Voys Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Yaptırmayı düşünüyorum ama çıktısını alacağım yüksek çözünürlüklü bir harita lazım bulamadım internette. Üstünde deniz falan olan yuvarlağımsı şeyler istemiyorum, aşağıdaki örnekteki gibi bi resim lazım bana. bilgisayarında olan ya da ne olarak aratacağım hakkında bilgisi olan var mı? 5 metre en'e 3 metre yükseklikte çıkartmayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 O kadar yüksek çözünürlükte ve güzel resimleri stockphoto olarak bulursun. Shutterstock, revostock gibi sitelerden edinebilirsin ancak pahalılar. (Resim başı 10-15$ değişiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 bunları buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Acelen yoksa biraz bekle, benim arsivde olacak. Begenirsen kullanirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 istedigin ebatlarda basiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 duvara sticker olacak çok daha güzel şeyler var kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 stockphoto almak istemiyorsan illustrator gibi bir yazılımla şipşak live trace yapıp vektörele çevirebilirsin. böylece ne kadar büyük bastırırsan bastır çamura dönmez. yalnız #1 gibi birşeyi yapacaksan biraz üzerinde oynamak gerekir. öbürleri birebir aynı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 odanda o fotolarda gorundugu gibi guzel gorunmeyecek bu arada, aklında bulunsun sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 böyle ciddi bi işe kalkışıyosan ver bi tasarımcıya 40-50 tl anlat ne istediğini yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 abi ahahha ben de böyle bir şey istiyordum da kocaman bir haritayı nasıl bulacağım diye düşünüyordum sdfsdf yaptırmak daha mantıklı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 koçtaşta mı ne var direk bundan nette vardır hazır satan yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 50 lirayı da beş 10'luk halinde ver de durumunun ciddiyetini de anlasın. mezarcılara bak sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 @stormeagle : acelem yok, yarın gidicem hem fiyat konuşup hem belki ellerinde bir şey vardır diye bakmaya. koyabilirsen çok sevinirim @dana22 : Budapeşte'deyim, kendi imkanlarımla yapabileceğim en ucuza yapmaya çalışıyorum. vivavale : Dünya haritası isteme sebebim, kız arkadaşımla dünyayı gezmeye çalışıyoruz gezebildiğimiz kadar. gittiğimiz yerlerden fotoları harita üzerine falan yapıştırıcaz hem de duvarın bi kısmını sırf bunla doldurmak istiyorum, o bölümdekileri diğer yerlere dağıtıp tam dolu hale getireceğim. arcane : 1'deki baya ütopik aslında, ararken denk geldim. Onu bastırmanın maliyeti bile 200-300 ü geçer bana gibi geliyor. Tam vektörel istemiyorum çünkü sınır hatları falan da gözüksün istiyorum ama vektörel üzerinde yapılmış bişeyler olursa süper olacak. tahminimce 2. paylaştığım mesajımda yazılar olan olacak. Kafamdaki ve yaptırma amacıma baya uygun. toggie : Üzerini süsledikçe güzelleşecek bence yoksa evet haklısın baya kalas gibi durabilir. Mal : 40-50 liraya iş yapacak tasarımcı olduğuna, allahtan daha az inanıyorum. 3 gün önce 50 liraya eski püskü bi koltuk takımı aldım, kaplatırım dedim. Gittim kaplamacı buldum, adam 1000 lira çekti. Sokarım sana dedim bugün ikea'dan 150 liraya 10 metre güzel desenli kumaş alıp iğne iplikle diktim. Kıssadan hisse : hedefim az para-çok iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 tasarımcı sana sadece illustrator dosyasını vercek sen gidip çıkarttırcan. ben yaparım 50 tl ye anlat sen nası bişey istiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 o kadar büyük birşey bastıracaksan tam vektörel istiyorsun :D onların hepsi vektöreldir. benim anlatmak istediğim convert edip büyütmek hiç anlamayan birinin bile 5 dakikasını alır ancak her kaynaktan kaymak gibi convert edemezsin, misal #1 üzerinde oynamak gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 sadece illustrator dosyası için nie 50 lira vereyim, ne kadar saçma? google var yandex var onun içim. 1. resimdeki gibi bişey çizecekse veririm para ki PARA VERMEK YOK arcane : öyle yapcam galiba ya. peki bu vektörel'e çevirirken sınırların kalmasını nasıl sağlayabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Bende olanları pm ile attım. Çok cancanlı değiller ama fikir olur. 8k x 6k çözünürlük 5 resim 160mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 çok teşekkür ederim, bakıyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Duvara değil ama buzdolabına buldum birtane. http://fancy.com/things/441438817447052489/Fridge-Door-Sticker?utm=timeline_featured Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 kendi imkanlarin diyorsan ..teknigi kullan kendin ciz..tepegoz mantigiyla..bu haritalardan birini asetata bastir.bir calisma masasi lambasinin onunde tut..duvara odakla..kenarlarindan kursun kalemle konturle duvarda..boya moya ne bulursan dal duvara..bunu kari kiz la yaparsan sahane sex olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 ebayde 2 metrelik falan bir sürü var baktım da 5-10$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 cesit bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar