Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 saçma sapan şeyleri araştırmaya bayılrım daldan dala da atlarım, malum internet gibi birşey var elimizin altında tıklaya tıklaya arifin manchestara attığı gölü ararken neler neler bulanlar var 13.cü cuma denk geldim geçen komplo teorileri masonlar gül haçlar tapınakçılar derken ilginç biryere geldim 13. cuma aslında tapınakçıların zamanının fransız kralı tarafından simültane ( günümüzde kullanılan tabiriyle ) eş zamanlı baskınlarıyla nerdeyse bitirilmiş tapınak şovalyelerinin katledilme günüymüş ve nedense günümüzde batıl inanca göre uğursuz sayılır hakkında onlarca film kitap vs yazılmış çekilmiştir At dawn on Friday, 13 October 1307 (a date sometimes spuriously linked with the origin of the Friday the 13th superstition)[30][31] King Philip IV ordered de Molay and scores of other French Templars to be simultaneously arrested. daha fazla bilgi için http://en.wikipedia.org/wiki/Knights_Templar#Arrests.2C_charges_and_dissolution hatta fransız ihtilali sonrası fransız kralının öldürülmesi bunun intikamı olarak kabul ediliyor bazı mecralarda /thread
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ufak bir ayrıntı daha vereyim bunlar hep order ( zamanın düzeni, düzen kurucuları ) diye geçer amerikan dolarının üzerinde kocaman new world order ( yeni dünya düzeni ) diye bir ibare vardır ve bütün dünyayı gören göz şeklinde tasvir edilmiştir , kökeni mısıra dayanır komplo teorisyenlerine göre tapınakçılar da mısırdan firar etmişlerdir. vs http://auto.img.v4.skyrock.net/9186/47159186/pics/1908509719_small_1.jpg
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Cemile teyze internet bağlatmışsın hayırlı olsun.
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 kabala ve ibranice bilen biri lazım aslında şunun peşindeyim :P http://standeyo.com/NEWS/10_USA/10_USA_pics/101228.Copper_scroll.jpg ama inanışa göre romalılar çoktan lootlamışlar bunu :(
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 inanclar zamanla olgunlasir.. esasinda bazi inanislarda da 13 guzel rakamdir.. var iste bagzi seyler
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 inançların nasıl doğduğundan bahsediyoruz ,yoksa inançlardan bahsetmiyoruz o yüzden tarihe açtım tarih yazmış ben tekrarladım saygılar
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 biraz da körü körüne inanmayın inanıyorsanız bile tarihini bilin istedim kimbilir neler var böyle romalıların venüse lucifer adını takması gibi ( alakasız bir konuda post atmıştım ) saygılar
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 13 dersen sumerlere kadar gider..eski misirin zaten herseyi gizem..kabala ve o mistik lisan zaten tarikat oldu.. hos sasmamak lazim su anda bile farkli 100 lerce lisanda insanlar bilgi uretiyor..bi 5000 6000 yil sonra bile bilmem kac lisan unutulup bilmem kaci ortaya cikacak
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 arkadaşım 13 demedim ki sadece gayet spesifik 13 cü cuma uğursuz gün dedim bu da tapınakçıların öldürüldüğü tarih 13 uğursuz mu senin dediğin cumayla ne alakası var ? her sakallıyı dedeniz sanmayın ya 13cü cuma bizde bayram havası yaşanıyor diyeniniz varsa gelsin lobumuzdan atmıyoruz burda tarih yazmış 700 sene önce
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 cuma günü uğursuz mu olurmuş hacı. 13.pazar uğursuz olur olsa olsa. başganı arattırmayın beni.
Mal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 benim dikkatimi çeken internette daldan dala atlamışsın oraya buraya girmişsin ve vikipedia yı bulmuşsun.
Mal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 konu hakkındada 13 ün uğursuz sayılmasıyla cuma gününü ayırmamız gerekir. cuma hakkında müslümanların kutsal günü olmasıyla ilgili olabileceği geliyor aklıma. 13 neden uğursuz esas o lazım.
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 şimdi sana elimdeki 1850 lerde yazılmış orjinali fransızca olup benmde anlamadığım ama çevirisini bir şekil bulup okuduğum e-kitaptan copy paste yapsam sen kaynak sorucaksın napiiym güzel kardeşim senin de ulaşabileceğin yerden verdim kaynağı ayrıca altta kaynakçaları var
Mal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 vikipedia ya bişey demedim ya. hani ilk bakılacak kaynak zaten niye daldan dala atladın dedim.
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 mal hiç mi korku filmi izlemedin genel kültürden bahsediyoruz burda dünya da 13.cuma lanetli uğursuz diye bir algı var 13 yaşında bebeye sorsan söyler sana sen hala cuma neden uğursuz ? islamda yeri ne bunun gidip cuma camiiye sorcam bunu kafasındasın
Mal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 bizde biliyoruz 13. cuma elm sokağı kabusu felan ama batılı inanışı bu cuma olmasının sebebi bu olabilir belki
Mal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 mesela otellerde niye 13 numaralı oda olmaz. otel sahibi uğursuz olduğuna inandığı içinmi. hayır satamıyolar demekki 13 numaralı odayı kimseye. kapıdaki numaraları değiştirmişler. halbuki orda 13 numaralı bir oda var aslında. buna ne diyeceksin.
Mal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 robinson cruse'un günlüğünde cumayla tanıştığı günün ayın 13 ü olarak tarihlendiğini biliyormuydunuz peki?
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Robinson Cuma ile Cuma namazında mı tanışmış?
Mal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 bilmezsiniz tabi çünkü ben uydurdum @Redeagle valla mı?
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 tarihe alıntı yaparak bir batıl inanca atıfta bulunayım dedim ama robinsom la cuma namazda mı tanıştıya geldim halpp
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mal said: bizde biliyoruz 13. cuma elm sokağı kabusu felan ama batılı inanışı bu cuma olmasının sebebi bu olabilir belki La olm yazıyor işte, 13 Ekim 1307 Cuma günü öldürmüşler Tapınakçıları. Katliamdan kaçanlar da bu anıya saygı olsun diye 13. cuma laneti diye laf çıkarmış, ne cuması ne camisi islamı sdf said: At dawn on Friday, 13 October 1307 (a date sometimes spuriously linked with the origin of the Friday the 13th superstition)[30][31] King Philip IV ordered de Molay and scores of other French Templars to be simultaneously arrested.
Mal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 said: tapınak şövalyeleri haçlı savaşları sırasında kudüste kurulan ve hıristiyanları haç yollarında koruyan bir tarikat. gelgelelim hem ticaret hemde gümrük işleri ile de ilgilenmişler, bankacılık da yapmışlardır. ( mesala sen pariste birine bir kese altın veriyorsun, yolda soyulurum diye, kudüse gittiğinde elindeki senetle bir başka tapınakçıdan bir kese altın alıyorsun, bir çeşit western union ) ama asıl gelir kaynakları tabi ki müslümanlar dan gasp ettikleri savaş ganimetleridir. kudüs ve doğu kaybedildikten sonra da tekrar avrupaya yerleşen tapınakçılar çok ama çok zengin olmuşlardı. bundan dolayı da toplumda önemli kişiler haline geldiler. fransa kıralı ve zamanın papası ( bilmem kaçıncı innocent ) bu heriflere kıl oluyorlardı. gücü paylaşmak işlerine gelmiyor hemde sahip oldukları servete el koymak istiyorlardı. bir plan dahilin de tüm bölge komutanlarına bir mektup yazılır ve 13 ekim 1307 cuma sabahı bu mektubun her yerde aynı anda açılması istenir. amaç tapınakçıları faka bastırmaktır. mektubu birisi erken açsa diğer tapınakçıların kaçması için zaman kazanması işlerine gelmez. söz konusu gün büyük cadı avı başlar, binlerce tapınakçı yakılarak yada işkence ile öldürülür. kaçabilen küçük bir grup iskoçyaya yerleşir. meşhur roslin şapelini kurarlar. intikam yemini edilir. avrupa da tekrar iktidarı elde etmek için gizli örgütler kurulur. ( illuminati filan ) nitekim bir kaç yüzyıl içinde rönesans ve reform hareketleri ve protestanlık avrupada başgösterir ve bir daha hiç bir papa o kadar büyük bir güce sahip olamaz. allah belalarını vermiş
Öne çıkan mesajlar