Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 İşim gereği bazı müşterileri İstanbul'da 3-4 gün ağırlamam gerekiyor. Adamlar da her geceye değişik bir yemek organizasyonu arıyorlar. 5-6 sap olunca da durum vahim gerçekten çünkü gerçek zenginler takıldıkları mekanda bizi istemiyorlar eheh :) Nomads, Günay'a girebiliyorum zor da olsa. Bu tarz mekan önerileriniz var mıdır? Balığıda Mavi Balıkta yiyoruz. Baştan sonra geçirmeceden başka bi numarası yok ama boğazda balık işte bayılıyor millet. Balık içinde benzeri boğazda mekan arıyorum. Pati de zengin çoktur mekan önerin işte, fiyat mühim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Balık için önerim, Lacivert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 patide zengin çok da kerizlenmek isteyen az. skseler boğazda balık yemege gitmem, bi aralar kahramana gitmiştim ünlü değilken, orası da anasını ağlatır olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Ninlempis said: Pati de zengin çoktur mekan önerin işte, fiyat mühim değil. Bazen bu site beni hayrete düşürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 yeniköy sahil şeridinde yelken var karşısında bir mekan vardı ama adını hatırlayamıyorum yunanın ismi bilmemnenin yeri araştırdığım kadarıyla son derece iyiydi iskele var bi de yine aynı bölgede, oranın fiyatları daha düşük kalitesi ortalama üstü manzarası çok iyi düzgün giyinip gittikten sonra neden 5 sapa sorun çıkarsınlar anlamadım, gece eğlence mekanı değil ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 CusTodeM said: Balık için önerim, Lacivert. tuttum bunu. sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Yok abi Yelken, Kaşıbeyaz falan direk fon müziği eşliğinde yemek yenilecek yerler bir sıkıntı yok oralarda. Bana bu tarz mekanlara ek olarak özellikle girmekte çok sorun yaşadığım Günay, Nomads tarzı, canlı müzikli, dansözlü, hafiften sahne şovu olan ama sap kabul eden mekanlardan lazım. bingildak said: yeniköy sahil şeridinde yelken var karşısında bir mekan vardı ama adını hatırlayamıyorum yunanın ismi bilmemnenin yeri araştırdığım kadarıyla son derece iyiydi iskele var bi de yine aynı bölgede, oranın fiyatları daha düşük kalitesi ortalama üstü manzarası çok iyi düzgün giyinip gittikten sonra neden 5 sapa sorun çıkarsınlar anlamadım, gece eğlence mekanı değil ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 dediğim ikinci mekan öyleydi, dur bakayım adı neydi alekodenizpark.com +90 212 262 0415 buraya bakabilirsin ben gitmedim, eğlence var mı emin değilim, dışarıdan tam taverna kıvamında görünüyordu çalmalı söylemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Boğaz için Lacivert diyecektim denmiş bile. Bir de La Maison otelin restoranı var. Tam bir fransız restoranı çırahanda zaten. Süper terası vs var. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 5 sap yenen yemek lüks olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ver huqqa yi..nargilenin marpucunu da emmeye basladiniz mi gelsin anlasmalar gitsin kontratlar..5 sapa inancli bacilarimizin da gozde kesisme mekaniymis hem.. nusr et out mu oldu ya ..gotur elemanlari gozleri kazik gorsun..gormemislik gorsun..kendi paranla rezil olmak gorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 mekana girememek nasıl oluyor onu anlamadım ya. kapıdan mı çeviriyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 esofmanla mi gidiyosunuz neden giremiyosunuz? bir de rezervasyon yaptirmayi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Feriye'yi deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Midpointe götür gitsin ne uğraşıuosun Artislik, şekil şukul arayan müşteriden hayır gelmez Mırın kırın yaparsa kalk evine git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 esc lik yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 İstanbul'un en iyi 10 gece kulübü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Feriye iyidir, vaperonun hakkı var. Bir de Bebek Mid Point ' te iyidir. Bir Mavi Balık ya da Feriye değildir ama hem daha hesaplidir ve hem de dünya mutfağı seçenekleri iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Rotweiler said: Bir de La Maison otelin restoranı var. Tam bir fransız restoranı çırahanda zaten. Süper terası vs var. Tavsiye ederim. Oraya millet birbirine evlenme teklifi etmek icin gidiyor, 5 erkekte alkis tutar :). Ayrica denmemis, Frankie (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 5 erkek zengin para mühim değil girişte sıkıntı olmayacak? lan girişteki elemana bi 100 lira sıkıştır bakalım herif omzunda götürür hepinizi teker teker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 İş hayatında rahat olun. Size bir anımı anlatacağım. 1993 yılında İspanya'da çok büyük bir inşaat firmasında pazarlama müdürlüğü yapıyordum. Adamların bizim ülkemizdeki gibi lüks şatafat ve gösteriş peşinde olmadığını tam tersi yapılan işin kalitesi odaklı olduklarını anladığımda patron benimle "veda" konuşması yapıyordu.... "Müşterilerle böyle böyle masraflar çıkartıp şirkete gereksiz harcamalar yapmışsın, bu kabul edilemez, şirketin arabalarını kendi özel işlerin için kullanmana sesimizi çıkartmadık ama bu kadarı da fazla. Ülkenize geri dönün. İşte bu yüzden gelişemiyor türkiye. Pis türkler" dedi ve kovdu beni. "Ama müşteriye..." Diye girecekken sözümü kesti, "her müşteriyi bu şekilde alıştırmanın alemi yok, müşteri de müşteriliğini bilmeli. İş mi yapıyoruz, eğlence mi? Hadi kaybol" dedi... İlk uçakla türkiye'ye geldim. Yabmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 hahahahahah offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 HAHAAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 1993'te 1 yaşındasın lan nasıl bi imecıneyşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ama musteriye diye giricekken opturme lan musterini sirketi batirdin gavat deseymis daha samimi olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar