tanışıp evleneyim sonra evli olduğum zaman internete girdiğimde acaba ? başka insanlarla konuşmuyormudur diye karşı taraf için içini yemez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 evlenmek zorunda değilsin hacı niye kasıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 mmorpglerde tanışıp evlenen çok çift var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Jaegerjaquez said: evlenmek zorunda değilsin hacı niye kasıyosun evlenmemek için mi birini tanımak için zaman harcayacaklar birbirlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Kostok said: mmorpglerde tanışıp evlenen çok çift var artık insanlar reelde birbirlerini tanımak için zaman ayırmıyorlarmı internetten kız tavlamak daha kolay sokakta gördüğün kıza göre internete kızla konuşmak daha kolay ama sokakta yürüyen bir kızla konuşamıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 internette tanışıp evlenen lise arkadaşım var 2side aynı uni de öğretim görevlisi hatta kızın uni ye kadar hiç erkek arkadaşı olmadı olanlada evlendi asdafg internet daha basit sanki bazı kalıpları önyargıları ortadan kaldırıyor ha yine gidip tanışırsın ya bu işin bir oluru yok 2 tarafa da bağlı şu şudur diyemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 mawiman said: Jaegerjaquez said: evlenmek zorunda değilsin hacı niye kasıyosun evlenmemek için mi birini tanımak için zaman harcayacaklar birbirlerine evet, paşa gönülleri isterse evlenmemek için harcayacaklar, herkes EVLENMEK zorunda mı? ben politik olarak karşıyım mesela evliliğe. nolcek şimdi? alla halla ya! mawiman said: Kostok said: mmorpglerde tanışıp evlenen çok çift var artık insanlar reelde birbirlerini tanımak için zaman ayırmıyorlarmı internetten kız tavlamak daha kolay sokakta gördüğün kıza göre internete kızla konuşmak daha kolay ama sokakta yürüyen bir kızla konuşamıyorsunuz ? insanlar linç edilmemek için dışarda karşı cinsle konuşamıyor. "yözdö dokson dokozo möslömön ölkö" ftw. dolayısıyla hormonlarını internetten tepiştiriyor insanlar. ya ne olacaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 sonucta iki tarafta insan olabilirse internet te diger iletisim mecralari gibi birsey..is yine insan faktorunde baslayip bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 İşini şansa bırakma http://www.youtube.com/watch?v=zrbFEkAQel8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 mawiman said: Kostok said: mmorpglerde tanışıp evlenen çok çift var artık insanlar reelde birbirlerini tanımak için zaman ayırmıyorlarmı internetten kız tavlamak daha kolay sokakta gördüğün kıza göre internete kızla konuşmak daha kolay ama sokakta yürüyen bir kızla konuşamıyorsunuz ? büyük şehirlerde insanlar birbirlerine yabancılaşmış olabilirler, küçük şehirlerde öyle değil yaşantı. istediğin insanla konuşursun. np. ben üniden sonra neredeyse tası tarağı toplayıp litvanya'ya gidecektim mesela. bir kız vardı birlikte oyun oynadığım. "n'apıyorum lan ben?" dedim kendi kendime sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Ne kadar süre sanal takıldınız ne kadar süre gerçek ilişki yaşadınız o önemli. Sanalda çıkmaya başladıysanız ya da "ay ben senden çok hoşlandım, etkilendim" dediyseniz. Bu sağlıklı olarak kabul edilmiyor. Flört, birbirine olan duygularını açma filan bunlar gerçek hayatta yaşanması gereken duygular olarak kabul ediliyor. Tette tanışmışsınızdır, bağlantı kurmuşsunuzdur ama ilişki diye adlandırdığımız şeyleri gerçek hayatta yaşamışsınızdır o zaman bence bir önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Nasıl tanıştığınızın, İLK ne olduğunun zerre kadar önemi yok. Kaliteli zaman geçirdiğin birini bulduysan YAŞA kardeşim onu. Yaşa onunla, zor denk geliyor bir ömürde seninle doğru düzgün birşeyler paylaşabilecek insanlar. Sen=1, O=1, siz=2.5 ise Kaçırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 mawiman said: Jaegerjaquez said: evlenmek zorunda değilsin hacı niye kasıyosun evlenmemek için mi birini tanımak için zaman harcayacaklar birbirlerine mükemmel logic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 mawiman said: internette tanışıp reelde sevgili olunup evlenilirmi ? internet halen kötü birşey mi ? olur olmasına da, ya internetten başkalarıyla da tanışırsa sonra? olmaz deme zira o da olur olacağı varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar