Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Kısacası ben normal highmaulde X kadar boss kesip birde Y kadar 645 ilvl'lı followerım varsa bu raid item veren missionlara yollayabiliyorum değil mi? Cevap evet ise sırası ile X ve Y değerlerini yazın bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 3 tane ilvl 645 followerın olursa normal highmaul görevlerine yolluyorsun : ilvl 655 item geliyor. 15 tane normal highmaul bossu kesersen bu görevlerden artık ilvl 670 item geliyor. (heroic highmaul ayarında) 15 tane heroic highmaul bossu kesersen ilvl 685 oluyor mythic highmaul ayarında. 15 tane mythic highmaul bossu kesersen de item + 1-2k falan bi para geliyor olması lazım. Bu görevlerden 2-2.5 haftada bir tek bir adet geliyor. Yani son görevini 2 hafta önce yaptıysan ve hala yenisi gelmediyse otur boss farmla bi üst tiere geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 LFRye bi bok yok yane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 followerlardan birini ilvl 645 yaptigim an 655 ilvl item veren gorev gelmisti ki o zmn LFR ile bile tek boss kesmemistim. Ama bu dedigim 2 hafta once falan oldu, ondan sonra gelmistir belki bu kill sayisi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 bana totalde 2 tane normal 1 tane hc geldi ilk yaptıgım normal 80% şansı olmasına ragmen fail oldu diğer normal ve hc başarılı oldu imparatorun hc leg'i düştü heroic olandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Dün 1 tane 645 follower'ım vardı, 2 tane daha 645 yaptım. Bu sabah HM görevi gelmiş. Ama bu görevden gelecek reward'un normal mi heroic mi oldugunu bilmiyorum. Karakterimle normalde 15 boss kesmişim ama HC için bu haftayı da tamamlamam gerek. Gelen reward o yüzden 655 olacak sanırım. 15 normal kesince 670 geliyormuş. Uuu beybi. HM görevlerinin haftalık limiti var mı? Yaptıkça daha da geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Yapmazsan ne oluyor yanıyor mu o hak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 toplam HM görevi sınırı var mı cidden? Ben de bunu merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Hangi lootun geleceğini ödülün üstüne gelip görebiliyorsun. 1 hafta tabloda kalıyor o görev, yapsanda yapmasanda 2 hafta cd'ye giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Atıyorum HM görevini yaptık diyelim. Sonra tekrardan aynı görev gelme ihtimali var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 bana 670 görevi gelmiş bugün hc'de 11 boss kestim sanırım, yok 13 boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 2 hafta içinde gerekli sayıda raid boss kesmessen aynısı gelir zaten cd dolunca. Mesela görev geldi ve 655 item veriyor, sen gidip normal zorlukta kestiğin boss sayısını toplamda 15e çıkarırsan 655 veren gelmez, direk 670 veren gelir. Gider kesiğin hc boss sayısını 15'e çıkarırsan, 670 veren görevi atlar direk 685 görevi gelir. @bingildak 670 görevi normal bosslardan 15 tane kesince geliyor, o görevi yaptıktan sonra 2 haftada hc bossları 15e tamamlayınca 685 görevi gelecek sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 süpermiş bir sonraki hm demek ki kesin mytic keşkem trinket gelse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 2 soru daha; 1- 15 boss yok. Aynı bossu 15 defa kessen de sayılır mı? 2- LFR sayılıyor mu :D tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Faillarsan 1-2 güne yenisi geliyor, sanırım yapmazsan da aynı şekilde 1-2 güne yenisi çıkacaktır. Ama başarılı olup item alırsan 2 - 2,5 hafta sonra diğer quest çıkıyor. Normal cache görevi gelmişken özellikle skipleyip görev düştükten sonra 15 boss kotasını doldurup heroic görev almak.. Bu şekilde abuse yapılır mı bilemedim, ikinci görevi de normal aldığım için deneme şansım yok. İkinci görevini hala yapmamış olan varsa denesin heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Toplamda keseceğin boss sayısı önemli, loot alp almamış olman falan önemli değil aynı günde 15 kere ilk bossa girip kessen bile gereklilik tamamlanmış oluyor. LFRde bossu kesmeden bir üst loot seviyesi olan normal görevi geliyor zaten. Onu LFR'ye bağlamaya kasmamışlar bile. Normal kesince hc görvi, HC kesince mythic görevi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Eh gogo kargath spam o zaman. Günde 2 defa rahat kesilir, bi sonraki görev mythic (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Şu an bana gelen görevin reward'u acaba 655 mi 670 mi bilemedim eve gidince kontrol edicem. Ama görev bugün çıktı ve 15'ten fazla normal zorlukta boss kesmiştim. Şimdi ben bu görevi yapmayıp bu hafta hc kill sayımı 15'e çıkarırsam hc yerine mythic reward verir mi? Bunu deneyeyim. Armory linkinden hangi zorlukta kaç boss kestiğinizi görebilirsiniz bu arada. En altta. http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Gurogg/advanced Bu hafta hc tamamlayayım bakalım nolcak, Margok'u da indirirsek 15 yapıyor zaten olmadı pug kargath. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 kaç tane boss kestiğini gösteriyor dediğin kill count mu yoksa en alttaki progress'i gösteren alanı mı diyorsun? http://eu.battle.net/wow/en/character/aggramar/Longtongue/simple killcount varsa göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Görev geldiyse gelmiştir. Vereceği ödül değişmez. Görevin ödülünün ne olduğu üstüne gelince görülüyor. Ancak yapamayacak br ekip gönderip fail edersen, 1-2 gün sonra başka görev geliyorsa (ben cd'ye giriyor diye biliyorum) o görev gerekli sayıda boss kestiysen bir üst seviye olabilir. Risk al fail ettir istersen. Edit: En altta progress kısmındaki bossları topla işte, senin karakter hc zorlukta 13 boss kesmiş mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Progress kısmında hangi boss'u kaz kez kestigini gosteriyor. Progress bar'a mouseover yap. Tooltip'te yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Mouseover yapınca 5x kargath, 3xbutcher diye görüyorsun bebişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 okay okay gördüm şimdi thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 FreEmoon said: Ancak yapamayacak br ekip gönderip fail edersen, 1-2 gün sonra başka görev geliyorsa (ben cd'ye giriyor diye biliyorum) o görev gerekli sayıda boss kestiysen bir üst seviye olabilir. Risk al fail ettir istersen. Toggie bunu denesene. Görmüş oluruz hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 ee bende 15 tane hc kill'i var, neden 670 item geldi lan? kill'i de dün akşam aldım, quest sabah geldi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar