Xaero Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Eee sabah girelim dedik yine patlamış bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 oyun patladı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 oyunu daha oynayamıyoruz ki patlasın. serverlar patlak. akşamları 2 saatlik oynarım diye hayal kuruyordum akşam 18k queue girip 4 saat bekleyip 1 saat belki oynayıp kapatıyorum her gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 ee patlamış işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 ben hiç beklemeden giriyorum sabahtan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 60 Euro para verip sıradan olanlar ile beraber bekliyorsunuz Ortega Gasset in kemikleri sızlıyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 (düzenlendi) pati server ı hangisi Şubat 13, 2022 GokTuRK tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 5k sıra bekledim 50dk hangi class açmalı hangi server ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 thirain diyolardi ben oraya girdim hatta paticik guild kurdum öylesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Okies Thirain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 haftasonu sabah rahat giriliyor avrupa server'larina hic sira beklemdim. ama aksam 6 7 gibi yogunluk baslamisti dun, bugun naparlar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 biraz önce bağlantı kesildi modem resetlendi sanırım şuan sıra var 10k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Ya ben sıra beklemekten sıkıldım us e girdim sıra mıra yok oynuyorum. Sıra işi düzelsin öyle gelicem europe thrain severında. Bu ne yahu sıra mıra saçmalık. bir de founder olmak işe yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Pack sanırım f2p oyuncuların ulaşamadı serverlara giriş için oralarda sıra var sanırım yada belki daha azdır da oyunumuz free diye bağırıyorsun heryerde 2022 yılında 3-4 saat sıra bekletmek nedir utanır insan da amazon bu işte böyle amazon oldular zaten. oynamamak lazım aslında da işte. bende east açtım evet rahat giriliyor sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Sanırsın UO Free Server açtılar... Aldığımdan beri oyuna 1 kere girdim oda 1 saat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 bağlanamadı diye oyunu çat kapatması çok sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Oyunun arkasında iyi ki Amazon var yoksa ne olurdu serverlar falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 rezillik resmen ! sen millete premium sat. sonra bu sattıklarını gel oyuna alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 On 13.02.2022 at 00:27, eregorn dedi ki: sorceress build arıyorum ama bulamıyorum. bilale anlatır gibi "aha bu pointi buna verecen" diyen build var mı? https://www.dexerto.com/gaming/best-lost-ark-sorceress-builds-best-skills-for-pvp-pve-1745471/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 bu sorceress topuklu ayakkabısını çıkaracak mı ileride? ona göre oynamaya devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 aynı dertten ben de müzdaribim assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 bir vuruş kaç kuruş assas hanım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 (düzenlendi) f2p olm bu daha şimdiden soytarı gibi geziyor millet luterra'da bi etrafa bakınca gördüm. 1 sene sonraki hali Şubat 14, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Biz her akşam 1 saat oynamak için 17 bin kişi mi beklicez... Bunlar 3 gündür neyi güncellediler acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 (düzenlendi) şu fena değilmiş. market lvl 30'dan sonra açılıyor. burada yaptığı honing material'leri beleşe getirmek ve hatta üzerine kar yapmak. honing mat veren görevlerde material'leri market'te sat gold'u crystal'e çevir aldığın crystal'in %10'unu kullanıp aynı miktarda honing mat geri al shop'tan profit bu sürekli döngü olmuyor çünkü shop'takiler bound, market'te satılamıyor. thirain - guild paticik gelin de akalım bu arada Şubat 14, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar