Gangren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Off, Season'da çok kasanlar varsa patch gününde Allah kolaylık versin :p PTR'a girdiğimde mail olarak 400 item geldi, nereme sokacağımı bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 1. sezon ne zaman bitecek? 2. sezon ne zaman başlıcak? şimdi olanı mı oynasam hardcore season mu normal mı kassam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 aylar sonra dün gece giriyim oyuna dedim. 1 online bile yok clan da. patch gelsede 2 dönsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 geçen hafta patch gelceğinin hiç haberi yokken öylesine bir girdiydim 30 kişi onlinedi benim clanda PATİCİK KLAN BİRAZ DANDİK KUSURA KALMAYIN ARKADAŞLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/6OHSB0QQZQHA1415229886897.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 13 değilmiydi gelmemiş hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Gece 3te maintanence var, öğlen serverlar gelince gelcek işte, almanlar EU yenilenince biz de yenilenmiş sayılcaz. http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2014/03/censor-610x457.jpg Asıl hayal kırıklığı yeni sezon itemleri hedeleri serverlar geri gelince de olmayacak, sezon 1 henüz sona ermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ancientlar gelecek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Heroes of the Storm da aynı anda alphadan beta ya geçiyor rank lı maçlar falan bir sürü şey gelicek insan 1 hafta ara koyar hangisine bakacaz simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 patch geldi mi EU'ya? akşama akalım gelen varsa.. dun aksam tek bır allahın kulu yoktu benden başka pati clanda.. tamama gelmiş Eu'ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 patch gelmiş season 1 bitmedimi hala benim seasonal char duruyor yerinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 bide ancient çıkmış başımıza :D farmla dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Ancient itemlar normal'de de çıkıyor mu yoksa sadece Season 2 için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 evladiyelik karakterlere de düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 blizz "warforged" muhabbetini sevdi. insanlar da baya sevdi diablo icin de super bi konsept hakkaten. farmlattırır =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ilk girişten ancient rimeheart düştü ama ben shard of hate istiyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 aynı tas aynı hamam gibi. demon hunterım öbür karakterlere göre x4 vuruyor. oyun hala demon hunterın maceraları. tebrikler blizzort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 kridershot la akıyor dh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Demon hunter nası oynanıyo artık? Ben baya bi ara vermistim sentryleri falan degistirmisler galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 biri özet geçsin girince bocalamayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Sentry skillinde 2 charge var, pat pat CD beklemeden 2 tane atabiliyorsun. Charge 0'a iniyor. 0'a indikten sonra CDR'dan etkilenen CD var, ilk 1 sonra 2 charge oluyor tekrar. Daha fazla sentry atmanı sağlayan item varsa, bir kez CD bekleyerek 3.'yü atabiliyorsun. Custom Engineer varsa, bi kez daha CD bekle ve 4. 4p Her spender cast ettiğinde, sentrylerin de atıyor. 6p Her attığın sentry için generator damage 100% artıyor. Sonuçta, elinde Kridershot varsa uçup gidiyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 arcane said: aynı tas aynı hamam gibi. demon hunterım öbür karakterlere göre x4 vuruyor. oyun hala demon hunterın maceraları. tebrikler blizzort. Ama ama Barb? http://www.youtube.com/watch?v=toEsnaVXa5E Videodan anlaşılmayan varsa, Conduitler değil de, GR50+ 2dk'dan fazla süre kalacak şekilde yapan Barblar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=koIQ6DUG-h8 herif tek basina yarisindan cogunu doldurdu barin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Gangren said: Sentry skillinde 2 charge var, pat pat CD beklemeden 2 tane atabiliyorsun. Charge 0'a iniyor. 0'a indikten sonra CDR'dan etkilenen CD var, ilk 1 sonra 2 charge oluyor tekrar. Daha fazla sentry atmanı sağlayan item varsa, bir kez CD bekleyerek 3.'yü atabiliyorsun. Custom Engineer varsa, bi kez daha CD bekle ve 4. 4p Her spender cast ettiğinde, sentrylerin de atıyor. 6p Her attığın sentry için generator damage 100% artıyor. Sonuçta, elinde Kridershot varsa uçup gidiyorsun :p "patch gelir bişey olur" diye her bowdan 1 tane saklıodum da kridershot var mı acaba öf =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ugrasmayin krider falan. guzel bir ancient arcane barb yapin blacksmith abiden. act 3 bounty helmide alin tamamdir iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar