xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Güzel bir okey takımı bakıyorum, kendim de yapabilirim.. Fikir vermesi açısından var mı güzel dizaynlı bir şeyler gösterebilecek? Bir de bu takımlar genelde hep standart ebatlarda, daha küçük yapsak (hafiflese, taşıması kolay olsa) oynanışı çok mu bozar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 valla her turden yapmislar..plastik yapmislar. kakmali yapmislar.. paket halinde var.. almanlarin rummikub denen oyunu ile seti ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 paket halindeki iyiymiş, ben de birbirine takılabilir gibi yapmayı düşünüyorum ek bi kutusu olmicak, ortaya da taşları doldururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Duz yerine kavisli istaka gormustum. Curved led gibi yeni teknoloji herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 ekran yapamazsın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 şu bailık komuniti olarak yaşlandığımızın resmidir arkadaşlar. okey takımlarına geldiysek yakında tansiyon hapı tavsiye seviyesine çıkabiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Çocukluğumdan beri oynuyorum okey de ilk kez kendi setimi yapasım geldi. ama yaşlandığımız bi gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 ben de batağa sardım bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 ses çıkarmayanları var ekmek okey diyolar taşları kauçuk falan onlardan tavsiye ederim boyut değişirse alınan zevk düşebilir dizmesi falan zor olur, yerlestirmesi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 xaty hadi al da okey oynayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Okey takımı ne yaaa? Ne tip adamlarla takılıyoz burada? Ne biçim entel sitesi burası, kim aldı bu kahvede batak, pişpirik, okey oynayan varoşları buraya? Iyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 okeye yancı olup oraletinizi içer arada tiyo veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Masakari said: Okey takımı ne yaaa? Ne tip adamlarla takılıyoz burada? Ne biçim entel sitesi burası, kim aldı bu kahvede batak, pişpirik, okey oynayan varoşları buraya? Iyyyy biz rummikub oyunuyoruz bi kerem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 okey ne lan 65 yaşında ssk emeklisi misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Dworgian said: okeye yancı olup oraletinizi içer arada tiyo veririm :D http://www.youtube.com/watch?v=w6zdfLIS2fM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Okey batak oynamamış adam ya lise mezunudur ya liselidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 kahvehaneler boğaziçi mezunları ile dolup taşıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Tori said: okey ne lan 65 yaşında ssk emeklisi misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar