Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulda Sınırsız Kahvaltı

monoscope

Öne çıkan mesajlar

Liebe said:

istanbuldan pek sayılmıyor ama pendik- gülistan var mükemmel kahvaltısı, açık büfe öküz gibi her şeyden var çeşit zibilyon tane. en son gittiğimde 25 liraydı galiba geçen sene. bi daha tövbe ettim 2 gün yemek yiyemedim. mekan harbiden çok iyi bu arada.

oha cidden mi kartalda oturuyorum ama kahvaltı için gülistan hiç aklıma gelmemişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Lan aynı kahvaltıyı deniz kenarında 17 tl kişi başı alıyorum. üstelik ben istediklerimi söylüyorum servis masaya geliyor. pazar pazar spormu yapacam birde kahvaltı tabağı elimde ordan oraya. cidden siz istanbulda neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Edit adamlar yakala.co ile 9.90 yapmışlar olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

mesele miktar değil de lezzet olursa firuzağada datlı maya var, baya hoşuma gidiyo kullandıkları her şey baya kaliteli. özellikle simit poaça açma kruvasan vesaire hepsi ekşi mayayla yapılıyo, elde yoğuruluyo, odun fırınında pişiriliyo (arkadaşım yapıyo ordan biliyorum sdf)
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

Hiç birinin kahvaltısına gitmedim ama Fenerbahçede ki bir mekan veya Happy Moons 25-30 tl ye kahvaltı sunuyorsa Maltepe gibi bir yerde olan mekan bu fiyata daha kaliteli menü sunacaktır. Manzara veya ortamı bilemem.

Khalkedon manazara güzel. benim icin manzara önemli istanbulda yasmiyorum. kadiköy belediyesine ait oldugu icin servis biraz yavasmis (cay olayi) yoksa zaten acik büfe.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe-kadiköy arası manzarası güzel düşünüyorsan moda iskelesi alternatif olur. Denizle iç içe. göz gezdirirsin.

30tl demiş açık büfe kahvaltıya

http://www.beltur.com.tr/tarihi-moda-iskelesi.asp#prettyPhoto

edit: Senin khalkedon dediğin yeri şimdi anladım. Eski trueblue orası. Güzel yerdi (trueblue iken)
Sosyal ağlarda paylaş

Maltepe ve kafadan moons u direk ele zaten. Khalkedon'u Trueblue iken biliyorum. Gayet kaliteli mekandı. Ajda Pekkan, Demet konserleri falan veriyordu gece kulübüydü. Sonra kapandı khalkedon olmuş.

Yani moda iskelesi de güzeldir. Martılar falan geliyor hoş ortam olur ^^ Khalkedon da eğer özel işletmeye ait ise hala kalitesini koruyordur. Belediye ye kalmış ise bilemiyorum.. Yeni haline gitmedim. İkisi de üzmez seni ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

koşu yolunda ceviz ağacı var pazar günleri güzel olur.

Ama fix fiyatın dışına çıkarsan kişi başı yine 40 50 tl tutar ataşehirde afyon kahvaltı var üstüne tanımam.

afyon kahvaltıyı hiç sevmiyorum ya
böyle fast food şeklinde kahvaltı yapıyorsun tıkıl tıkıl zaten
ye kalk modu olan kahvaltıcıları sevmiyorum. malzeme olarak başarılılar ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de dışarıda kahvaltı yapma olayını anlayamadım yüz bin senedir.

Sabah erken kalkacağım, İstanbul ve hatta boğaz trafiğine gireceğim, boğazda otopark arayacağım, oturup sıkış tıkış dolu mekanda servis bekleyerek kahvaltı edeceğim. Sonra bir de geri döneceğim falan... Sırf eziyet.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Ben de dışarıda kahvaltı yapma olayını anlayamadım yüz bin senedir.

Sabah erken kalkacağım, İstanbul ve hatta boğaz trafiğine gireceğim, boğazda otopark arayacağım, oturup sıkış tıkış dolu mekanda servis bekleyerek kahvaltı edeceğim. Sonra bir de geri döneceğim falan... Sırf eziyet.

boğazda otopark arayıp vale'ye 5tl veremiyorsan,
zaten?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...