benjani Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 rip 17 dolar.o geri dönüşten sonra, son 3 round yakışmadı tsm e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 rip çok iyi final oldu. beti kazansam daha iyi olcakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 o 2v5 alınan rounddan sonra nasıl kaybedebilirsin ya. ABV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 rip mah skinz. daha da bet yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 dreagloth said: bastım ben inv i tsm e iyi ki tüm inv 1.5$ dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 DarKRideR said: overpass 50-50 train vp dust2 tsm cobble (2-1 ile girerse TSM, 50-50; yoksa VP) mirage vp oha birebir tutturmuşum ya lan :( keşke bunu yazdıktan sonra change etseydim takımları pii rip skinz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Broforce şampiyon oldu ya la. Mirage'da gerçek bir Türk Milli Basketbol takımı olduklarını gösterip, kazanacakları maçı da kanser etmeden kazanmadılar. Aslanlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 vayak geçen gece liquid'e all in yapacaktım botlar 40 dakika almadı... şimdi de nip'e alacağım yine almıyorlar... DERDİNİZ NE ULAN SİZİN :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 tabii ki nip kazandı. oynamaya çalışıp, sitenin oynattırmadığı betlerimi güvenle alabilirsiniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 milli maçlar varmış bugün.almanya-ingiltere ve rusya ile oynuyoruz. kadro xantares, e1, despe, paz, mini.oranımız düşük almanlara karşı, xantares sayesinde yeneriz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 fnatic vs nip - fnatic vs tsm maçları da var. fnatic ikisini de kazanır gibi. nip bu aralar epey formsuz, tsm'i de dün ağır yenmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 benjani said: milli maçlar varmış bugün.almanya-ingiltere ve rusya ile oynuyoruz. kadro xantares, e1, despe, paz, mini.oranımız düşük almanlara karşı, xantares sayesinde yeneriz bence. Almanya ve Rusya'ya karşı oranlarımız çok iyi ya, iki tane skin kaldı zaten onları da bunlara basacam galiba fdsfs xantares bi coşsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 rusyanın kadro allstars, xantares ağır açmazsa heki çok rahat yenerler. almanya dandik kadro çıkarmış ama belli olmaz çekişmeli geçer %50-50 uk nab %90 yener türkiye ama yine belli olmaz aesd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 rusya da seized ve flamie var, zor yenmemiz fnatic'de krimz yerine dennis oynuyormuş.nip'in alabileceğini düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 ooo benim arkadaş yine oynuyor sfsda almanya girecektim giremedim :( uk all in kasıyorum yine botlar almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 fnatic'te yedek oyuncu olacakmış bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 3 kere kaybettim Nip yüzündne akıllanmadım yine Nip'a bastım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 xantares taşıyamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 NiP kazandı, yaşasın 0.4 dolarlık skinlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 ulan buna almadı silahları, gitti uk-tr maçında tr bahsime aldı. o maç nasıl, yattı demeyin... lounge'u bombalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 http://www.hitbox.tv/efragtv2 11-8 devam ediyor aboo fnatic TSM maçı varmış. Son maçı TSM aldıydı, bi de onların ilk maçı sanırım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 buradan geleni direkt tsm basacağım. tsm en boktan zamanında bile fnatic'i yenebiliyor garip bir şekilde sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 rusları 16-3 ezmişiz asfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 ohahausd dosia seized flamie falan diyodu lan oynadılar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Ivan 'spaze' Obrezhan 12-16 Denis 'seized' Kostin 11-16 Egor 'flamie' Vasilyev 11-18 Dmitry 'hooch' Bogdanov 9-17 Mihail 'Dosia' Stolyarov 8-18 bizde parker ve xantares taşımış takımı, 23 ve 26 kill ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar