FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 15 yok, 13 kill var. 4xKargath Bladefist 2xThe Butcher 2xBrackenspore 2xTectus 2xTwin Ogron 1xKo'ragh 0xImperator Mar'gok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 doğru diyosun 13 varmış. tüh ya, Cuma gelseymiş görev direkt mythic gelecekti. dayum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 @bingildak 13 hc kill goruyorum ben senin char'da. @axedice deneyeyim zaten hc drop bi isime yaramaz. bu aksam 6 kill banko zaten, margok da iner bu hafta muhakkak, etti 15. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 axedice said: FreEmoon said: Ancak yapamayacak br ekip gönderip fail edersen, 1-2 gün sonra başka görev geliyorsa (ben cd'ye giriyor diye biliyorum) o görev gerekli sayıda boss kestiysen bir üst seviye olabilir. Risk al fail ettir istersen. Toggie bunu denesene. Görmüş oluruz hem. denemeyin bunu q fail etse dahi CD ye giriyor 2 hafta beklersiniz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Adam loot işime yaramıyor diyor ya, bence denemek için ele geçmez bir fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 kendi kestiğimize göre mi quest gelyor lan ?!?^!?'!^? abooov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 bugün followerlar günümü renklendirdi lan resmen. sabahtan beri stresten sol tarafım blok olarak ağrıdı. oyuna girdim 645 trinket görevi (100 olduğumdan beri her kanaldan trinket almaya çalışıyorum) yanında 670 HM görevi. trinket best stat çıktı warforged - socket olmadan, yine de keyiflendim. bi'de 670 iyi bir şey gelirse dokunmayın keyfime asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Abi hc'te margok harici işimiz bitti haftaya mythic başlıyoruz. Çıkacak item'ın istedigim slota gelmesi lazım falan. Pek problem etmiyorum acıkcası, denemeye deger yani ama yine de kesin bilgi var mı arastırırım fail'den once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 şurdan raid yapsak ya ya hu aslında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Bende bu hafta normal tankllık yapıcam ilk kez heyecanlıyım gururluyum :P Aslında HC tanklık bile yaparım herhalde ama fazla garantici olmanın zararları işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Highmaul tankingi faceroll ya. Brackenspore dışında. Orda biraz movement bilmek gerek Bi de imparator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Cache update denenmiş :( http://www.reddit.com/r/wow/comments/2ptvu8/psa_upgrading_your_highmaul_follower_missions_so/cn00f61 HC cache alırım o zaman ya. Belki trinket cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 dedim ya yukarida sallamadiniz pek olmuyor diye ilk hafta gördüm ben de. Bir de silah cikmiyor diyor wow-head ama aldim diyen var var mı dusuren eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Bu mission gene masa üstündeki mission alınan yerden alınıyor değil mi ayrı bir yeri falan yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 yok abso 2 tane follower 645 ilvl olunca geliyor ilk raid missionu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 O zaman mantıken bir sürü followerı 644 yapıp sonra 645lemek lazımki gelecek mission için çok fazla kombinasyon olabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Yok tam tersine olabilecek en kısa zamanda 2 tane 645 yapki o görevleri en erken zamanda gelmeye başlasın. 2 tane 645 yapmak ile 10 tane 645 yapmak arasında 3 hafta oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 İyide 2x645 gerisi 600 olursa missionı yapamazsın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Gerisi 600 olmuyor zaten arada 2-3 tane 630 oluyor, 2-3 tane 615 oluyor falan. Ayrıca diyelim ki sadece 2 tane 645 var, gerisi full 600, bu durumda bile o görev %40-50 başarı ile yaparsın. 645 görevler 2 günde bir geliyor sonuçta, her durumda kârda olursun. İlla %100 ile yapacam diye kasma yani, bütün followerlar sürekli görevde olsun, hem hızla epik olmalarını sağlıyorsun, hem sürekli salvage yard için item geliyor. O sebeple önce 2 tane 615 follower çok acil yapılacak, sonra 2x630, sonra 2x645. Zaten bu arada direk slahı ya da armor 615 veya 630 ypan follower itemleri geliyor, onlarla da henüz hiç upgrade yapmadığın followerları yükseltince aslında baya dengeli gidiyor 5-6 tane follower. Gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 645 itemlar icin degil de 655 ve 670'ler icin epic follower levellamak sart. 3 follower 6 ability gerekiyor. bu yuzden 645'ten iyi bir item istiyorsanız 4-5 follower'ı 645 yapabileceginiz zamanı bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Followerların traitlerini falan ayarlıyor musunuz yoksa tekme tokat şeklinde follower addonu neyi derse onu mu yapıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ayarlıyoruz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Traitler random cıkıyor ayarlama sansın yok. Ama hangi ability ve trait'lere sahip follower'ları 645 yapman gerektigi ile ilgili wowhead'deki HM mission guide'da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Off ya bugüne kadar kro gibi yaşamışız followerlar ile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Görevden trinket geldi harbiden, http://www.wowhead.com/item=113842&bonus=566 iyi ki fail denememisim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar