Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kola gibi kokan parfüm olsa ne güzel olur,

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya valla Kola gibi kokan parfüm olsa ne güzel olur..içme alışkanlığım yoktur ama kokusunu çok beğeniyorum..buna katılan varmı?...bildiğiniz böyle bir parfüm mevcut mu? ya da kokusu kolaya benzeyen?[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
Varmıdır yokmudur bilmiyorum olabilirde olmayabilirde :) kolalı sakızlar kolalı vsvs. bişilerdaha vardı ne bilim belki wardır.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...

Infarctus
Mesaj tarihi:
olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem :D[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near
Fight fire with fire - Bursting with fear
You all shall die!
*bangs*
Mesaj tarihi:
valla normal kola değil de vanilyalı kola yapılırsa ben o zaman burda sapık seri katil olurum yani basitçe sööliyim :P[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Mesaj tarihi:
icmek daha zevkLi :)[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
kola gibi kokan parfüm mü?
*!kopar*
yaws insanların kola bağımlılığı hat safada[signature][hline]...:::nothing can explain u without u:::...
paticik uo daki mystr karakteri ile hiçbir ilişkim yoktur
Mesaj tarihi:
yok ya en iyisi şarabın çıksın..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | : [email protected]
Mesaj tarihi:
bende bi ara kola-kolik tim ama gastirit olunca tabii işler değişti şu an 6 aydır kola içmedim ve mide sancılarım %95 azaldı herkese bırakmasını tavsiye ediyorum[signature][hline]...:::nothing can explain u without u:::...
paticik uo daki mystr karakteri ile hiçbir ilişkim yoktur
Mesaj tarihi:
Valla aynı şekilde kahve pek içmeyi sevmem ama kokusuna bayılırım ben de :)

Ama kola gibi kokan bi parfüm sıksan heralde bayağı dalga geçerler ya, "dedik o kadar kola içme diye" "kola adam geldi" falan..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 14 Ocak 2005 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
iyi olur iyi, bi de bi ara " Vanilyalı Cola " çıkacaktı piyasaya..kokusunu bırakın, daha içebilmek mümkün olmadı ki[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
Geçen Melih Aşık'ın köşesinde vardı.. Ulan ayran ülkesinde yüzde 65 coca cola yüzde 8 pepsi , yüzde 8 colaturka.. Bu ne gaz sevdasıdır!
Gerçi bonepart olsa bi küçük içecen ohhh derdi..[signature][hline]AAL'05
Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Mesaj tarihi:
Ayrıca yazın brozlaşmak isterseniz güneş altında yatarken kolunuza bacağınınza kola sürün...%100 sonuç verecektir...bilenler vardır..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
Ahaha mallık lan o! İşte Türk zekası! Ulan iç diye yapmjışlar neden multi fonksiyonel kullanmak istersin ki? KOla lan bu kola içicen geyiricen budur...[signature][hline]AAL'05
Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 14 Ocak 2005 11:52 tarihinde demiş ki:
Ahaha mallık lan o! İşte Türk zekası! Ulan iç diye yapmjışlar neden multi fonksiyonel kullanmak istersin ki? KOla lan bu kola içicen geyiricen budur...

ehuhue doru sölüyo ya..bizde arap misali kolayı çok bulduk kıCımıza başımıza sürüyoz hemen..bi arada bi forum açılmıştı yok colayı tuvalete dök şöle olur, elbiseye dök böle olur bide biz bunu içiyoz diye..alla alla..

bi kolaya yapabileceğim en kötü şey içine votka atmaktır :D[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Mesaj tarihi:
Reyou, absolut vanilya ile süper oluyor ama kola =)

Bir de, Angel'ı öneririm o zaman size, en sevdiğim koku kadında, ben de Angel Man öneriyorum zaten. Çok sıkarsanız pamuk helva gibi kokuyosunuz hehe[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Mesaj tarihi:
ki zaten colanın kokusunda değil tadında güzellik var..

unutmayın!! jacops : KOKUSUNDA DAVET VAR :)

yani kahveli olsa daha bi exotik olur :D[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Mesaj tarihi:
said:
felixxx, 14 Ocak 2005 11:58 tarihinde demiş ki:
kızlar hep kullanıo ama :)

alla sen kızlara bakıosan yanmı$sın ne diim.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...

Infarctus
  • Yeni Oluştur...