KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Seele said: KidLazer said: moda van yorumlari okudum berbat diyorlar. benim modada oturan bir arkadaş var onlar sürekli gittikleri için sahibiyle kanka modundalar. biz her gittiğimizde memnun ayrılıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Çay sınırsız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 kahvaltı için beşiktaş çakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Liebe said: istanbuldan pek sayılmıyor ama pendik- gülistan var mükemmel kahvaltısı, açık büfe öküz gibi her şeyden var çeşit zibilyon tane. en son gittiğimde 25 liraydı galiba geçen sene. bi daha tövbe ettim 2 gün yemek yiyemedim. mekan harbiden çok iyi bu arada. oha cidden mi kartalda oturuyorum ama kahvaltı için gülistan hiç aklıma gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ya bu işin en keyiflisi manzarası güzel bir yerde piknik tarzı bi hareket olur ama kodumun şehrinde her yerine beton yaptı arapperestler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 iste artik yesil askini da odemeyi dolar ustunden alarak tatmin ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Lan aynı kahvaltıyı deniz kenarında 17 tl kişi başı alıyorum. üstelik ben istediklerimi söylüyorum servis masaya geliyor. pazar pazar spormu yapacam birde kahvaltı tabağı elimde ordan oraya. cidden siz istanbulda neyin kafasını yaşıyorsunuz? Edit adamlar yakala.co ile 9.90 yapmışlar olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 orc_lord said: Ne açıdan beğenmedin? ne yediysem lezzetli değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Happy moons 25 TL Khalkedon (fenerbahce) 30TL Unluer gurme maltepe sahil 30 TL bunlardan birini secicem. gidenler yorum yapabilir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Happy moons fena değil ama sınırsızını yemedim ben hiç, normal kahvaltısı gidiyor işte doyuruodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Hiç birinin kahvaltısına gitmedim ama Fenerbahçede ki bir mekan veya Happy Moons 25-30 tl ye kahvaltı sunuyorsa Maltepe gibi bir yerde olan mekan bu fiyata daha kaliteli menü sunacaktır. Manzara veya ortamı bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 mesele miktar değil de lezzet olursa firuzağada datlı maya var, baya hoşuma gidiyo kullandıkları her şey baya kaliteli. özellikle simit poaça açma kruvasan vesaire hepsi ekşi mayayla yapılıyo, elde yoğuruluyo, odun fırınında pişiriliyo (arkadaşım yapıyo ordan biliyorum sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 stormeagle said: Hiç birinin kahvaltısına gitmedim ama Fenerbahçede ki bir mekan veya Happy Moons 25-30 tl ye kahvaltı sunuyorsa Maltepe gibi bir yerde olan mekan bu fiyata daha kaliteli menü sunacaktır. Manzara veya ortamı bilemem. Khalkedon manazara güzel. benim icin manzara önemli istanbulda yasmiyorum. kadiköy belediyesine ait oldugu icin servis biraz yavasmis (cay olayi) yoksa zaten acik büfe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Fenerbahçe-kadiköy arası manzarası güzel düşünüyorsan moda iskelesi alternatif olur. Denizle iç içe. göz gezdirirsin. 30tl demiş açık büfe kahvaltıya http://www.beltur.com.tr/tarihi-moda-iskelesi.asp#prettyPhoto edit: Senin khalkedon dediğin yeri şimdi anladım. Eski trueblue orası. Güzel yerdi (trueblue iken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 aga ben hic gitmedin. deneme sansimda yok. o yüzden yorumlar önemli benim icin. senin söyledigin yer güzel mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Maltepe ve kafadan moons u direk ele zaten. Khalkedon'u Trueblue iken biliyorum. Gayet kaliteli mekandı. Ajda Pekkan, Demet konserleri falan veriyordu gece kulübüydü. Sonra kapandı khalkedon olmuş. Yani moda iskelesi de güzeldir. Martılar falan geliyor hoş ortam olur ^^ Khalkedon da eğer özel işletmeye ait ise hala kalitesini koruyordur. Belediye ye kalmış ise bilemiyorum.. Yeni haline gitmedim. İkisi de üzmez seni ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 koşu yolunda ceviz ağacı var pazar günleri güzel olur. Ama fix fiyatın dışına çıkarsan kişi başı yine 40 50 tl tutar ataşehirde afyon kahvaltı var üstüne tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 zengin degiliz kardes 7-8 kisiye 50tl gömülemem.sorry. ayrica deniz öncelikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Sequo said: koşu yolunda ceviz ağacı var pazar günleri güzel olur. Ama fix fiyatın dışına çıkarsan kişi başı yine 40 50 tl tutar ataşehirde afyon kahvaltı var üstüne tanımam. afyon kahvaltıyı hiç sevmiyorum ya böyle fast food şeklinde kahvaltı yapıyorsun tıkıl tıkıl zaten ye kalk modu olan kahvaltıcıları sevmiyorum. malzeme olarak başarılılar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Ben de dışarıda kahvaltı yapma olayını anlayamadım yüz bin senedir. Sabah erken kalkacağım, İstanbul ve hatta boğaz trafiğine gireceğim, boğazda otopark arayacağım, oturup sıkış tıkış dolu mekanda servis bekleyerek kahvaltı edeceğim. Sonra bir de geri döneceğim falan... Sırf eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 abi o zengin isi..12 gibi kalkacaksin..ev zaten bagazda olacak. soforun seni mekana 2 dakikada birakacak..ole.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 fethipaşa korusu emirgan korusu florya görkem kilis sofrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 deadwoll said: Ben de dışarıda kahvaltı yapma olayını anlayamadım yüz bin senedir. Sabah erken kalkacağım, İstanbul ve hatta boğaz trafiğine gireceğim, boğazda otopark arayacağım, oturup sıkış tıkış dolu mekanda servis bekleyerek kahvaltı edeceğim. Sonra bir de geri döneceğim falan... Sırf eziyet. boğazda otopark arayıp vale'ye 5tl veremiyorsan, zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Vale'ye 5 lira değil arabayı vermek sıkıntı. Ordaki valelerin ne idüğü belirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 başıbüyük yolu uzerınde ( fındıklıdan gıderken arbetoryumun oralarda ) kolcuoglu var onun yanında bı mekan var. f/p baya başarılı 25-30 kaada açık büfe gayet güzel yiosun. Manzarada var, hem dağdasın. Kalabalık değil. Daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar