Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garrison

toggie

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

FreEmoon said:

Ancak yapamayacak br ekip gönderip fail edersen, 1-2 gün sonra başka görev geliyorsa (ben cd'ye giriyor diye biliyorum) o görev gerekli sayıda boss kestiysen bir üst seviye olabilir. Risk al fail ettir istersen.

Toggie bunu denesene. Görmüş oluruz hem.

denemeyin bunu q fail etse dahi CD ye giriyor 2 hafta beklersiniz sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün followerlar günümü renklendirdi lan resmen. sabahtan beri stresten sol tarafım blok olarak ağrıdı. oyuna girdim 645 trinket görevi (100 olduğumdan beri her kanaldan trinket almaya çalışıyorum) yanında 670 HM görevi.

trinket best stat çıktı warforged - socket olmadan, yine de keyiflendim.

bi'de 670 iyi bir şey gelirse dokunmayın keyfime asdasd.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerisi 600 olmuyor zaten arada 2-3 tane 630 oluyor, 2-3 tane 615 oluyor falan. Ayrıca diyelim ki sadece 2 tane 645 var, gerisi full 600, bu durumda bile o görev %40-50 başarı ile yaparsın. 645 görevler 2 günde bir geliyor sonuçta, her durumda kârda olursun.

İlla %100 ile yapacam diye kasma yani, bütün followerlar sürekli görevde olsun, hem hızla epik olmalarını sağlıyorsun, hem sürekli salvage yard için item geliyor. O sebeple önce 2 tane 615 follower çok acil yapılacak, sonra 2x630, sonra 2x645. Zaten bu arada direk slahı ya da armor 615 veya 630 ypan follower itemleri geliyor, onlarla da henüz hiç upgrade yapmadığın followerları yükseltince aslında baya dengeli gidiyor 5-6 tane follower. Gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...