felixxx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ya valla Kola gibi kokan parfüm olsa ne güzel olur..içme alışkanlığım yoktur ama kokusunu çok beğeniyorum..buna katılan varmı?...bildiğiniz böyle bir parfüm mevcut mu? ya da kokusu kolaya benzeyen?[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Varmıdır yokmudur bilmiyorum olabilirde olmayabilirde :) kolalı sakızlar kolalı vsvs. bişilerdaha vardı ne bilim belki wardır.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem :D[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs*
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 valla normal kola değil de vanilyalı kola yapılırsa ben o zaman burda sapık seri katil olurum yani basitçe sööliyim :P[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 icmek daha zevkLi :)[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Head Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 asit kokmak iyidir.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair.
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ülkede suç oranı artar :D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
mystro Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kola gibi kokan parfüm mü? *!kopar* yaws insanların kola bağımlılığı hat safada[signature][hline]...:::nothing can explain u without u:::... paticik uo daki mystr karakteri ile hiçbir ilişkim yoktur
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yok ya en iyisi şarabın çıksın..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected]
mystro Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bende bi ara kola-kolik tim ama gastirit olunca tabii işler değişti şu an 6 aydır kola içmedim ve mide sancılarım %95 azaldı herkese bırakmasını tavsiye ediyorum[signature][hline]...:::nothing can explain u without u:::... paticik uo daki mystr karakteri ile hiçbir ilişkim yoktur
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 vanilyalı pipo kokusunu tercih ederim... [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Ocak 2005 11:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Hamatula Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ya coca cola mı? pepsimi? hangisinin kokusunda...hepsi benim evladımdır, hepsinin yeri farklı kalbimde..
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Valla aynı şekilde kahve pek içmeyi sevmem ama kokusuna bayılırım ben de :) Ama kola gibi kokan bi parfüm sıksan heralde bayağı dalga geçerler ya, "dedik o kadar kola içme diye" "kola adam geldi" falan..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 14 Ocak 2005 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 iyi olur iyi, bi de bi ara " Vanilyalı Cola " çıkacaktı piyasaya..kokusunu bırakın, daha içebilmek mümkün olmadı ki[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 sarımsaklı yogurt kokulu su cıksın dela için ideal seçim olur[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Geçen Melih Aşık'ın köşesinde vardı.. Ulan ayran ülkesinde yüzde 65 coca cola yüzde 8 pepsi , yüzde 8 colaturka.. Bu ne gaz sevdasıdır! Gerçi bonepart olsa bi küçük içecen ohhh derdi..[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ayrıca yazın brozlaşmak isterseniz güneş altında yatarken kolunuza bacağınınza kola sürün...%100 sonuç verecektir...bilenler vardır..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ahaha mallık lan o! İşte Türk zekası! Ulan iç diye yapmjışlar neden multi fonksiyonel kullanmak istersin ki? KOla lan bu kola içicen geyiricen budur...[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
reyou Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: nedanko, 14 Ocak 2005 11:52 tarihinde demiş ki: Ahaha mallık lan o! İşte Türk zekası! Ulan iç diye yapmjışlar neden multi fonksiyonel kullanmak istersin ki? KOla lan bu kola içicen geyiricen budur... ehuhue doru sölüyo ya..bizde arap misali kolayı çok bulduk kıCımıza başımıza sürüyoz hemen..bi arada bi forum açılmıştı yok colayı tuvalete dök şöle olur, elbiseye dök böle olur bide biz bunu içiyoz diye..alla alla.. bi kolaya yapabileceğim en kötü şey içine votka atmaktır :D[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kola yerine zeytinyağı sür daha iyi tek kötülüğü fazla parlıyosun ehe ama süper bronzlaştırıyor :p[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kızlar hep kullanıo ama :)[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Reyou, absolut vanilya ile süper oluyor ama kola =) Bir de, Angel'ı öneririm o zaman size, en sevdiğim koku kadında, ben de Angel Man öneriyorum zaten. Çok sıkarsanız pamuk helva gibi kokuyosunuz hehe[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
reyou Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ki zaten colanın kokusunda değil tadında güzellik var.. unutmayın!! jacops : KOKUSUNDA DAVET VAR :) yani kahveli olsa daha bi exotik olur :D[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: felixxx, 14 Ocak 2005 11:58 tarihinde demiş ki: kızlar hep kullanıo ama :) alla sen kızlara bakıosan yanmı$sın ne diim.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 lol[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus
Öne çıkan mesajlar