slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 19 sayfaya bakamadım sıkıldım açıkçası bir süre sonra. 24 follower'ım 4 inaktif mecbur şimdilik baraka lvl2de fakat sormak istediğim 1- bazı kişilerin linklerinde gördüm legendary follower var nasıl yapılıyor? 2-bodyguard olayı nasıl oluyor yani o feat sahip 3 follower var ama nasıl peşime takacağım konuşup "patrol with me" şeklinde değil sanırsam çünkü garrisondan çıkınca yok oluyor. 3-Lumber lvl2 de 3 yapma konusunda ikilemdeyim barn yok elimde ve mesleğim tailor oradan recp. var fakat resources da ihtiyacım oluyor dwarf order work için. ve missonlar için. gri rare bossların hepsini kestim onlardan resources umudum yok artık. follow missionları desen süreleri hak getire 4-8-10 saat ve daha lvl atlaması gereken bir kaç yer var onlar içinde resources lazım ve gene üstüne extra Apexis alması en kolay yer. Kısca sizce lumber barn çevireyim mi?değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 1- legendary follower şuan yok onlar wowheadden fln birşekilde öyle gibi linkliyorlar, en fazla epic oluyor. 2 skill 3 trait max. 2- Barraks ı lvl2 yaptığın zaman, bina kurma table ına git ordan barracksı seç sağda bir daire içinde + olucak oraya guardian traiti olan followerı sürüklersen barracksın önünde duracak. sonra gidip konuşucaksın beni takip et diye. 3- Barnı daha yapmadıysanız baya geç kalmışınız PvE oynıyanlar için barn must have craft için. ama lvl3 yapmak için toplam 125 trap kullanmanız gerekiyor bu da demek oluyor ki günde 6 hasat aldığına göre 20 gün sürer, ama alt la hemen lvl91 olup onlarla da barn kurup bu ortak achiyi hızlandırabilirsin ben 5 karakterle yapmıştım. o blood çok değerli ve zor düşüyor 2.5k ah de tanesi ve günde max 1-2 düşüyor. Her item upgrade te 15 tane istiyor. Biraz satın alarak 45 tane elde ettim releaseten bu yana 3 upgrade yaptm ama 2 tane lvl3 barn çalışıyor anca öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Follower itemlarını levellarken prot warrior ise sadece armor mı veriyorsunuz yoksa herkese class specden bağımsız eşit mi veriyorsunuz. Yani Dps bi followera armor upgrade lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 lan ortak achievement olayını bilmiyodum puuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 lazım abi onları armor olarak degil gear olarak dusun. ama ability'lerine gore adamlara ver upgrade'leri. dikkatli ol yani secerken cunku upgrade item'ı kolay bulunan bir sey degil. ozellikle yuksek ilevel icin. ben epic follower olmayanları upgrade bile etmedim mesela daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 salvage i 3 yapmayanlara gelsin Why is the loot table on level 3 salvage crates so damn big? A common misconception is that large tables necessarily mean more randomness, or that items are competing with each other. There are lots of ways of constructing treasure tables to avoid this. After many reports from players concerned with seemingly poor yield of follower rewards from Level 3 salvage crates, we took a really thorough look through the data and tested extensively to make 100% sure we weren't missing something. A level 3 salvage crate actually gives you a guaranteed direct pull from the level 2 salvage loot table, PLUS additional chances to get transmog, legacy, or current items for your character to use or sell. The loot table is large to offer tons of variety, and there are definitely some jackpot items in there (Everburning Candle says hi), but it's not coming at the expense of the core follower items or resources you got from level 1 and level 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 T3 yaptıktan sonra hem chest gelişinde hem de item miktarında net artış oldu, sample size genişledikçe belli ediyor kendini. Transmog itemlardan en fazla 200g falan kazanmışımdır ama weaaaponnnnn arrrrmoorrrr diye gezmiyorum artık. Teşekkürler salvage L3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Acaba diyorum engineeringi yıkıp yerine başka bi small plot mu yapsam bütün recipeleri aldım daily gelen su çark muhabbetinden başka bi işlevi kalmadı meslek engi bu arada. Prot war. Oynuyorum bassam blacksmith işe yarar bişeyler üretirmiyim mesleksiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Engineering daha çok hunter için ya, gun ve head craftlıyorsun. Head zaten mc den idarelik düşüyor. Ewt plate user için bs en iyisi. Armor olarak 675 silah olarak max 660 craftlıyabilirsin bs ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 BS skilli olmadan max 640 değilmi craftlayabildiğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 FollowerGearOptimizer diye bir addon indirdim ama tam nasıl kullanılacak anlayamadım. Kullanan var mı 2 saniye bi anlatsa. Garrisonla alakalı diye buraya açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 masterplan var onu kullanın gayet kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 MasterPlan missionlar için, benim bu dediğim yanılmıyorsam followerlara yapılacak upgradeler hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ya dünden beri 2 karakterimde de (lvl 3 salvage yardlı) görevlerden daha düşük kutular geliyo BU NE LAN zaten millet daha ilk açısında epix alıyo bize gelince anca 3g'luk gri diş versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 It's neither nerf nor bug, but rather intended to be a rebalancing that shifts some of the incentives away from spamming low-level missions (even after you have high-level followers), in favor of making high-level missions more rewarding. We made two changes: Level 90-94 missions will only award a Bag of Salvaged Goods (level 1 reward) regardless of the level of your Salvage Yard. Successful Level 100 missions will now always reward a salvage crate appropriate for your current Salvage Yard. Level 95-99 missions are unchanged. On balance, players who are trying to increase the item level of their followers should be receiving a similar number of follower upgrades as before, but hopefully with a bit less emphasis on logging in every hour or two to cycle through quick low-level missions. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Banada ne epic ne işe yarar bişi çıktı zaten. Bayağıda rep farm, yaptım mob katlettim 665 de düşmedi millete 2 şer 3 şer geliyor =/ Şans herkese lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 bana dustu epic kalkan oda lvl 10 mu 20 mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 en azından düşmüş :( bana o da yok halen sdfs ciddi ciddi salvageyard yerine başka bina mı koysam diye düşünüyorum ühüh warmill'de keza öyle sırf tokenler yüzünden değer mi emin değilim. follower itemleri yükseltmeye yarıo bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Garrison Resource bitti gene pfff Farmı falan yok bunun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 lumbermilli yıkıp trade post yap daha karlı lumbermill yerinede barn koy haritadaki rare elitleri kesmediysen git kes hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Oyundaki bütün treasure item ve 100den düşük levellı rare mobları bulduysan başka farm şansın yok. Ben sırf bütün questler bittikten sonra, quest yok diye gitmediğim shadowmoon valleye gittim, 2 saat falan sürdü tüm hazine ve mobları dolaşmam, 500 küsür garnizon malzemesi geldi tek zonedan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Medium binalardan tradepost ve lumbermill GR veriyor. LM için çıkıp ağaç farmlıyorsun, tradepost herb ore vs. item kabul ediyor. Basic reagentların bu kadar ucuz olduğu bi dönemde tradepost atmak çok daha karlı, ama barn marn vs. yoksa ikisini de atabilirsin max gain için. Ha bide evet iki bina arasından tradepost çok daha karlı. LM 30 GR /wo vermek için lvl3 olacak bi ton questiydi şusu busu üstüne followerlardan birini oraya kitlemece çok uğraştırıyor, tradepost direk takır takır 30 GR/wo veriyor. LM'nin tek avantajı o başka türlü recruit edemeyeceğin followerı almak sanırım, bide resourcelar bu kadar ucuz olmasaydı parasal avantajı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Follower için barrack kasıcam 25 olsun follower sayısı diye ondan lazım 1200 GR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Hem lumber mill, hem trading post uzun vadeli çözümler. Baştan bu binaları yapman sana ilerleyen dönemlerde kaynak sıkıntısı çektirmez. Ancak kısa vadeli tek çözüm hazine ve rare farmı, bunun içinde "HandyNotes" ve "HandyNotes_DraenorTreasures" addonlarını kurman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar