Curunir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 aracıydı herhale satıyordu da ara da yoksa bu kadar totosuna yapışmazlardı bu son ünlüler bunun yakalanmasından sonra tek tek çağırıldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 yav said: bayhan'a yaptığı ayıbı yapmayacaktı. hiç unutmam ciddiyim. hayat müşterek. napmıştı bayhana yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 dur bişey demişti hatırlıyorum varoşmu demişti. belkide bayhan soktu bunu ortamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 okan bayülgen tipsizi ile ilişki yaşadı, sonra okan bunu terk etti. kadın ondan sonra koptu gitti. aha bu da deniz seki olayı için yorumumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 abi ne bekliyorsun ki..yildiz tilbe de bundan bir tik asagida ama onu ibo filan kolladigi icin afise olmuyor..kadinin tahsili lise terk makyoz..agdaciyken mi kesfedilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 deniz seki kim diye baktım http://www.sacitaslan.com/f1/c1a_a51e5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 bana yıldız tilbe bonzai falan takılıyormuş gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 e tabi 70 li abi kadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 yav said: bayhan'a yaptığı ayıbı yapmayacaktı. hiç unutmam ciddiyim. hayat müşterek. Şair burada aslında ne demek istemiş? Müşterek derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 k.rtçede başka bi anlama geliyorsa demekki belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ahahaha lan ben ona simdi dikkat ediyorum. anlamını bilmediğiniz şeyleri kullanmayın la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Mal said: dur bişey demişti hatırlıyorum varoşmu demişti. belkide bayhan soktu bunu ortamlara. hapse girmiş çıkmış diye ben suçlularla aynı ortamda bulunamam aaa kikiki diyerekten yarışmayı ve jüriyi terk etmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 bu arada şu kokain mevzusundan fişlenen ünlülerin devlet tarafından kullanılması mevzusu var. beklenmedik isimleri rte'nin etrafında hare olmuş görüp şaşırıyoruz ya hani... pis muhabbet çok. insan neye inanacağını, nasıl düşüneceğini bilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 hakkaten klipleri işe tarıyordu eskiden fazla yatmasa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 manve said: bu mu? http://img.gecce.com/2012/07/21/haber-210847G7.jpg niye yaptın ki şimdi bunu. sebebi neydi ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 bir kac saat sonra dustu..kesin acaip buyuk bir kazik gecirecekler abi bize..kesin... standart gundem degistirme atraksiyonlari..en az 15 gun kadar deniz seki yatar deniz seki kalkariz bu arada neler kacacak gibi bir bakalim.. -kidem tazminatinin dusuruşup *ic edilmesi var..o gecer. -2000 plus kurtu kirsehirde egitim ussu kurulmasi var..bildigin terorist egitimi filan hemde..1-2 yil sonra namlusunu sana cevirecek elemanlar hemde.. - yurtdisindaki guzellikleri ? ortbas etmek ? papa daveti ? -zekeria oz yazicioglu olayini kasimaya basladi ki..ilginc..bu arada zaman filan bbp e cok prim verir olmus ya..ilginc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 o papanın ziyareti işi sakat. başına bir iş getirebilirler ışid mışid ayağına. ondan sonra hoooop =====> velkam tu kürdistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 zekeriya öz hala görevde mi ki neyi kaşıyor? ayrıca papaya bişey olmaz ya, delikanlı papa o dokunamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Yakalaninca kanser olduğu aklına gelivermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 KuddusiMavra said: o papanın ziyareti işi sakat. başına bir iş getirebilirler ışid mışid ayağına. ondan sonra hoooop =====> velkam tu kürdistan o biraz zor ya. mecazi anlamda "kus ucurtmamak" deyimi gercek anlamda kullanılıyor papa icin. eskisi istanbul'a geldiginde bizzat canlı olarak yasadım. okulun onundeki yoldan gececek diye universite bir gun tatil edildi. bir gun oncesinde okuldayken ciddi anlamda kus bile ucmadıgına sahit oldum. bizim tayyip'in falan korunması hikaye. hatta obama'nın guvenlik onlemleri bile papa kadar degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 http://i.imgur.com/xJP2E7y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar