zipzip Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ilk kez bet oynadım dün, biriniini kazandım(Kinguin) birini kaybettim(Mouz). Oynadığım betler maks 1 dolarlık. 3 yıla kelebek alırım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 tüyo almaya almaya geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 esl dubai başlamış bugün.takımlar iyi, güzel maçlar bekliyor bizi.ödül de büyük baya, çekişmeli geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Delay üstüne delay. Gaming Paradise da böyleydi. Baydım lan delay beklemekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 nvden geleni nipe gömdüm,yatıcak her türlü ama bakalım fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 ben de nipe bastım, tutarsa 2.8 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 rip c9 fangays money fds abi nip baya t2 olmuş artık kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 NiP çok kötü eller verdi bazı yerlerde, bazen de cidden çok şanssızdılar da. VP Mirage'da fnatic stompladığı için, pek bir kıstas sayılmaz. Bir de koçlarını yeni kovdular, bu turnuvada HeatoN baba koçluk yapıyor NiP'e. Transition pat diye olacak şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 envyus-vp virtus pro alır mı ? oran çok güzel ve cazip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 envyus nasıl oynadı, vp'yi yenerler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 envy iyi oynadı fakat vp de iyi oynadı. ayrıca vp diğer tüm takımlardan daha fazla para için oynadığını düşünüyorum (aile mevzuları) o yüzden yüksek ödüllü bu turnuvada motivasyonları epey yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 aynen eger VP'nin bir maçına oynamayı dusunuyorsanız önce turnuva ödülüne bakın, major tarzı bişey ise global, 1k-2k ödüllü bişey ise silver gibi oynar adamlar %80-20 macları rakibe bet yapıp satarlar falan sdsaf ben vp low girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Envy kazanır muhtemelen. Oddlar sıçmış biraz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Map de Cachemiş zaten. Envy stomplamasa VP kankalarımı bari. GO PASHA GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 adamlar 0-9 önde T side ahahgashas bizde güvenenler yine kazandı sdaf, keşke low degil med betleseydim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 16-0 olur muhtemelen iyi ki low girdim son anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 nv 100$ atıyodum,dedim silktiret oran leş gibi vp ufak basılır 14-0 ne abi fgsdgsd http://i.hizliresim.com/B07EYj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 aynısı C9-Nip macında var simdi nip oranı cok dusuk giresim var nip e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 nip patates olmuş o maça oynamamak en temizi c9 alır gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 üşendim vp basmaya tatilde hiç maç takip edemedim diye lel olaya bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 natu kovulduktan sonra nip kaç maça çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 1 maça çıktı vp verdi eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 map dust2 skadoododolele vs allu olacak pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 nip koyar natu'suz, ama botlar almadı silahı :( neyse gelecek nip maçlarına artık plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 NiP tutuyorum, kalas C9'a bet oynadım. İçim kan ağlıyor. Irçımı sattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar