AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Spigen'in metal kılıflarını kullanan oldu mu? İşçilik, kalite nasıl? Ağırlığı abartıyor mu? Koruması etkili mi? Özellikle şu: http://www.spigen.com.tr/Spigen-iPhone-6-Plus-Case-Neo-Hybrid-Metal,PR-718.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 senin yüzünden tough armor alacağım birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Amazon'da Spigen'in review'lari genelde 3.5/5 civarinda ama urune gore degisiyodur tabi. Gir bi yerden yorumlarini oku bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 note2'yi eziklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Bu arada daha 6plus case'leri cikmamisti, haliyle sundan almistim; http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00MI8RP14/ Gayet memnunum. Ekrani korumuyo iste bi tek ama ekrani koruyanlari da telefonu takoz haline getiriyo, haliyle sevimsiz ve ele cebe sigmaz oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Case Mate'in renk repertuarı baya geniş yalnız :) Bendgate olayı her ne kadar diğer markalarca trollenip abartılsa da, alet cidden biraz hassas ve metal kılıf ile esneme ihtimalini minimuma indirme niyetindeyim. Bir telefon aldığımda en az 3 sene kullanıyorum, şekline şemalini korumak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Selam, Lunatik güzel de beklentin önemli; zarif vs kaba! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Theridone said: senin yüzünden tough armor alacağım birazdan. Hayaller:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Spigen kılıflar genel olarak güzel ya. Spesifik model veremem ama kötüsünü görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 spigen'i uzun süredir s4 için kullanıyorum. başlarda arkası kauçuk olanlardan kullanıyordum. çok telefonunu düşüren eden biri değilim ama bir iki kere sağlam düşmüştü, çizik bile olmadı nerdeyse herhangi bir yerinde aletin. sene başında da slim armor'dan aldım, gene hem estetik hem de sağlam koruyor. bu metal olanı da hoş gözüküyor baya. spigen iyi baya ya. başka bir case marksaı tercih etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 2 dolara aliexpressden sipariş ettim ben. çakması muhtemelen nasıl bişey gelince yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 urban armorun kılıfları spigenden daha güzel bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 http://www.spigen.com.tr/Spigen-iPhone-6-Plus-Case-Tough-Armor,PR-780.html Derken Tough Armor'u da soktular kataloğa. Fiyat az biraz fahiş gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar