mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 malum yine sıralar başladı free migration da abanıldı patiler olarak bi yerlerde toplansak oluşum mu yapsak? vay ak ruhu geri mi gelse? free migration From: To: Gordunni Lich King Gordunni Deepholm Draenor Emerald Dream Blackmoore Nazjatar Blackmoore Nefarian Silvermoon Azjol-Nerub Silvermoon Khadgar Hyjal Uldaman Hyjal Khaz Modan Soulflayer Lich King Blackhand Arygos Blackhand Nethersturm Draenor Shadowsong Argent Dawn Moonglade Argent Dawn Darkmoon Faire Soulflayer Deepholm Antonidas Arygos Antonidas Nethersturm Ravencrest Emeriss Ravencrest Xavius Stormscale Xavius Twisting Nether Emeriss Twisting Nether Xavius Ragnaros Bladefist Sylvanas Emeriss Sylvanas Xavius Dentarg Bladefist Dentarg Drak'thul Frostmane Emeriss Outland Emeriss Outland Xavius Kazzak Bladefist Archimonde Eldre'Thalas Thrall Arygos Blackrock Nazjatar Dun Modr C'Thun Tarren Mill Bladefist Stormscale Emeriss Ragnaros Drak'thul Frostmane Xavius Kazzak Drak'thul Archimonde Naxxramas Ysondre Eldre'Thalas Ysondre Naxxramas Thrall Nethersturm Aegwynn Nazjatar Aegwynn Nefarian Eredar Arthas Eredar Nazjatar Blackrock Arthas Tarren Mill Drak'thul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 hacı bunların wow serverı oldugundan eminmisin? beramus 3 gibi falan nası isimler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 boş realm = pişmanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 xavius - horde olursa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 emeriiiiiisss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 AH diye bir gerçek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Emerald Dreame gelin hikaye orda başlamıştı 10 yıl önce orda devam etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 dotaya yetemeyince wow a geçmiş bende diyorum nerde bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 şu an ki duruma bakip realm değiştirmeyin yaw pişman olursunuz sonra. Pati oluşumu dediğin şeyde 1 ay sonra bırakıcak %80 i zaten oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 1 ay bile çok 15 güne 100leyip bok atmalar başlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 veri veri bed aydiya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 xaviusa geçiyorum ben. boş değil ama high population sanırım. gelmeyin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 barbu'yla guild kurduk xavius'ta lütfen gelin arkadaşlar türkün gücünü gösterelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 we have tabard pls join Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Her boku birleştirdiler kolaylaştırdılar da AHyi niye birleştirmemişler? Baskı yapsanıza Blizze, onu da düzeltsin rahat edin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 paticik'ten herkes buraya mı gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 paticik hype'ıyla en son baklavaya g.tümüze sokmuştuk unutmayın sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 abi twisting nether'deki karakterleri de atayım diye girdim mail box bosaltmaya. 1 saat kuyruk diyo amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 en güzel uyuşturucu = WOW beyni öldürür. Yapman gerekenleri erteletir veya yaptırmaz. ordan oraya mal mal koşarsın. (uçarsın diyelim) linkte wow oynayan arkadaşımız tezi var. Yani adam gitmiş tezini bile bunun üstüne vermiş. sigara gibi bırakılmıyor.link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Karazhan'da levelladıktan 1 ay sonra falan nether'a gececektim. Top blizz migrate indirimi yapınca onceden gecmek zorunda kaldım. Simdi oyunu bile almadım bekliyorum duzelmesini. Gerci Karazhan bile locked olmus vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Nedir mevzu aradaki farkı anlatın desteğim sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 abi şimdi birisi atatürkçü. öbürü böyle neoliberal ayakları, kürdistan diye guild kurmuşlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Xaviusa sakın gitmeyin. Ben Al'akir de oynuyorum. Xavius ile cross realm. Tamam sıra beklemeden giriyorum ama lagdan oynanmıyor. Benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 ya ceto dur allah askina zaten ortalik lagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar