Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 blackhavvk said: biber gazını gördümü arka sokakta alıyor soluğu bizde ki devrimciler.(hemen gözü yaşlı fotolar face de bu arada)direkt olarak öldürmeyen bir şeyden kaçıyor bizde insanlar.orda ise mermiden kaçmayan bir çocuk var. ikisinin arasındaki sosyal mesajı anlayabilirsin sanırım. Biber gazı topluluğa müdahale silahıdır, insanların kaçmasına yol açmasaydı topluluğa müdahale silahı olarak kullanılmazdı. Biber gazından kaçan adam kaybedecek birşeyleri olduğu için kaçıyor, geride kardeşini bırakıp da kaçmıyor. Nrormalde biber gazından dağılacak olan insanın annesi, babası, kardeşi ateş altında olduğunda nereli olduğundan ya da siyasi görüşünden bağımsız olarak ateş altına girme olasılığı daha yüksektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 o öyle değil işte, arkandaki arkadaşın senden güç aldığı için o barikatın önüne gelir.kaybedecek bişiyim var diyip kaçacaksan oraya gelmeyeceksin. arkadaşını bırakmayacaksın.adam arkasındakı kalabalıktan güç alır ama müdahale bi başlar arkasında koca bir boşluk.. abi yanlış anlama ama milleti gazı getirip arazi olmaya çıkıyor anlattığın şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 cacodemon said: bunun videosu var mı ya? asdasfafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 türk halki sofistikesinden kırosuna entellektüelinden cahiline topyekün salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konu geziye dönüyor ama eklemeden geçemeyeceğim. 2013 Haziran ayında benim sokakta olma sebebim sesimi duyurabilmekti. Kurtuluş savaşı değildi. Bu minvalde kardeşini çapraz ateşten kurtaran çocuk ile elinde limon ve süt ile dolaşıp insanlara yardım eden çocuk, benim gözümde birdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 µh said: neyse bu bağıran maymunların ateş edenler olmadığına inanmak istedim ama mermilerin düştüğü yerler ile kadraj aynı, nasıl bir şerefsizliktir bu nasıl aynı ya. kameranın yakınından ateş açılsa silahın sesi böyle mi gelir. çok uzaktan ateş ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Cocugun kolunu siyiriyo mermi, kanamaya basliyo cocugun kolu, ona ragmen kalkip kardesini cekiyo. Siz de bu cocugun ustunden din soyle, muslumanlar boyle, geziciler oyle diye bik bik ediyosunuz. Bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ahmedinejad said: µh said: neyse bu bağıran maymunların ateş edenler olmadığına inanmak istedim ama mermilerin düştüğü yerler ile kadraj aynı, nasıl bir şerefsizliktir bu nasıl aynı ya. kameranın yakınından ateş açılsa silahın sesi böyle mi gelir. çok uzaktan ateş ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 tamam da o zaman videoda bağıranlar nasıl ateş etmiş oluyor diyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Ha, dur ben bambaska anladim orayi. Video'yu kaydeden ordaki halk gibi geldi bana da, ates acanlar daha uzakta sinmis tipler sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ahmedinejad said: tamam da o zaman videoda bağıranlar nasıl ateş etmiş oluyor diyorum ben de aynı bölgeden ateş açıldığı için ateş edenler ile aynı taraftalar diyorum. aralarında mesafe olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 blackhavvk said: o öyle değil işte, arkandaki arkadaşın senden güç aldığı için o barikatın önüne gelir.kaybedecek bişiyim var diyip kaçacaksan oraya gelmeyeceksin. arkadaşını bırakmayacaksın.adam arkasındakı kalabalıktan güç alır ama müdahale bi başlar arkasında koca bir boşluk.. abi yanlış anlama ama milleti gazı getirip arazi olmaya çıkıyor anlattığın şey. Karşılaştırdığın örnekler denk değil, bir insan biber gazından kaçıp eylem arkadaşını geride bıraksa bile aile bireyi için kurşuna atlayabilir. Eyleme katılan bireyler arasında koordinasyon ve bağlılık güçsüz ise tanımadığın biri için kendini riske atmanın sana ve eyleme geri dönüşü belirsizdir, hele ki hayatta bir konumun varsa protestoya sonucu belirsiz yatırımlar yapmaktansa bir sonraki gün savaşa devam etmek daha mantıklı gelir. Tehlike altındaki kişi aile bireyin ise bunların hiçbirinin bir önemi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 gazın altında durunca ne geçecek eline? sokakta bariyeri tutunca veya? şanlı savaş sadece şarkılarda güzeldir, oda eğer kazanırsan dediği gibi m.kemalin, hattı müdafaa yoktur, gazı yersin kaçarsın, gaz bitince geri gelirsin nedir yanı? şu kadarcık işte bile ayrışıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 gerçek değilmiş. http://www.liveleak.com/view?i=b69_1416013802 http://www.liveleak.com/view?i=329_1416004506 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 "gercek" degilmis derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ateş böceklerinin mezarı. anime sevmiyorsanız bile izleyin ulan. savaşın sadece savaşanlardan ibaret olmadığını anlayın bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 gerçek olmadığını tahmin etmiştim de shitstorm olmasın diye dillendirmemiştim. millet de ne vicdan rahatlatmış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 http://www.blastwave-comic.com/index.php?p=comic&nro=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 goldbären said: gerçek olmadığını tahmin etmiştim de shitstorm olmasın diye dillendirmemiştim. millet de ne vicdan rahatlatmış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Black-ice said: ben ilk izlediğimde kamera kaydırmalarından falan fake gibi geldi ama kim niye yapsın böyle bişey bilemedim tabi. tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Başlık açıldığında görmedim ama sanırım bu Norveçli yönetmenin tufaya düşürdüğü video :) Norveçli yönetmen herkesi kandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Iste sosyal medya bu yuzden tehlikeli buyuk ustad biran evvel internet servislerini kapatmali biz onun her dedigine inanalim yeter. O sahneyi cekenler kesin is bittikten sonra camide bira icmislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar